- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Na igen, de ha a konkurens LG-t nézzük, aki 600.-€ kér a telefonjáért, és ha a listaárra gondolok, akkor sem hiszem, hogy 600.-$ fölött lenne az ára. Így viszont még mindig nem lenne túl drága. De igazad van, kissé figyelmetlen voltam, a nyár, és az ár ragadt meg bennem, a 2 év hűség nem. Hát kíváncsi leszek, hogy mikorra, és mennyiért ér el hozzánk
Ki tudna valaki segíteni, hogy létezik-e hasonló telefon nálunk, ami MP3 lejátszót, telefont, és GPS műholdas navigációt is tartalmaz? -
-
Skipqer
tag
Így teljesen érthető a memkari igény, WIFI-s fényképezőt eddig a Canon dobott piacra.
Szerintem várd ki a végét, senki nem mondta, hogy nem fog MS Outlookkal szinkronizálni, legalább is hivatalos infót még nem láttam erről sem. Ne felejtsd el, hogy az MS hazája szintén az USA, így elég sokan ragaszkodnak hozzá ott is.
A telefon részéről szintén semmit nem lehet még tudni, bármi belekerülhet addig, a megjelenésig még bőven van idő fejleszteni a szoftvert. Az ára pedig nem lep meg, az általad említett típusokról is hasonló árakat lehetett hallani a megjelenésük előtt.
Ha láttál/használtál már MAC-et, akkor szerintem egyértelmű, hogy mitől olyan jó ez a készülék: tökéletes összhang a hardver és szokftver közt.
Jégkokó (#81): Másik topicba már tettem fel képet, hogy mekkora aksi van egy P990-ben, annak sem kicsi a kijelzője, de 3óra filmezést bőven kibír a sokat szidott 950MAh-ás standard aksival is.
Erdoke (#85): Nem sok lejátszója van: iPodA következő generáció, amibe telefont is tesz...
WIFI sebessége: 11MB/s, 54MB/s, 108MB/s ezek a ma megfizethető áron kapható eszközök átviteli sebessége. A ma megjelenő eszközök több mint 90%-a már az 54MB-ot is tudja.
Zsiga667 (#86): Itthon vetted azt a telcsit? Hol, milyen telcsi? Én ilyenről még nem hallottam, ráadásul az MS nem is forgalmazza külön az Outlookot. Netán valami Windows Mobile-hoz adták, ezt tartom egyedül elképzelhetőnek... -
Skipqer
tag
Milyen sebességgel tudsz egy átlagos memkarira átmásolni mondjuk átlag 3MB-os MP3 fájlokat? Ha megfelelő háttértároló van mögötte, ami jelen esetben adott, akkor a WIFI gyorsabblesz, de a BT 2.0 is tud 5MB/s sebességet is, ettől nem nagyon másolgatnak a telefonok gyorsabban a memkarikra. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy sokra mész a memóriakártyával, amikor számtalan különböző létezik. Marha jó a Nokiában lévő SD hiszen a Samuba is az kell kár, hogy az micro SD, vagy egy SE az MS-kel...
Ez az Outlook szinkronizáció megint egy jó dolog. Veszek egy telcsit mondjuk 40.000-ért, hogy ne a legolcsóbbat vegyem, ezt lehet szinkronizálni. Te vettél hozzá 100.000-ért egy Microsoft Office-t, hogy legyen mivel szinkronizálgatni?
Tetszik, hogy midenki feltélez mindent össze vissza, ez lesz benne az lesz, így fog működni, úgy fog működni, ugyanakkor pár napja még azt sem tudta senki, hogy lesz e ilyen készülék...
Egy apróságra azért szerintem nem árt figyelni: az Apple egy zenelejátszóba tesz telefont, ez nagyon nem ugyan az, mint amikor egy neves gyártó mobiltelefonjába tesz zenelejátszót. Mások az arányok, az egyik elsősorban zenelejászó amivel lehet telefonálni, a másik pedig pont fordítva.
Véleményem szerint majd akkor lehet kirtizálni a szoftvert mind lehetőségei, mind működését tekintve:
1. miután megjelent, elérhető midenki számára
2. bármelyik más telefon ilyen minőségben, legelább fele ennyire stabil lesz!
Ez utóbbira még azt hiszem még jópár évet várni kell majd, ha egyáltalán bekövetkezik. -
kohi
tag
Végülis elérte az apple most is a célját. És mivel még drága is és szép és primitív mármint könnyű használni ezért biztos siker lesz. Egyébként örülök ennek a cikknek mert ez a multitouchscreen nem az aple sajátja és nem is az övék az egyedüli licensz. Ergo a többi mobil cég is kijön majd hasonló készülékkel. Gondoljatok bele mi lesz itt egy év mulva
És hogy a 3G hiánya ésatöbbi miért is említésre méltó arra már rá is világított Bog is. Ehhez csak azt a megjegyzést tenném, hogy valószínűleg még nincsenek a kommunikásiós képességek élén.
És lehet még kell egy kis idő mire kijönnek egy HSPDA készülékkel vagy utódjával.
Előnyei a telefonnak:
-trendi penge
-multipontos grafikai felület
-multimédiás gép
-apple termék tehát megint csak trendi
Hátrányok:
-akku képessége még nem ismert csak papíron írnak valamit
-''zárt'' OS
-apple termék és hát nem mind arany ami fénylik -
burgatshow
veterán
Az, hogy 21 országban van már HSPDA az engem nem boldogít, mert megfizethetetlen, a másik pedig, valljuk be, hogy Mo.-n nem csak T-mobile-os lelkek vannak.
A Wifin átsiklottam....
Lehet, hogy én vagyok ilyen gyökérgumó, de egy mp3 lejátszós telefonon a képek és a hangfájlokon kívül milyen adatokat kell mozgatni?Meg egyáltalán, egy flash alapú háttértárolón minek mozgatnád az adatokat? Elég brutálisan fogalmazva, tök mindegy, hogy az adat a chip déli vagy északi részén van, hiszen nem kell hozzá olvasó fej, ahol a folyamatosság megnövelheti az olvasási sebességet...
Mod: Bár ha az adatmozgatást úgy érted, hogy egyik készülékről a másikra, akkor jogos, bár nem tudom milyen kommunikációs lehetőségek vannak még a készüléken a Wifin túl? Sztem BT is van rajta. Legalábbis tartom valószínűnek. Manapság pedig már majdnem a leggyökérebb telefonon is van BT.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest