Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• h4ndsp1k3n

tag

válasz LordX #135 üzenetére

történetesen bármikor rádughatsz egy pc-re egy mac billt v egeret és működni is fog (igaz az egérnek csak 1 gombja van ami ugy win alól nem túl jó)...
    a bioszról senki nem beszél, az tökmindegy az architektúra ugyanaz

• h4ndsp1k3n

tag

Már töbször írták itt a fórumon egyesek, hogy jobb a PPC mint az x86 ... csak azt nem írta senki, hogy konkrétan miért?? (Setleg vki egy szakmailag megalapozott magyarázatot adhatna...)
    Mindenesetre sztem teljesen mindegy milyen proci lesz a mac-ek alatt, aki eddig mac-et vett az a felhasználói felületért vette és a design-ért, ami nyilván nem fog válozni és elvileg a MacOS X is kizárólagos mac privilégium lesz...
    Ja és amugy is, eddig is szinte minden azonos volt a PC/Mac fronton (PCI, AGP, USB, FireWire, stb), csak a proci különbözött... nem hinném hogy bármilyen stabilitásbeli változás következne be a hardvercsere miatt... amiért a PCk általában szarnak minősíttetnek az nem az intel procik hibája, hanem kizárólag a windowsé. Ezzel szemben az OSX inkább a linuxhoz közelít megbízhatóságban, viszont könnyen kezelhető és szép... tehát stabilabb és könnyebb használni... remélem bill gates már rég retteg :D
    Vki már írta és ebben én is biztos vagyok: innen már nem lesz nehéz egy kis bütyköléssel megetetni az OSX-szel bármilyen PC-t... persze a legszebb lenne ha hivatalosan is kihoznák... sok kellemetlen percet okozhatnának a microsoft-nak, ami minenkinek jó lenne...
    egyszóval hajrá apple, remélem minél nagyobbat szív az egész MS ugy ahogy van!

Új hozzászólás Aktív témák