- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoloka24
tag
Hi!
Köszi az értesítést
A fogyasztóvédelem pont comon(nem hivatalos) vannak jogszabályokkal foglalkozó emberkék és közzé is teszik azt. Az egyikben le van írva, hogy weben történő vásárláskor min. 8napon belül elállási joga van a vásárlónak. Ha nem írják oda ezt ők maguk, akkor pedig egy hónap..szóval ezt erősen meg lehetne vétózni -
zoloka24
tag
válasz
LordVader80 #83 üzenetére
Ejj, akkor megint bonyolódik a dolog
A multkor pont te bizonygattad, hogy ami sima feketében van az nem lehet P182, csak P180B az új kiadásban. Vagy most, akkor már ez is változott?És Pix-nél veszed, vagy hol, ha nem nagy titok? És mennyiért? Jöhet akár priviben is, ha más nem kíváncsi rá
Ááá elnéztem
Meg sem néztem, hogy te írtál. Azt hittem trayton
[Szerkesztve] -
zoloka24
tag
trayton kolléga: Megrendelted már a 180B-t?
Már nagyon várom én is, hogy milyet kapsz
[Szerkesztve] -
zoloka24
tag
válasz
LordVader80 #72 üzenetére
Ha színben fekete, amúgy meg át van alakítva, mint a 182-es, akkor az az updatelt P180B. Elvégre megmaradt a 180B-s sötét fekete színe csak update-elve lettek a belső tulajdonságai.
Trayton irományaiból én úgy vettem ki, hogy ami P180B-s dobozba jön, az ezek szerint P180B valójában is, csak a belsőn már megint fejlesztettek(182-esre). Ezt a te sötét fekete színű házad is megerősíti
Na de ezen már nem veszünk össze -
zoloka24
tag
válasz
LordVader80 #62 üzenetére
Most egy kicsit keverjük a dolgokat szerintem.
Tehát létezik P182 és létezik módosított P180. Te gondolom P180B-s dobozba kaptad a házat, tehát módosított P180B-d van és nem P182. Rosszul gondolom?
Trayton legutóbbi P182-es ujítások linkjében láthatjátok a P182 gun metal black színét. Légyszíves nézzétek már meg és ahhoz képest döntsétek el, hogy most akkor milyen színűt kaptatok. Köszi -
zoloka24
tag
Fenti két úriember
: Milyen színű valójában ez a P182?
-
zoloka24
tag
Huhh az király
Akkor még lenne itt egy kérdés:
Én úgy tudtam, hogy csak a dobozára van ráírva, hogy P180, de maga a ház ''teljesen 182-es''.
Értem ezalatt, hogy én így olvastam fórumokon, de az előttem szóló trayton azt mondta, hogy a szín maradt fekete a puskacső fekete szín helyett. Tehát ebből mit tudnátok megerősíteni? Teljes mértékben P182, vagy a szín ebben az esetben a 180-as feketéje, vagy esetleg valami más különbség látható?
Amúgy akkor most ez mennyibe is kerülne nálad?Jöhet privibe is, ha ezzel a topicot már offolnánk.
-
zoloka24
tag
Én is olvastam az említett fórumot és én is elgondolkodtam ezen. Az ára a Pixen kívül tényleg nagyon magas, szóval ebben az egy esetben megpróbálom majd tőlük beszerezni. Elvégre itt ha egyszer megkapja jól az ember, ez nem nagyon romlik el
De ahogy olvastam eddig csak a newsegg-en vásároltaknál volt ez a dolog. De azóta nem néztem a fórumra..szóval akkor nemcsak azon a helyen vásároltakról írták már?
Sajnos hazai és környéki viszonylatokat tekintve nem hiszem, hogy az eddigi árukészlet P180-ból kifogyott volna(mert gondolom csak ebben az esetben hoznak új szállítmányt ami esetleg már módosított)
Szóval eddig ezt nem mertem bevállalni, de én is szívesen vennék visszajelzést ha valaki mostanság vásárolt.Ha más nem, marad a várakozás, míg hivatalosan is maga a P182 kapható lesz kishazánkban.
-
zoloka24
tag
Hahó srácok! Senki nem nézett jobban utána a P182-nek? (Ahogy látom a cikk írója sem
)
Végigolvastam a hozzászólásokat és látom senkinek nem tűnt fel a P182 legnagyobb és legfontosabb újítása??
Én már épp rendelni készültem a P180-at, mikor megláttam külföldi fórumon, hogy megjelent a 182 és milyen újítása van. Mondom ezért megéri várni a 182-re.
Az eddig(és valamelyik előbbi hozzászólásban is) leszólt kábelezési gondot megcsinálták!
Tehát az alaplap tálcája mögött csináltak kábelcsatornát és körbe az alaplap körül vannak lyukak, ahonnan ki lehet bújtatni a kábeleket! Tehát semmilyen kábelnek nem kell az alaplap felett haladnia!
A táp feletti reteszen keresztül így már nem is nagyon van mit vezetni.
A tápból kijövő kábelekeet már egyből ott be lehet vezetni az alaplap mögé, nem kell áthozni a reteszen.
Íme a képek:
[link]
[link]
A többi újítás nem érne meg +pár ezret, és várakozási időt, de ez igen.
UI: Amúgy a 180-as feketében szerintem jobban néz ki, de ez szubjektív vélemény.
Üdv: Zoloka
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest