Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ez világos.
de most nálam a következő van.
épp úgy tűnik bebaszódik az alaplapom ami eddig hűségesen szolgált, állandóan pio-ra vált a vinyóm és már kizárásos alapon tényleg vagy az alaplap vagy a vinyó megy tönkre, ezt még nemtom.
a lényeg, hogy új gépet kell vennem hamarosan.
megúsztam eddig az alap a64-eket, most már tudom hogy s939-et se szabad venni, mert mindjárt itt az m2 foglalat. akkor még jól járok.
veszek egy drágább, korrekt teljesítményű karit és utána fél évvel dobhatom ki a francba.
eddig volt valami normális ciklus vga és játékok ügyben, de most ha évente, de mondjuk kétévente új generációs, ''duplázós'' vga-k jönnek ki, egyszerűen nem érdemes belefogni se, mert még élvezni se lehet, hogy egyszer valami jót megvett az ember...
ezt a konfigom 350ezer nettóért vettem anno, csak a belét a gépnek. tudod mit kapni most ennyi pénzből?? -
Vitus
őstag
Igen ez így van jót is tett az áraknak. Amikor elindult a gf6 és x széria árusítása az ati próbálta meglovagolni a megszerzett jó hírnevet és érthetetlenül magas áron adta a termékeit. Amikor meglátta, hogy a gf6 tarol az ő arai mellett minden szinten észhez kapott és mostmár kiegyenlítettek az árak és van jó nagy választék. Drágának drága de legalább ugyanazért a pénzért van választék és nem csak a nevet meg a reklámot fizeted meg. Bár most is drága de majd ha kijönnek az újak talán még olcsóbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest