- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Csapi007 #135 üzenetére
hááát, nem akarok senkit se bántani, meg megsérteni, de nekem ez olyan NO COMMENT dolog.
el is mondom miért hogy ne az legyen hogy : persze csak azért mondom mert irigy vagyok !!
1 : aki ilyen házra pályázik (asszem 80e körül van ha jól tudom) az biztos rengeteget koplal csakhogy megvehesse -->> ahaa, hát persze.
2 : belenézve a házba, az alkatrészekre gondolva biztos azok is valami ócska 3 generációval ezelőtti dolgok--->> hát persze. azért villog kifele a ROG alaplap meg az Infinity meg hasonlók.
nem is értem miért vesznek az emberek ilyen házat, pláne ennyiért.
mert sztem semmivel nem különbözik egy sima háztól, annyi a kül hogy ez tele van pakolva ventikkel, meg rajta van egy FATALITY felirat. ÉÉÉÉSSSSSSSS?? ezért megéri????
ennyi pénzért simán veszek 2 STACKER-t is akár,2 normális 600W-os táppal és az 1000000szer különb mint ez, mind méretre mind árra.de tegyük fel csak egyet veszek egy normális táppal, akkor is jobban járok mert olyan ház lesz amibe minden elfér a világon, és hasznosság szempontjából is jobb. jaaaaaa, és abba is tudok pakolni annyi ventit, amennyit csak akarok.
bocsa hogy ezt mind idefirkáltam, de azért mert valamire rá van firkálva 2 név (ZALMAN, FATALITY), azért nem hiszem hogy megérne akár feleennyi pénzt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest