- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zé_Mester #145 üzenetére
Saját gép, itt figyel mellettem.
Még léghűtéses, egyelőre csak a radiátor és a kiegyenlítő került a helyére. A tervek szerint pár hét, s másfél éves gyűjtögetés, tervezgetés, álmodozás után végre meglesz a víz.
A vízhűtés topicban a napokban írtam róla kicsit bővebben.
jugeen: Valóban szubjektív. Számomra ez a legszebb.Talán mert nem szúrtam el a tetejének a kivágását...
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Zé_Mester #136 üzenetére
Abból, hogy ilyen gépe van, ilyen házzal, még nem következik, hogy kőgazdag. Simán el tudom képzelni, hogy spórolt, gyűjtött rá, s mikor összejött a pénz, elköltötte gépre.
A ház alapvetően tetszik, bár nálam negyedáron sem kerülne ki a zsiráf kategóriából. (Szép-szép, de otthonra nem kéne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest