- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trayton
csendes tag
Én is utána olvastam ennek a háznak és ilyet is szeretnék vásárolni a cirka 10 éves alu midi házam után. Bár drága tényleg, de az ára nem különösebben zavar, mert a másik alternatíva, a Lian Li-k sem olcsóbbak. Azt mondjuk nevetségesnek tartom, hogy az itthoni disztribútor 38e nettóért(!) adja a fekete P180B-t. Well, that's Hungary...
Szóval ami miatt viszont írok, hogy a silentpcreview-n olvastam több P180B ház vásárlójától is, hogy már február óta a 182-esek vannak a 180B-s dobozokban is! Pontosabban fogalmazva, a belseje már a módosított P182-é, viszont a színe maradt kívülről a régi, fekete. (Mivel ugye a P182 kicsit szürkésebb árnyalatú, ún. gun metal black.)
Azt viszont sajnos nem tudom, hogy nálunk itthon vagy Európában ugyanez-e a szituáció ha valaki P180B-t vásárolPixmania-tól nem vett valaki P180B-t mostanában?
A házválasztásról meg annyit, hogy valóban elég szubjektív dolog. Az én véleményen, hogy az itthon kapható házak 80-, ha nem 90 százaléka írtó gagyi mind minőségben, de főleg esztétikailag. Az emberek pedig valóban sajnálják a pénzt egy igazi, jó házra. Pedig ez az a komponens amit minden nap látsz és a legtöbbet fog veled maradni, nem úgy, mint a belseje...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest