- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
#96302336 #48 üzenetére
Látom nem figyelsz, ezért leírom mégegyszer utóljára!
Egy és ugyanazon chipszetről van szó! X1250 van mind a kettő alaplapon! Az egyik alaplap AMD AM2 tokozású(ASUS), a másik pedig Intel LGA775(Abit). Nem tudom feltűnt-e eddigi pályafutásod során, de egy chipszet nem támogat általában két külön procigyártó processzorát! Ne kelljen senki kedvvért caps look-ot használnom, mert lassan tényleg mérges leszek! -
D.Orion
veterán
Szépen szét lett offolva a hír topikja... Gratulálok... De fogadjunk, hogy még senki nem nézte meg, hogy hogyan lett az RS690/X1250 AM2 alá szánt chipszetből LGA775-ös chip. No Comment fórumtársak...
-
D.Orion
veterán
Átolvasva a hírt valami szemetszúrt nekem. Mégpedig a chipszet.
X1250-es chipszet úgye az X700-ból származtatható és egy SB600-as déli hidat kapott még. Nah most ennek a chipszetnek az ''eredeti'' neve elvileg RS690. Legelőszőr X1250 néven adta volna ki az ATi, de miután AMD felvásárolta átnevezte RS690-re, de most visszanevezte X1250-re. Szóval értitek
A chipről részletes leírás ph!-n is olvasható: [link] Itt még úgy szerepel, mint ami AM2 tokozás alá készült. Ez a lap meg LGA775. Nem tudom, hogy mikor sikerült áttervezni a chippet LGA775 alá.
Abit link a lapról: [link]
AMD link a chipszetről: for Intel [link]
Remélem, hogy valaki aki lekövette ezt az RS690 meg X1250 chipszet mizériát azelmagyarázza nekem, hogy mi van. -
D.Orion
veterán
Abiték nagyon zsír deszkát hoztak össze 100 dolcsiért ! Sztem pár hét múlva megjelenik itthon is.
<<Európában 100Euro lesz, szóval nem lesz ez olyan olcsó lap, de még így is nagyon megéri majd.
dokar: Ajánlom figyelmedbe a Leet írást v. ahogy mások mondják az 1337-et. Ez egy külön nyelv. Minden betűt számok ill. más különleges karakterek helyettesítenek. Nagyon szépen tetsző neveket lehet kihozni belőle. Egy jobb játékosnak alap, hogy 1337 van valahol a nevében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest