- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #96 üzenetére
Az egyedüli aki butaságot ír itt az te vagy fiam. És már kezdem únni, hogy minden videókártyás topikot a húdejóakonzolosgamma és énmindenkinéljobbantudomhogynekimikell tipusú baromságaiddal írod tele. Vedd észre magad! Nem az 576-on vagy, hanem a prohardveren ami -segítek a nevében is benne van- elsősorban hardveres oldal. Ha a szar jrpg-re élvezel mennyél az előbb említett oldalra. Itt a technikát szerető és megérteni próbáló emberek vannak.
@tjhooker464: egyrészt igazad van, másfelől ha ahhoz, hogy a ps3 képességeit megfelelően kiaknázzák kétszer annyi kóder kell mint az xbox360-hoz(vagy kétszer annyi fejlesztési idő), akkor az már nagyonis érdekelni fogja a fejlesztőket. Ez csak hasraütéses példa volt.
Én a magam részéről többet vártam volna a gpu-tól, bár még sok nyitott kérdés van. Az is elképzelhető, hogy a vertexeket egy spe számolja, mivel a képek csak pixelshaderről szólnak.
[Szerkesztve] -
LittleG
tag
válasz
tjhooker464 #89 üzenetére
Miért te tudsz valamit a ps3 áráról? A boxot 110-ér megkapod, akkor szerinted a ps ennél is olcsóbb lesz?
-
LittleG
tag
Hogy on is legyek: jó nehéz lesz ps3-ra programozni. Nemcsak a Cell miatt, de úgy néz ki az rsx memóriája is szűkös lehet.
Nekem eddig az x360 valahogy ''összerakottabbnak tűnik''. -
LittleG
tag
válasz
_ocsisajt #82 üzenetére
Vannak akiket hidegen hagynak a japán csodák. Soha nem értettem mit esznek az emberek példáúl az FF-en. Az a jó a pc-ben, hogy sok átírat is van. Ott van például a box gyakorlatilag egy kumma jrpg sincs rajta, de van Fable, aminek egy pixele annyi hangulatot hordoz, mint egy átlagos játék. Hál istennek átírták. Ps2 oldalról a Fahrenheitnek örültem. De amit például egyik konzolra se fogsz megkapni az a Settlers 2 remake, vagy a CaesarIV. Most mondhatnék szuperlatívuszokat ahogy te is tetted, hogy ezek milyen jó játékok, és hogy a konzol egy üres doboz mellettük, de nem teszem.
Be kéne látnod, hogy nem mindenkinek tetszik az ami neked!
-
LittleG
tag
válasz
Komplikato #64 üzenetére
Ez biztos vígasztalja majd az európai és amerikai Hdtv tulajokat.
-
LittleG
tag
válasz
Komplikato #61 üzenetére
Az a poén, hogy lehet, hogy a nem éppen csóró amerikaiak által(asszem eddig 22 millió) vásárolt Hdtvk nem lesznek képesek például Hd filmek megjelenítésére.
-
LittleG
tag
válasz
Komplikato #60 üzenetére
''és a Linuxnak hála, egy gyors számítógépük''
Hát ahhoz, hogy lehessen számítógépként használni kéne egy Hdtv is. Persze rá lehet kötni monitorra is, de kíváncsi vagyok ki fogja így használni a ps3-t.
Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy olyan gyors lesz az általános alkalmazás esetén. A kiherélt PowerPc mag nem sok jóval kecsegtet. Max ha Sony kiad egy software bundle-t is hozzá, de a nem Cellre írt progik nem fognak hasítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest