- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoloka24
tag
Én is olvastam az említett fórumot és én is elgondolkodtam ezen. Az ára a Pixen kívül tényleg nagyon magas, szóval ebben az egy esetben megpróbálom majd tőlük beszerezni. Elvégre itt ha egyszer megkapja jól az ember, ez nem nagyon romlik el
De ahogy olvastam eddig csak a newsegg-en vásároltaknál volt ez a dolog. De azóta nem néztem a fórumra..szóval akkor nemcsak azon a helyen vásároltakról írták már?
Sajnos hazai és környéki viszonylatokat tekintve nem hiszem, hogy az eddigi árukészlet P180-ból kifogyott volna(mert gondolom csak ebben az esetben hoznak új szállítmányt ami esetleg már módosított)
Szóval eddig ezt nem mertem bevállalni, de én is szívesen vennék visszajelzést ha valaki mostanság vásárolt.Ha más nem, marad a várakozás, míg hivatalosan is maga a P182 kapható lesz kishazánkban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Mini-ITX
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iqos cigaretta
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő