- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Egon, azt azért ugye tudod, hogy a hwsw-n a hírt az az ytse szokja írni, aki szerint ''ha ezek után valaki hisz az AMD modellszámozásában, akkor az inkább vegyen búgócsigát''. Nem biztos, hogy őket kéne elfogulatlan forrásnak tekinteni, és minket zúzni (már csak azért sem, mert úgy amúgy Cerkát gépemet most váltottam P4-re, a labor főgépe szintén P4, stb... tehát ''személyes érzelmek'' sem fűznek egyik oldalra sem... nekem pl a P4 fémsapkája többet ér, mint az egész vita...).
Senki sem vitatja, hogy a Banias jó cucc lesz, de azt hiszem, ezt le is írtam.
Viszont magyarázd már el lécci, hogy
1) miért lett hirtelen fontos a modellszámozásnál, hogy mennyit fogyaszt a cucc?
2) miért lett hirtelen egyáltalán modellszámozás, amikor az Intel az Aberdeen Groupon keresztül még komplett elemzésekkel is fikáztatta az AMD-t?
Az egész arra ''épül'', hogy a mobil szegmensben szükséges a modellszámozás. De miért? CSAK azért, mert épp nekik, épp most, épp egy mobil procijuk van, ami mellesleg épp lassabb órajelen kurvajó.
Mint az Athlonok voltak.
Hát ez a gáz. Nem a proci. -
CsendPenge
őstag
''Mindössze annyi, hogy markening-stratégiát váltott az Intel''
Ja. Amikor marketing szempontból az volt neki az előnyösebb, hogy minden ilyesmi hazugság, és csak a lemaradást akarják titkolni, akkor az volt a jó. Most, hogy többet tud profitálni, most már persze jöhet. És mindez úgy tálalva, hogy a miénk az természetesen jó és helyes és igazságos és stb. számozás... Bocsi, de ez is úgyanúgy szar és szemét hülyeség, mint az AMD számozása. AMD fan vagyok, de akkor sem teszik egyik cégnél sem, mert nincs normális, értelmezhető valódi összehasonlítási alap. És az ilyen marketing-stratégia váltogatások miatt nem is lesz soha megfelelő modellszámozás, mert akkor nem lehetne eladni azt a szöveget, hogy az enyém jobb, szebb, igazságosabb, demokratikusabb stb... :((
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged