- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
válasz
EQMontoya #126 üzenetére
Ja, kishazánkban igen, de tőlünk nyugatra már kicsit más a szitu. Ott a legtöbb telót ingyen adják az előfizetés és a hűségszerződés mellé, a drágábbakat is az áruk töredékéért.
Illetve olvastam olyant is, hogy az iPhone valami spéci (értsd: magas havidíjas) csomagban lesz kapható az említett árakon.
Ha pedig hozzávesszük még azt is hogy az Apple termékek milyen áron kaphatók amcsiban és itthon, illetve még megkapja az állam is ami neki jár (ÁFA formájában), akkor örülhetünk ha év végére 200 körül meg lehet itthon majd venni. Ami igencsak messze van, és addig bizony meg is únunk még olyan telókat mint pl az N95.
klepto: az N95 egy normális méretű memkarival ilyen lesz.
[Szerkesztve] -
Fcsabi
tag
válasz
EQMontoya #103 üzenetére
1.) Nem volt harangozás!
2.) Az Apple elindult a mobiltelefóniában. Ez már önmagában nem valódi újdonság?
3.) Aztán van néhány dolog, amiben beelőzte a többieket (csak a videó alapján tudom megállapítani, az egyéb technikai részleteket még nem ismerem)
Nekem meg már az is külön öröm, hogy jobban néz ki mint bármelyik mai Nokia. -
Fcsabi
tag
válasz
EQMontoya #100 üzenetére
Nem értelek!
Csinált egy cég egy kütyüt, amit egy nem általa rendezett eseményen bemutatott. Más cégek is csináltak más kütyüket, amelyeket szintén bemutattak ezen a rendezvényen.
Míg más cégek már hónapok óta szivárogtatták a híreket, hogy aztán most se mutassanak be mást, mint amit eddig is mindenki tudott (lásd Nokia, Microsoft és gondolom stb), addig az Apple valódi meglepetést tudott okozni, valódi újdonságot mutatott be.
Velem van a baj, hogy ezt tekintem normálisnak? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest