- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
''Itthon vetted azt a telcsit? Hol, milyen telcsi? Én ilyenről még nem hallottam, ráadásul az MS nem is forgalmazza külön az Outlookot. Netán valami Windows Mobile-hoz adták, ezt tartom egyedül elképzelhetőnek...''
Egy Motorola MPx200-ról van szó, a Mammut melletti Motorola boltban vettem. Igen, jól gondolod, Windows-os a drága.Az akkori legfrissebb Outlook része volt gyárilag a csomagnak, ugyanazon a lemezen volt mint a telefon egyéb cuccai, pl. az ActiveSync.
-
erdoke
titán
A jelenlegi legnagyobb szabványos átviteli sebességű WiFi a g-s, ami 54 Mbps-ra képes (el kell osztani nyolccal a bájthoz). Ez kb. 6-7 MB/s, ha minden optimális. Egy iPhone-ba épített adó ereje szerintem sokminden lehet, csak nem optimális...
Én is ezt kérdeztem, melyik iPdba építette az mp3 lejátszót, amiből aztán az iPhone lett.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
''Ez az Outlook szinkronizáció megint egy jó dolog. Veszek egy telcsit mondjuk 40.000-ért, hogy ne a legolcsóbbat vegyem, ezt lehet szinkronizálni. Te vettél hozzá 100.000-ért egy Microsoft Office-t, hogy legyen mivel szinkronizálgatni?
''
Egész véletlenül anno épp 40ezer forintért vettem a telefonomat, lehet Outlook-kal szinkronizálni, és tök ingyen adtak hozzá egy Outlook-ot.(Mármint eredeti hologramos-matricás MS Outlook CD-t, CD-kulccsal mindennel.)
-
erdoke
titán
''az Apple egy zenelejátszóba tesz telefont''
Aha. Pontosan melyik zenelejátszóba teszi? Én azt hittem, ez egy teljesen új fejlesztés náluk...
A memóriakártya és az olvasó is beszerezhető a sebességet szem előtt tartva, és akkor ugyanúgy az USB fogja korlátozni az adatátvitelt, mint a közvetlen USB-s kapcsolatnál (30-32 MB/s). A WiFi mennyit is tud? 6 MB/s-ot?
A mikroSD tényleg kezd egyeduralkodóvá válni, a legújabb Nokiák, sőt új SE készülékek is ezt használják. Az N80 egy átmeneti féltégla. -
Bog
HÁZIGAZDA
A memkarit nem akkor használom, amikor PC-vel szinkronizálok. Hanem mondjuk akkor, amikor a digi fényképezőből kiveszem a kártyát, hogy a képeket és a filmeket megnézzem egy normális méretű kijelzőn.
Ezt a készüléket nem 40k-ért veszem meg. Szerintem egy 500 dolcsis eszköztől elvárható a szinkroniáció az Outlook-kal.
Rendben, hogy zenelejátszóba tesznek telefonfunkciókat, de bakker: ennyi pénzért ugyan legyen már benne egy-két dolog, amitől tényleg telefon lesz. Mert azért zenében nincs kizárva, hogy a Nokia N91 és az SE W950i is produkál közel hasonló élményt, csak mondjuk negyedennyiért, és véletlenül telefonként is működik viszonylag korrekt funkcionalitással.
Továbbra sem értem, hogy mitől kéne pofára essek egy iPhone-tól. Azért, mert Apple? Vagy azért mert bazira divatos imidzse van? Vagy a multiouch miatt? Ami semmit sem ér, amikor kitesz a szoftver egy harmad képernyőnyi QWERTY-t, hogy találjam el az ujjammal szövegbevitelnél? -
AS
félisten
Ez nem igaz mert Nokiánál is az öszes uj készülékbe mikroSD megy, LG, és Samsungba is szintén,
Azt hogy SE erölködik saját kátyája felet az ö baja. de többi gyárto szép lasan áttér a mikroSD-re.
Ja igen gondolom még nem hallotal memoriakártya olvasorol, berakod kártyát és rámásolod mai kell szuper sebesegél, pl 400 mega kb 1 perc, vagy 2 .
És nem kell 100000 ft ért MO mert ingyesen letöltö az openoffice.. ami ráadásul még jobb is.
Biztos nem jobb zenelejátszoja mint a SE w950-nek ez biztos.
Azt csak hiszed az LG és Samsung is készül a válaszlépesre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest