- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
VaniliásRönk #186 üzenetére
Ezzel valószínű, gond lesz, mert nem lesz mindegy merre is néz majd az a kereszt!
-
krystman
őstag
Nos, a találgatásoknak valószínű vége. Nincs semmiféle hibás, valami selejtes prociról. Ezek direkt így fognak készülni. Cikk itt. http://pcforum.hu/hirek/?qnid=10721
-
krystman
őstag
Ha, jól olvasom az Intel máris gondolkodik ezen a 3 magos procin. Annyira nem lesz ez rossz üzlet. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3089&Itemid=35
-
krystman
őstag
válasz
Achill3uS #53 üzenetére
Hát nem mindegy, hogy 2mag pihenget vagy 1! Szerintem. Aki meg kitudja használni a 4 magot az vegyen olyan procit, annak megéri.De, csak azért vennék 4magos procit, hogy szinte 2 magosként használjam, tök felesleges.Én mindig úgy voltam vele, hogy akkor érdemes venni ilyeneket, ha a programok legalább 80-90%-a ki is használja.
-
krystman
őstag
Miért kellene 3magra írni egyből programot? Elég, ha egy program a 2 magot kihasználja, még a 3-dik mag foglalkozik a windows bizbaszával. Így sokkal simábban fog futni mint egy sima 2magos procin.Ami meg a 4 magos procit illeti, szerintem otthoni felhasználásra egyenlőre teljesen felesleges.Hiába kerül 60 ezerbe egy 4magos kóró.Amikor kihasználatlanul marad a nagy része.Mire meg a programok kihasználnák, addigra sokkal gyorsabbak is lesznek. Meg tudtommal ez nem a 4 magos ellen készül, arra ott lesz a AMD-nek a X4 Phenom. De, ha ez bejön az AMD-nek látok arra esélyt, hogy az Intel is lép hasonlót majd.Egyenlőre nem kell itt semmit leírni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged