Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
''Itthon vetted azt a telcsit? Hol, milyen telcsi? Én ilyenről még nem hallottam, ráadásul az MS nem is forgalmazza külön az Outlookot. Netán valami Windows Mobile-hoz adták, ezt tartom egyedül elképzelhetőnek...''
Egy Motorola MPx200-ról van szó, a Mammut melletti Motorola boltban vettem. Igen, jól gondolod, Windows-os a drága.Az akkori legfrissebb Outlook része volt gyárilag a csomagnak, ugyanazon a lemezen volt mint a telefon egyéb cuccai, pl. az ActiveSync.
-
zsiga667
addikt
''Ez az Outlook szinkronizáció megint egy jó dolog. Veszek egy telcsit mondjuk 40.000-ért, hogy ne a legolcsóbbat vegyem, ezt lehet szinkronizálni. Te vettél hozzá 100.000-ért egy Microsoft Office-t, hogy legyen mivel szinkronizálgatni?
''
Egész véletlenül anno épp 40ezer forintért vettem a telefonomat, lehet Outlook-kal szinkronizálni, és tök ingyen adtak hozzá egy Outlook-ot.(Mármint eredeti hologramos-matricás MS Outlook CD-t, CD-kulccsal mindennel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged