- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
czipaocsi #73 üzenetére
Éppen ez az, hogy nem szól jobban. Pedig illene neki, ha már egyszer SONY is meg WALKMAN is.
NA jó, a fülhallgató tényleg jobb az átlagnál, és a kommersz 10ezer forintos mp3lejátszóknál is jobban szól. De pl. a már elég öreg fejlesztésnek számító 3300-ásnál semmivel se jobb a hangminősége, ez az ami engem zavar. -
Khaal
őstag
válasz
czipaocsi #71 üzenetére
Egy saját tömörítésű 192-es VBR-es mp3-at, meg egy internetről töltött 192 CBR ''FHG MP3 Pro Codec'' megjegyzésses mp3-at, pop ill. trance stílusuak, de bármikor meg tudom ismételni a tesztet, itt van mindkettő telefon. Azért vettem meg a w700-ast mert vágytam egy jobb kijelzőre, USB2.0 támogatásra, jobban szóló zenelejátszóra. Ebből csak a jobb kijelző teljesült, a zenelejátszó mint írtam nem szól jobban, ráadásul az USB2.0 támogatás ellenére gyakorlatban lassabban tudok másolni a w700-asra mint a 3300-ásra, és az SE-hez először fel kell telepíteni a drivert is.
Ennek ellenére félreértések elkerülése végett jobb telefonnak tartom az SE-t, csak a ''walkman'' feliratban csalódtam.
Ez a vélemény persze teljesen szubjektív, a walkman telefonok a füllhallgató-nagyobb memkártya-dizájnos zenelejátszó hármasban valóban többet nyújtanak, de ha ezt nézzük akkor egy k750i-ből könnyűszerrel lehet ''walkman''-t csinálni.
Én a következőket várnám el, egy igazi ''zenetelefontól'':
Kiemelkedő hangminőség és hangerő kihangosítva és füllhallgatóval is
Távirányító a fülhallgatón, ill szabvány 3,5 jack csatlakozó
Háttérben futó, lejátszási listákat kezelni tudó lejátszó
Driver telepítés nélkül is nagy sebességgel olvasható-írható cserélhető memória
Persze lehet csak az én igényeim túl magasak
Ezzel az egésszel csak annyit szerettem volna mondani, hogy az én véleményem szerint a walkman telefonok és más mp3lejátszós telefonok között nincs számottevő különbség hangminőség terén, attól hogy valamire rákanyarítják hogy walkman, az még nem fog jobban szólni. Vgay hogy a témához is hozzászóljak, egy cybershot felirattól még nem lesznek jobbak a készült fényképek. -
Khaal
őstag
Ez most eléggé OFF lesz, de saját tapasztalatból én azt mondom a Walkman is csak egy felirat. Hasonlítottam már össze a Nokia 3300-t a W700i-s SE-vel és az eredmény kiábrándító volt. A nokia semmivel se szólt rosszabbul mint az SE, talán csak alapbeállításon, eq nélkül lehetett érezni a különbséget. Egymásután hallgattam meg a kettőt, ugyanazzal a fülhallgatóval (Omnitronic SHP-250, olyan középkategória szerintem), ugyanazt az mp3-at. Ezután a rend kedvéért kipróbáltam a HPM-70-essel is mindkét telefont, eredmény hasonló, semmivel se szólt rosszabbul a jó öreg nokia. Ami a hab a tortán: a walkman telefon lejátszója számváltáskor néha pattan egyet, és ráadásul az alaphangja (sistergés) is zavaróbb.
-
czipaocsi
aktív tag
Hidd el nem azért hallottam jobbnak a Walkmant mert azt szerettem volna, vagy mert elkötelezett vagyok a brand felé. Igazából pont fordítva történt. Meg akartam magam győzni h a K800 legalább olyan jó mint bármelyik W, ezért a W300-zal kezdtem de már az is lenyomta, pedig én nagyon részrehajló voltam a K800-am felé
W800/K750: az is lehet h tévedek, mert a két modellt nem egymás mellett,nem ugyanott, nem ugyanakkor hallgattam. Konkrétan nem tudom azt mondani h egyik vagy másik jobb, lehet h tényleg ugyanaz mindkettő. Általánosan azonban ki merem jelenteni h a K széria kevésbé jó zenében mint a W. Azt is olvastam h K800/W850 esetében is hasonló a helyzet mint K750/W800, majd meghallgatok egy W850-et is és kiderül
Valószínűleg a hardverrel kapcsolatban igazad van, bár egy-egy alkatrész cseréje egy forrasztás minősége vagy más anyag használata(ezek az apróságok amire gondoltam) nem biztos h a felületes szemlélődő számára észrevehető. Egyébként pedig a szoftver nagyon is sokat tud rontani/javítani a hangminőségen. Ugyanez van pl. a kamera szoftjával is. Biztos hallottál már olyat h kijött egy új szoftver a telóhoz és jobb lett a képek minősége. Csak a hanggal senki nem foglalkozik ilyen szinten mert mindegyik említett modell nyújtani tud egy olyan minőséget ami szinte bárkinek tökéletes. Nekem sajnos nem, ezért is hallgattam meg már egypár telót...és választottam ami legjobban tetszett. Gondolhatod h nem dobtam volna el a K800-at ha ugyanazt tudja mint a W950 és még kamera is van benne
Ja és amikor összehasonlítasz két agyonrippelt/letöltött/telejitterezett rossz minőségű mp3-at lehet h tényleg mindegyik ugyanúgy szól egy mobiltartozékok között isteni, bár fülhallgatók között mérsékelten jó fülesen (HPM 70, 82 stb)de ha jó minőségű, neadjisten tömörítetlen zenét hallgatsz egy komoly fejhallgatón ott már hallható a különbség és mivel az átlag mobilos zenehallgató ember az előbbiek szerint jár el ezért nem is érez különbséget a telefonok között
-
mrlujoak
veterán
Igazad, igazatok van, botfülű vagyok, nem értek a telefonokhoz, nem is ezzel foglakozom...
Bár a közeljövőben összefuthatnánk, és érvelhetnénk személyesen is, mert így a neten mindenkinek annyi diplomája van.
Nemértem néhányótok hozzáállását.
Azon vitatkoztok, hogy nem kellen ilyen mobil, minek meg ehhez hasonló.
Akkor olvassátok Bog és a többiek szenzációs írását a W800i ről és mégis rekordokat döntöget az eladása a Walkman széria...[link]
További jó cseverészést, én pedig tovább élvezem a Walkman-feelinget.
like.no.other
mrlujoak -
harry
veterán
válasz
czipaocsi #65 üzenetére
K800 ezért megint más kategória. Én elsősorban W800/K750re utaltam. Ne mondd már, hogy olyan nagy különbség lenne a két modell között, vagy ha mégis, akkor mitől, miből adódik? Vagy milyen kis beállításokra gondolsz? Ha nem látod, pusztán hallás alapján hasonlítod össze a telókat akkor is ez lenne a véleményed?
A W800 tesztben is ez szerepel:
A készülék belseje, azaz a hardver semmit nem változott a K750i-hez képest, a szoftverben is leginkább a médialejátszót dolgozták át. -
harry
veterán
Nincs különbség, miért nehéz ezt megérteni? Vagy honnan gondolod, hogy a walkman sokkal sikeresebb lenne? Egyedül a felirat, design, meg a menü teszi walkmanné (+ a füles illetve esetleg, hogy nagyobb MS-et adnak hozzá, de ennek megint semmi értelme, mert ezek csak kiegészítők, nem a telefon része, amiket ugyan úgy be lehet szerezni k750hez, sőt talán olcsóbban is [illetve akkora kártyát veszel, amekkorát akarsz]) de nehogymár ezek jelentsenek egy brand-et. Maga a hardver ugyan az, akkor a k750 miért nem walkman? Ugyan azok a hangbeállítások is (és igen, van Mega Bass, ami amúgy szerintem elég gagyi).
[Szerkesztve] -
czipaocsi
aktív tag
''többek között a P990i és a K800i is ugyanazt a hangprocit tartalmazza, mint a Walkman telefonok...''
Én azért vettem K800-at mert azt hittem h így van ahogy írod, de nagyon nem. Mondhatnám h ég és föld a különbség Walkman és nem Walkman hang között és W és W között is. Hidd el van összehasonlítási alapom és ''fülem'' h halljam a különbséget. W800-at cseréltem K800-ra kamera miatt, gondoltam a zene ugyanolyan lesz, most megint Walkman telóm van, nem tetszett a K800. Több alkalommal, több telefont, alapbeállításon, mindenféle hangerőszint mellett, több stílusú zenével, többféle bitrátával, többféle fülhallgatóval ''teszteltem'' (Sennheiser HD 595, HPM 70 és HPM 82) és elég nyilvánvaló a különbség, a K-k egyértelműen alulmaradtak a W-kkel szemben (K750, K800, K510 és W800, W300, W950).
nekem nem a megabass meg hasonlók hiányoztak a nem W-s telókból, ugyanis soha nem használtam ezeket, bár a K-knál próbálgattam, hátha, de nem tetszett. A zene világában előfordul h ugyanolyan vagy nagyon hasonló ''hardverek'' (legyen az hangszer, hangfal, hangszóró, erősítő stb.) teljesen másként szólnak, mert olyan apró dolgok befolyásolják a hangminőséget, amiket nem biztos h észreveszünk.
Lehet h nem lesz jobb az új szájbersot mint a K750, de még az is lehet h igen. Bár legalább a xenonvakut megkapta volna...
Egy biztos, többet adnak majd el blőle mintha simán K770 lenne a neve.Bár ezzel lehet h degradálják a Cybershot brandet... -
Mac!
aktív tag
a D750i előnyös basszus beállításokkal sem közelítette meg a MegaBass beállítást.
Ha ezt nem írtad volna, akkor még maradt volna talán némi hitele az érveléseidnek, de azt hiszem, hogy ezután már csak a hozzászólásaid számát tudod növelni ebben a témában.
Ajánlom figyelmedbe a jobb alsó sarkot: [link]
Ezért ha te azt állítod, hogy hallod a különbséget egy D/K750i és egy W800i között azonos fülessel, akkor elég erős placebo hatással bír számodra a Walkman felirat.
Ezért neked biztosan sokkal jobban fog tetszeni a Cyber-Shot telefonnal készített 2MP-es foto is, mint egy K750-esé.
Mi pedig pont azt mondjuk, hogy egy jól felépített Brand akár ilyen hatást is kiválthat az emberekből, de a többségnél biztos, hogy előnyt jelent a Brand. Csak az SE hasonló akcióival éppen a Brandet próbálja pénzzé tenni, amit néhányan észrevesznek, és ezért csalódottak, vagy akár ki is ábrándulnak, mások pedig hiszik, és hangoztatják továbbra is, hogy biza azok a Cyber-Shot képek... -
mrlujoak
veterán
''Az egy másik dolog, hogy más a szoftverek skinje, nincs bennük mega bass és az ekvalizer talán kevésbé szabható személyre, de ennek nincs túl nagy szerepe egy átlagfelhasználó számára...''
Pont ezek miatt Walkman a Walkman.
Mellesleg megsúgom, én sem a szilikondugós fülessel hallgattam W810i-m.
Sőt, anno a F500i-mhez csináltam Sony MDR E819 F fülhallgatót.
Na azt kipróbáltam egy D750i-vel is és volt lényeges különbség az F500i és a W810i között. Nem is kelle mondanom, hogy a D750i előnyös basszus beállításokkal sem közelítette meg a MegaBass beállítást.
Jelenleg is egy Sony NW-E003F [link]mp3 lejátszót nyúzok, azt viszont már az ex W810i-m szilikondugóival...
Innentől kezdve van hasonlítási alapom, nem levegőztetek.
És igen, ismerem az off funkciót, mellesleg én kijelölök és a Kód melletti gombot nyomkodom-ha gondolom...!
Azért örülök, hogy elbeszélgettünk!
mrlujoak -
blueMerle
veterán
Hogy minek van ráírva? Hogy a nem hozzáértök is megvegyék, mert mókusok, és az a bizonyos vakítás elv így nagyon jól fog müködni, avagy milyen büszke lesz majd hogy ''Nééémmán Józsi, ehune van nekem Szájber-Shotttos telefonom, lefotográfozom vele Ancsát az ostállóban''. Aztán majd elcsodálkoznak a helyi pubban hogy milyen szépen fotóz. Persze ezek a képek sosem kerulnek PC-re mert a Sulinyetes gép nem ismeri fel a telót.
És igen, ezért van alapja és sikere a VGA telóknak is.
-
harry
veterán
Walkman - itt feltételezema arra gondolt, hogy pl egy K750 és egy W800 hangzás szempontjából teljesen ugyan az, csak utóbbi kapott egy jobb fülest meg egy másmilyen szoftver, és kész - és az emberek itt hihetik azt, hogy a walkman logo miatt az mégiscsak jobb, mint egy k750, pedig ugyan az.
Cybershoot - ezt pedig ki kell érdemelni vmivel, ehelyett csak rányomták, semmi plusz, nincs ami indokolná (ami így gyakorlatilag átverés) - legalábbis Bog ezt állítja, és ha ő mondja akkor valszeg úgy is van. -
Dare2Live
félisten
Hihi anno ismertem olyan IQbetyárokat akik annak ellenére, hogy jól látszott, hogy a Zeiss optika nemsokat ad hozzá a Nokia mobilok kép minőségéhez csakazértis aztvették mert Zeiss.
Namostmár ismerek hasonló SE fanokat is. Akik ha rápingálják a moboilra, hogy CyberShot akkor az sokkal jobb blablabla.... -
Bodz
nagyúr
mrlujoak! Téged a SE bérelt fel, hogy promózd a telefonjait?
Hihetetlen, hogy ennyire elvakult vagy!
-
ByB
addikt
Azt hiszem kellő körültekintéssel tájékozódtam: többek között a P990i és a K800i is ugyanazt a hangprocit tartalmazza, mint a Walkman telefonok... De szerinted anno a W800i és a K750i miben különbözött hangzás tekintetében? (segítek: HPM-70) Az egy másik dolog, hogy más a szoftverek skinje, nincs bennük mega bass és az ekvalizer talán kevésbé szabható személyre, de ennek nincs túl nagy szerepe egy átlagfelhasználó számára...
Hajlandó vagyok fogadni veled, hogy nem lesz többeltfunkció ebben a Cyber-Shot telefonba, max bestpic, de az amúgy se jó semmire...!
ui.: Ha pedig off, akkor legalább kattints az off topic pöttyre, közvetlenül az OK mellett balra!
ui2.: Ugyan ez csak egy fórum, de ettől független legyen meg a kölcsönös tisztelet és az ennek megfelelő írásmód, értjük egymást!? -
mrlujoak
veterán
''Az átlag felhasználó a mai napig azt hiszi, hogy a Walkman telefonok sokkal jobban szólnak, holott csak a fülhallgatóban térnek el, hangzás szempontjából... ''
Na ekkora idiótaságot kár volt írnod!
Azt meg például honnan tudjátok, tudod, hogy a Cyber-shot mobil nem hoz ki többet, többletfunkciót a 2.0 AF-os optikából?
Annak idején csak az egyszerűsített üzenetkezelést és fájlhozzáférést segítő funkióra Quich Share logo került, és mégsem dőlt össze a világ!
A Walkman mobilokkkal kapcsolatban pedig kérlek tájékozódj körültekintőbben!
mrlujoak -
Atombalu
senior tag
kifejezetten tetszik, szép teló! csak lehetnenek vastagabbak a gombocskák. Ha W810-zel egyidoben jott volna lehet ezt vallaltam volna be.
-
blueMerle
veterán
És mitől is nyújt ez a kérdéses telefon többet, mint a K750i?
240x320-as kijelzö, joymentes, vékonyabb, stílusosabb. Csupán ennyi
Nekem hót mindegy mit írtok róla, én biztos megveszem. Nem a cyber shot miatt, tisztában vagyok vele hogy ez egy baromság. Azért veszem, mert tetszik. -
Bog
HÁZIGAZDA
Miért kéne elfogadnom, amikor nyilvánvaló átcseszés? Azért csinálok mobilos oldalt, hogy ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tegyek fel. Nem pedig azért, hogy ujjongjak egy brand mellett.
Nem azon kell agyalni, minek kellene többet nyújtani... Többet nyújt.
Benne foglaltatik a Sony Cyber-shot menü, technológia és név.
A K750i-ben is már ugyanaz a menürendszer volt, mint egy átlag Sony gépben. Mégsem Cbyer-Shot. Miben tud többet a Cyber-Shot ''technológia''? Örülnék, ha kifejtenéd és mutatnál erre néhány linket is. Név??? Na, ez a marketing, meg a parasztvakítás.
Arra nem gondoltál, hogy egy alsóbb kategóriaosztályba, brand-be tartozó mobil többet nyújt, mint az akár árban kissé eltérő de ''brand-nélküli'' modell? Azért mert benne van abban az ominózus brandben.
Az engem hol érdekel? Az, hogy benne van az ''ominózus'' brandben, az csupán egy felirat. Attól jobb lesz? Egyelőre nagyon úgy fest, hogy nem. Akkor mitől jó, hogy brandben van? Gizdázhatok vele a haverok előtt? És mitől is nyújt ez a kérdéses telefon többet, mint a K750i?
Úristen, ha ti lennétek azon emberek csoportja, akik ezeket vezérlik, unalmas, egyhangú és brandenkívüli mobilok születnének.
Nem. Ha mi lennénk azok az emberek, akkor a brandeknek lenne értelmük. A kiemelkedő fényképezési képességekkel rendelkező, az átlagnál jobbat nyújtó, átalunk fejlesztett technológiával működő termékek megkapnák ezt a brandet. A vásárló pedig tudná, hogy igen, ehhez kiemelkedő minőség és technológia tartozik, nem csak ráírtuk, hogy legyen valami hangzatos is az előlapon.
Példák:
Type-R. Van-e 90 lóerős 1.4-es Type-R?
AMG. Csinál 1.6-os dieselt? (majd fog, ha abból is 500 lovat tud kipréselni, addig nem)
A brand, bakker, garancia a többletszolgáltatásra, többlettudásra. Ezért találták ki.
Az, hogy te, vagy pár tesztelő ezt nem tudja elfogadni, az a ti problémáitok!
Nos, abban bízom, hogy azzal, hogy nem tudjuk elfogadni és ezt le is írjuk, mégsem a mi problémánk lesz ez igazából.
Na jó éjt és hétvégét!
Neked is!
És félre ne értsd, nem ellened szól ez. Hanem a brand ellen. Ami - már megint - értelmét veszti. Márkajelzéssé alacsonyodik, mostantól akármelyik SE telefonra rátehető, amiben van 2 megapixeles optika. Majd ha még low-endebbre viszik, akkor a K510i-re is rá lehet majd tenni, ők döntik el. Sőt, át is nevezhetnék a céget SE Cyber-Shot Walkman-re és akkor az összes telefonra rá lehetni tenni. Megabrand. -
ByB
addikt
Szerintem Te alapjaiban értetted félre a dolgot! Ez a Cyber-Shot telefon az SE marketing részlegén született meg, célja a felhalmozódott raktárkészlet új köntösben való eladása! Teljesen egyetértek Boggal, ha az SE veszi a fáradságot, hogy brandeket hoz létre, akkor tegyen is valamit a Brandek megkülönböztethetősége érdekében. Az átlag felhasználó a mai napig azt hiszi, hogy a Walkman telefonok sokkal jobban szólnak, holott csak a fülhallgatóban térnek el, hangzás szempontjából... és az SE most már annyira pofátlan, hogy mindezt megjátsza a Cyber-Shot névvel is: K750i, W800i, W810i, P990i... mind-mind ugyanezt az optikát és fényképező menürendszert használja...
''Hidd el, azok tudják mit akarnak.'' - Csak és kizárólag pénzt. Én a helyedben örülnék, hogy vannak páran akik ezen túllátnak és ha lehetőségük lenne, akkor nem csak a pénz számítana.
''Úristen, ha ti lennétek azon emberek csoportja, akik ezeket vezérlik, unalmas, egyhangú és brandenkívüli mobilok születnének.'' - Ha mi lennénk a csoportok elkészítői, akkor nem abból állna egy brand, hogy veszünk egy Cyber-Shot hátlap fröccsöntő gépet... -
mrlujoak
veterán
Szerintem nem is akarod ezt a dolgot magadévá fogadni. Te dolgod, nem is fogok erről vitázni, sőt általában kérdezek, és erre kapok választ.
Ha nagyon brandben gondolkodsz, miért nem dolgozol a SE-nak?
Hidd el, azok tudják mit akarnak. Az, hogy te, vagy pár tesztelő ezt nem tudja elfogadni, az a ti problémáitok!
Nem azt kell vitatni, ki kell-e adni ilyen mobilt... Kiadja a SE.
Nem azon kell agyalni, minek kellene többet nyújtani... Többet nyújt.
Benne foglaltatik a Sony Cyber-shot menü, technológia és név.
Jóhogy nem kezdetek azon vitázni, hogy miért vannak egyáltalán kategóriák.
Arra nem gondoltál, hogy egy alsóbb kategóriaosztályba, brand-be tartozó mobil többet nyújt, mint az akár árban kissé eltérő de ''brand-nélküli'' modell? Azért mert benne van abban az ominózus brandben.
Úristen, ha ti lennétek azon emberek csoportja, akik ezeket vezérlik, unalmas, egyhangú és brandenkívüli mobilok születnének.
Na jó éjt és hétvégét!mrlujoak -
Bog
HÁZIGAZDA
Figyu,
még egyszer leírom. Véleményem szerint a Cyber-Shot mobil pont azért kellene megkapjon egy ilyen brandet, mert TÖBBET nyújt kamera terén, mint egy brand nélküli telefon. Ez mivel fog többet nyújtani, mint egy K750i? Semmiben? Akkor az miért nem Cyber-Shot?
Ráírják, hogy hátha többen veszik. Biztos így is lesz. Aztán 2 év múlva, amikor a vásárló cseréli majd a telefonját, és látja, hogy itt egy új Cyber-Shot, akkor csak legyint, hogy az csak duma, attól nem lesz jobb.
És rohadtul igaza lesz. -
mrlujoak
veterán
Mi a legkisebb felbontás a Sony Cyber-shot gépeknél?
Na annál alább nem mennek.
Még mindig nem értem, mi ez a 2MPx nem méltó Cyber-shot-nak elképzelés.
Sony Cyber-shot szériában is megtalálható nem 5,1 MPx-es és ettől csak nagyobb gép.
Azok is ugyanúgy Cyber-shot nevet érdemelnek. Ha elérhető áron szeretnénk egy relative jó - mobilok között meg szuper - optikájú gépet vásárolni, akkor idősebb technikát kell magunknak megcélozni.
Mi ebben a nehezen emészthető?
mrlujoak -
Peat;)
veterán
Szerintem formailag nem rossz, bár nem is hű de jó, a kijelző jó hogy ilyen lett, ez legalább egy nagyobb újítás...fényképezőnél szerintem is elég a 2mp de akkor ne írják rá ezt a feliratot, a belsejét meg gondolom k750 óta továbbfejlesztették, hogy filmeket/videokat teljesen kiváló minőségben is bírjon a gép nem úgy mint k750, ami megfekszik tőle
-
Ricardo
titán
Nekem így a képek alapján vegyes érzelmeim vannak. Alapból tetszik, de a gombok es az oldalra tolt csatlakozó nem az igazi. Lehet hogy élőben meggyőzőbb a gombsor.
-
válasz
blueMerle #18 üzenetére
hát különbözik az ízlésünk ami nem baj
, de azért a v3, L7, L6 uthengerrel készített telefonok designje számomra nem megnyerő. De ha mindenkinek olyan ízlése lenne mint nekem akkor k800/k790, (egyetlen samsung ) D900, D750, K750 lenne mindenkinek
szóval nem baj hogy más az ízlésed, nekem ennek a designjában csak a vezérlőgombok nem tetszenek, ha azok is valami kis szögletes pici gombokra hasonló designet kapnának akkor nagyon bejönne, így nekem csak egy erős közepes -
A SE -úgy látszik- nagyon rákattant a vékony gombokra...
(Igazán lekattanhatna róluk...)
Kíváncsi leszek, miben tud majd többet a K750i-nél -a nagyobb kijelzőn kívül... -
blueMerle
veterán
K800i a forma miatt nem tetszett, ez viszont nagyon bejön, a kamera nem érdekel, profi képekhez még a K800i is gyenge, arra viszont ez a 2.0-ás is megfelel hogy egy pillanatot elkapjon az ember.
Szóval nekem jó hír hogy nagyobb kijelzö lesz mert egyet beszerzek mivel már a kémfoóknál beleszerettem
-
mrlujoak
veterán
válasz
blueMerle #15 üzenetére
''Several phtoos have been leaked in a now-locked Secentral.net forum thread of what seems to be a candybar mid-range (ok, downgraded) K800 with the same QVGA screen and Memory Stick Micro slot but with the 2.0 autofocus and two-led flashlight camera of the K750. ''
Növelik a kijelzőt.
mrlujoak -
nemma
addikt
válasz
blueMerle #18 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem tetszik, egyszerűen értelmét nem látom ennek az új modellnek, biztos nem venném meg. Szóval én máshogy látom a dolgokat, de sebaj.
Arra pedig megkérnélek, hogyha lehet, akkor ne rohand így le az embert mindenféle jelzőkkel, mert én a hsz-emmel senkit nem akartam bántani, de tényleg -
nemma
addikt
válasz
blueMerle #15 üzenetére
Köszönöm neked a dícséretet, kedves blueMerle, de te is tudod, hogy nem tartozol az átlag felhasználók, illetve vásárlók közé.
A legtöbb ember ezt nem így csinálja. Téged pedig nem értelek, mert tudom, hogy értesz hozzá, akkor meg miért ''tojsz rá magasról, hogy mit tud''. Miért nem Motorolákat veszel? -
blueMerle
veterán
A kijelzö felbontása marad 176x220 vagy növelik? Mert ha 240x320 lesz akkor kell, bár így is beszerzek egyet, és szüklátókörü ''én majd megmondom a frankót, mert faszagyerek vagyok'' fórumtársunk hsz.-vel ellentétben nem azért mert diszkóba akarok vele villantani, hanem mert tetszik, és magasról tojok rá hogy mit tud.
-
AMD Power
titán
Én a K890/K900-t várom már nagyon!
-
[Anduriel]
aktív tag
Nekem így ránézésre a K510 utódjának tűnik. Lehetne szebb is
-
maru
aktív tag
A 2 megapixel karcsúnak tűnik cybershot-hoz, talán ha van vaku.
Van vaku? -
szerintem azért annyira nem gáz a designje. De azért szerezhetnének egy normális designert (célzás volt
ByB). Nem tudom miért van szükség egy ilyen telcsire mikor ott a k750 mindegy az SE tudja
-
harsd
csendes tag
és azóta se lett szebb
-
ByB
addikt
Ez már nem egy mai hír - [link] - 2006.10.18
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?