- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #108 üzenetére
mert ugye erről beszélünk?
Nem, nem errol beszelunk, mi tobb, koze nincs ennek a temahoz. Itten SM3-rol, SLI-rol meg HDR-rol volt szo, legalabbis en ezekrol ertekeztem. Aztan fogta magat a csizma (illetoleg a DX9), es szamomra ismeretlen modon fellevitalt az asztalra.
Mindenesetre ugy dontottem, h a hasonloan hasznos es elmelyult eszmecsereket csak az ujabb szeriak megjeleneset kovetoen folytatom. -
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #96 üzenetére
A szmajlikat latom, a szovegnek sztem semmi ertelme sincs, de ma amugy is rossz napom van.
Az elso DX9es jatek emlekeim szerint a Halo volt, de az is lehet, h nem, egyebkent sincs semmi koze az egeszhez. -
viharhozo
addikt
Errol mindig a regi Xbitlabsos FC teszt jut eszembe:
Shader Model 3.0-optimized rendering engine. The first implementation of the Pixel Shaders 3.0 brought some additional performance to NVIDIA GeForce 6 hardware. It did not, however, improve image quality.
Shader Model 2.0b-optimized rendering engine deserves the same comment as the Shader Model 3.0 engine – additional speed, no IQ improvements. This, basically, confirms ATI’s claim that virtually everything that may be done with Shaders 3.0 today can be done with Shaders 2.0b.
OpenEXR HDR rendering delivered some major image quality improvement to NVIDIA’s GeForce 6 GPUs. This implementation had been tested for months by Crytek and also it looks great, it still deserves better implementation. Furthermore, modern hardware does not allow to play FarCry with HDR with high speeds.
Lehet, h november ota megfordult a vilag, de errol en meg nem ertesultem. -
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #63 üzenetére
Az ember feltetelez vmennyi szovegertelmezesi keszseget. Belatom, hibaztam.
Tehat: az NV 6XXX sorozataba 1 eve bekerult egy rakas ficsor, amibol az azota eltelt egy ev alatt gyakorlatilag semmit nem lehetett hasznalni. Az Ati megoldasai akkor jonnek ki, amikor legalabb elmeleti esely van az opciok hasznalatara.
Ettol meg a teny teny marad: szoftvertamogatas nelkul semmit sem ernek a fejlesztesek, marpedig a szoftverek jelen allas szerint legalabb 1-2 evvel a hardver mogott kullognak. Engem meg nem erdekel, h egy most megvasarolt hardveren ket ev mulva majd milyen fasza dolgok lesznek. -
viharhozo
addikt
válasz
Kosh Naranek #18 üzenetére
Tenyleg nagy ficsorok ezek.
Az SLI altalaban nem eri meg, a 2x6800GT-nek ertelme sincs, a 2x6600GT meg annyit tud, mint egy 6800GT. Tudom, fejleszthetoseg, mert majd vmikor vehetek a mostani melle meg egyet.
Bekapcsolt HDR-rel gyakorlatilag semmilyen jatek nem jatszhato, mert keves a vas.
Az SM3.0-at az elso tamogato kartya megjelenese utan 1 evvel is elvetve hasznalja nehany jatek. Raadasul megeshet, h meg igy lassabb vmivel a GF6.
De ha ezeket leszamitjuk, akkor valoban hasznos ficsorok ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest