- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #108 üzenetére
mert ugye erről beszélünk?
Nem, nem errol beszelunk, mi tobb, koze nincs ennek a temahoz. Itten SM3-rol, SLI-rol meg HDR-rol volt szo, legalabbis en ezekrol ertekeztem. Aztan fogta magat a csizma (illetoleg a DX9), es szamomra ismeretlen modon fellevitalt az asztalra.
Mindenesetre ugy dontottem, h a hasonloan hasznos es elmelyult eszmecsereket csak az ujabb szeriak megjeleneset kovetoen folytatom. -
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #96 üzenetére
A szmajlikat latom, a szovegnek sztem semmi ertelme sincs, de ma amugy is rossz napom van.
Az elso DX9es jatek emlekeim szerint a Halo volt, de az is lehet, h nem, egyebkent sincs semmi koze az egeszhez. -
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #63 üzenetére
Az ember feltetelez vmennyi szovegertelmezesi keszseget. Belatom, hibaztam.
Tehat: az NV 6XXX sorozataba 1 eve bekerult egy rakas ficsor, amibol az azota eltelt egy ev alatt gyakorlatilag semmit nem lehetett hasznalni. Az Ati megoldasai akkor jonnek ki, amikor legalabb elmeleti esely van az opciok hasznalatara.
Ettol meg a teny teny marad: szoftvertamogatas nelkul semmit sem ernek a fejlesztesek, marpedig a szoftverek jelen allas szerint legalabb 1-2 evvel a hardver mogott kullognak. Engem meg nem erdekel, h egy most megvasarolt hardveren ket ev mulva majd milyen fasza dolgok lesznek. -
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #18 üzenetére
Tenyleg nagy ficsorok ezek.
Az SLI altalaban nem eri meg, a 2x6800GT-nek ertelme sincs, a 2x6600GT meg annyit tud, mint egy 6800GT. Tudom, fejleszthetoseg, mert majd vmikor vehetek a mostani melle meg egyet.
Bekapcsolt HDR-rel gyakorlatilag semmilyen jatek nem jatszhato, mert keves a vas.
Az SM3.0-at az elso tamogato kartya megjelenese utan 1 evvel is elvetve hasznalja nehany jatek. Raadasul megeshet, h meg igy lassabb vmivel a GF6.
De ha ezeket leszamitjuk, akkor valoban hasznos ficsorok ezek. -
válasz
Kosh Naranek #18 üzenetére
Ha tartja az Nvidia a jó szokását, akkor ez a G70 egy jól optimalizált NV40 lesz.
Jó szokás alatt értem az alábbi, optimalizálási sorozatot:
TNT -> TNT2
GF256 -> GF2 GTS
GF3 -> GF4 Ti
FX5800 -> FX5900
GF6800 -> G70
Nekem ennyi elég is lenne, és legalább megmaradna a jó öreg rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest