- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdasd22
csendes tag
válasz
7Heads Drago #81 üzenetére
vagy elszámolja a költségek nagyrészét a cég.
-
orbano
félisten
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
de most ugye a ház nehézsége volt a kérdés, a cikk kapcsán. a reserator az minden házhoz kell, ha egyszer az van az embernek, ugyanígy az ups vagy a monitor. ezek állandó tételek, nincs velük mit számolni. egyébként aki 16 kilós UPSt és reseratort visz lanpartyba az meg is érdemli
-
orbano
félisten
válasz
7Heads Drago #72 üzenetére
én nem tok passzív zalman tápról, de az tény, hogy van bennük anyag. a 23 kiló meg nem 30.
-
PpenoO
őstag
válasz
7Heads Drago #79 üzenetére
2 éve járok partira így és páran már nekemjöttek képzelheted... ha nehezebb ember jön nekem mint én + a gép...( 110+20kg ) még akkor sincsen gond, de szerintem a tapasztalat bizonyít
Árára visszatérve, mindenki addig nyújtózkodjon míg a takarója ér...vagy hogyis van?Akinek drága ne vegye meg, akinek meg van rá pénze hogy ''penge'' házat vegyen, annak meg télleg mindegy..szvsz.
Nekem bevállt a porszívó, nem oljan erős mint a kezemDe a te megoldásod is szimpi, bár szilikózist kapni nem egy kifizetődő dolog, de gondolom maszkot használsz mikor hajszárítózod meg ecseteled.
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #84 üzenetére
antec nem szokott trutymo dolgokat kesziteni, de rendben van, nektek van igazatok, halleluja!
uff, en beszeltem! -
venember83
nagyúr
válasz
...s ha az ember megvett 1 passziv Zalman tapot meg 7700as prochutot, meg vf900 vgahutot, akkor ahhoz illik 1 TNN 500, s akkor mar ki tudja hany kilonal vagyunk, szoval atlag Zalman Fatal1ty-tulajdonos userrol van szo, nem kell mindent tulzasba vinni!
[Szerkesztve] -
asdasd22
csendes tag
válasz
szép.
képzelem mindenki mint a husboltba az oldalast rádobja a gépét a mérlegre -
orbano
félisten
válasz
7Heads Drago #59 üzenetére
hogy lesz neked abból 30 kiló? fél kiló alatt van egy meghajtó, és igazából minden alkatrész, bőven. ha minden darabra fél kilót számolsz, akkor sem éred el a huszat
lanpartyra tudtommal nem busszal megy az ember, a csomagtartóban elfér... nem olyan nehéz 15-20 kiló. a 15 éves gyereket úgyis a szülei viszik -
asdasd22
csendes tag
válasz
a kis gépem félmázsa felett van.. (igen, rátettem mérlegre) (+monitor)
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Hat nagyon elszamoltad magad, ne haragudj, 2 vidkari, 3 optikai egyseg, 3 hdd, alaplap, prochuto, ramok hutobordaval + haz tappal, akkor sem vagy sokkal 20kg folottm ha nem hiszed, szamolj!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
gyúrni kell 15 kilóhoz?
-
szatocs
őstag
válasz
Én mit szóljak a mindenestül 22 kilás Stackeremmel? Semmit, nagyon is tetszik, hogy legyőzhetetlen
-
orbano
félisten
válasz
minek mozgatni? a mosógépet, vagy az ágyadat mozgatod? vagy a tévédet? nem arra gyártották... egyébként a jó kis antec p180-ra emlékeztet, az is jó combos darab
ráadásul gumi talpai vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest