Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
venember83 #86 üzenetére
Kis fizika...15cm fülön, 2 felfüggesztéssen lóg egy 20kg tárgy, szerinted ha befordulsz vele 90 fokban, az majd követni fog téged? Jobban megcsavarja kezed, mint ha dobozba viszed szvsz
+ Antec nem ad hozzá 5cm vastag hungarocellt, és speckó védelmet sem láttam fotón, mik a sarkokat védenék...
[Szerkesztve] -
PpenoO
őstag
válasz
7Heads Drago #79 üzenetére
2 éve járok partira így és páran már nekemjöttek képzelheted... ha nehezebb ember jön nekem mint én + a gép...( 110+20kg ) még akkor sincsen gond, de szerintem a tapasztalat bizonyít
Árára visszatérve, mindenki addig nyújtózkodjon míg a takarója ér...vagy hogyis van?Akinek drága ne vegye meg, akinek meg van rá pénze hogy ''penge'' házat vegyen, annak meg télleg mindegy..szvsz.
Nekem bevállt a porszívó, nem oljan erős mint a kezemDe a te megoldásod is szimpi, bár szilikózist kapni nem egy kifizetődő dolog, de gondolom maszkot használsz mikor hajszárítózod meg ecseteled.
-
PpenoO
őstag
válasz
venember83 #82 üzenetére
Ilyet kaptam DFi alaplaphoz, de tudod ki viszi csupaszon...aki eltud taknyolni egy 20Kg dobozzal, az tuti odaveri házat valahova ezzel a megoldással....20kg ház beleng...képzelheted mennyire élvezheti HDD meg procihűtő...
U.I.: ezt asszem nem ingyen osztogatják moszkva téren, az origi dobozt meg megkapod, ha külön házat veszel, ha meg configot veszel...kérd el a dobozt, szerintem azért nem fognak pénzt kérni... -
PpenoO
őstag
Aki a házát csupaszon szállítja, az meg is érdemli, hogy nincs sehol fogantyú....megkell őrizni gyári dobozt hungarocellel együtt és ha vinni kell valahova, annál jobb eszköz nem létezik.
Saját példámat tudom felhozni:
Cooler Master Praetorian ház, chieftec 460w táp, 7700 zalman hűtő, 3 vinyó, 2 optikai meghajtó...ha megyek partiba zenélni, origi doboz elővesz, belerak és alaplap hátfala felé eldönt, hogy zalman ne húzza alaplapot...ennyi. ( aki meg nem bír el 20 kilót így, az gyúrjon rá).
Ház első ránézésre nem rossz..ledeket lehet inaktiválni, szitázások 2 perc alatt lejönnek, sok port meg porszívóval 5 perc eltávolítani ( ha valaki ennyit nem tesz meg egy ilyen minőségű házért, az ne vegyen ilyet).. azt viszont nem tudom oldalburkolat csak így nyitható mint a fotón, vagy leszedhető hagyományos módon.
Az igaz hogy ennyi pénzért vannak jobb házak is, de aki ilyen házat vesz szerintem mindegy neki hogy 30-40 vagy 60e. Vagy nem? -
PpenoO
őstag
Aki a házát csupaszon szállítja, az meg is érdemli, hogy nincs sehol fogantyú....megkell őrizni gyári dobozt hungarocellel együtt és ha vinni kell valahova, annál jobb eszköz nem létezik.
Saját példámat tudom felhozni:
Cooler Master Praetorian ház, chieftec 460w táp, 7700 zalman hűtő, 3 vinyó, 2 optikai meghajtó...ha megyek partiba zenélni, origi doboz elővesz, belerak és alaplap hátfala felé eldönt, hogy zalman ne húzza alaplapot...ennyi. ( aki meg nem bír el 20 kilót így, az gyúrjon rá).[/OFF]
Ház első ránézésre nem rossz..ledeket lehet inaktiválni, szitázások 2 perc alatt lejönnek, sok port meg porszívóval 5 perc eltávolítani ( ha valaki ennyit nem tesz meg egy ilyen minőségű házért, az ne vegyen ilyet).. azt viszont nem tudom oldalburkolat csak így nyitható mint a fotón, vagy leszedhető hagyományos módon.
Az igaz hogy ennyi pénzért vannak jobb házak is, de aki ilyen házat vesz szerintem mindegy neki hogy 30-40 vagy 60e. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest