- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Sir Pocok #97 üzenetére
koszi!
legalabb nem vagyok 1edul... ketsegtelen ezek a kommersz ps2es huzonevek... GT sorozat lenyugoz a sok kocsival, a palyahusegevel stb,,, kar, hogy nem tornek a kocsik(buzi licenszek
) MGS sorozat meg alap, epikus, baromi hangulatos kis kormanystyle lopakodos jatek, tele apro kis reszletesen kialalkitott torteneti, hangulati geggel, aprosagokkal
Tekken meg DMCt nem csipazom(nekem primko ^^), FF epikus... rengeteg rpg van PS2on ami nalam csak a regi nagy pcs rpgkkel merheto(ugye megint a visszanyulas) egy lapon(mint regi szep idok Baldurs sorozat pl, fallout 1-2) egy lapon... erdekes a regi ps1es resident evil nyomaszto-survivor style jatekokban nem nagyon tobzodunk(jokis csavaros storyval, sok kis naplo ami fokozza a hangulatot) se pcn, sem konzolon... talan Silent Hill??? hmmm
Maugy vannak mar videok PS3as jatekokrol... nemtudom igazak-e, de utosek(megintcsak grafika) egy kattot meger
[link] majd talan lesz normalis felbontasban is
-
afterburner_
őstag
válasz
Sir Pocok #18 üzenetére
sztem ne temessük a pc-t
akkor kinek fognak rahednyi vga-t, cpu-t, memoriat, alaplapot eladni a cégek negyedeves újítással?
bar teny hogy kezdetben jobbak lesznek a mostani nextgen konzolok.
azert azt hozzatennem, hogy vagy optimalizacio hianyaban vagy egyszerűen az erő hianyaban?!jatszottam xbox 360-nal az nfs most wantedet hd-tv-n s nemigazan volt szebb mint gepemen. de ez meg oke, mert nem ra lett kihegyezve (graf tekintetben), de az hogy éppen hogy a jatszhatósag hataran tengődött
az azert sztem gaz, helyenkent majdnemhogy akadt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Macska topik
- Napelem
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest