- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brummi
csendes tag
Nekem van, de jelenleg "elszunnyadt" egy kicsit. Mikor belepakoltam (sajnos Win alól) az utolsó biost, akkor a újraindítás után jött a minden user számára legriasztóbb Bios checksum error...
. Mindent jól csináltam pedig, kábé huszadjára frissítek már biost, ha a régi deszkámat is számolom. Volt már elem kivesz-betesz + CMOS clear, de semmi
. Most egy Gigabyte G31-el nyomom, katasztrófa. Az Abit legeldugottabb fórumain olvastam vmi olyasmit, hogy rendszerlemezre kell formázni egy pendrive-ot, arra rápakolni egy módosított autoexec.bat file-t + a régi bios-t és akkor elvileg indításkor automatikusan becuppantja a régi biost. Bár ez szerintem csak elmélet, de ha lesz időm kipróbálom. Tippek? (a gariztatáson kívűl, oda szeretnék utoljára menni)
-
brummi
csendes tag
Hmmmmmmmmmm.
BIOS: m612a16.zip Bios Issue Date:2007/09/04
Mirror Site: ASIA Europe US
BIOS ID:16Fixed can not Ghost when used SATA HDD.
Enhanced the Blu-ray DVD-ROM compatibility.
Support FSB1333 CPU.
BIOS compiled date: 09/04/2007. -
brummi
csendes tag
Az én elképzelésem az volt, hogy egy ütős, de ne "egyméteresházbanötszázkilóvízhűtéssel"- típusú gépet rakjak össze. Szerintem viszonylag olcsón lehet vele komolyabb gépet összehozni, tekintve, hogy bármilyen Q6xxx-es procit is fogad és a 16GB memória is elég lehet egy darabig, amit a chipset elbír. Ne értsétek félre, nem fényezni akarom a saját cuccom, de szerintem van fantázia a lapban. Písz
-
brummi
csendes tag
Szumma szummárum: az alaplapról és szolgáltatásairól nagyon jó a véleményem.
-
brummi
csendes tag
Sziasztok!
Én most rakok össze egy gépet, HTPC a cél (vizsgaidőszakban), azt leszámítva pedig játékgép
. Még csak egy tesztkört futott a rendszer, de a 15K-s E2140-ből simán kipréselhető a 3+ Ghz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest