- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez kicsit hasonlít a TNT/TNT2 esetre. Ők a TNT megjelenése előtt a TNT2 speckóit hangoztatták, aztán 0,35 mikronból csak a TNT-re futotta (90-100 MHz chip), és a 0,25 mikronból tudták csak kihozni a 150+ MHz TNT2 chipeket.
Erre mondják, hogy a történelem ismétli önmagát. De végül is a GF256-nál is ez volt, ott is volt egy 0.22 mikronról való átállás a GF2 GTS-nél 0.18 mikronra. -
Na, arra én már rájöttem, hogy nem szabad megvenni a legdrágább cuccost, mert iszonyatosat bux rajta. Ezért én inkább a használtpiacon mozgok, és a t*köm fog kifizetni új árat bármire is, ami megvehető megbízható forrásból itt a PH-n, jóval olcsóbban és ugyanúgy működik. Egyedül csak vinyót meg ventiket érdemes újonnan, mert az mégiscsak mozgó alkatrész, abból jobb az új. Így nem bukok 2 éva alatt 300e forintot, mint pl sajnos te.
-
-
2004. nyár elején jött a GF6800Ultra. A G70 nem kerül boltokba 2005. október előtt, az biztos (talán szeptember). Namost azt tudjuk, hogy az árak nem a mi pénztárcánkhoz vannak szabva, hanem a tőlünk nyugatra és a távol-keleten élők zsebéhez. Őnekik egy évenkénti VGA csere nem probléma, mi meg csak szívjuk a fogunkat a dolog miatt.
Ez van, tessék elfogadni. Egyébként is, kell a fejlődés. Mi lenne, ha még most is GF256-on Doom3-azna és HL2-zne a nép? (Bár ez utóbbi megy is G256-on.) -
válasz
Kosh Naranek #18 üzenetére
Ha tartja az Nvidia a jó szokását, akkor ez a G70 egy jól optimalizált NV40 lesz.
Jó szokás alatt értem az alábbi, optimalizálási sorozatot:
TNT -> TNT2
GF256 -> GF2 GTS
GF3 -> GF4 Ti
FX5800 -> FX5900
GF6800 -> G70
Nekem ennyi elég is lenne, és legalább megmaradna a jó öreg rendszer. -
válasz
bolondember #14 üzenetére
Ezt a ''rendesen tudnának programozni'' dolgot lehet elfelejteni. Igenis kell a fejlesztés, ugyanis még mindig elég messze vagyunk a fotorealisztikus játékoktól, márpedig az a cél, hogy azt a minőséget elérjék. Ahhoz viszont iszonyatos erő kell a VGA részéről, főleg, ha az ''eye-candy'' cuccok be vannak kapcsolva.
Másfelől nézve azért kell az ilyen ''sokat zabáló'' fejlesztés, hogy aztán a következő körben optimalizálni tudják a hardvert, és kisebb fogyasztásúvá lehessen tenni ugyanolyan teljesítmény mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest