- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Ez gáz... akkor ezek szerint megint bedöltem némi marketingszövegnek. Nem bánom, hajlandó vagyok visszavonni minden kijelentésemet, persze előbb küldjenek egy transmeta ill. egy intel notebook-ot, és kipróbálom (a rosszabbikat nem küldöm vissza, mert minek, a jobbik meg a munkáért a fizetség lesz :)) )
-
CsendPenge
őstag
Az a helyzet, hogy nem azért fikázom, mert Intel. Pillanatnyilag egy Northwood-ot nem fikáznék (ha meg d0-ás lenne, akkor :) ). Olvastam a hírt végig. És olvastam egy picit a Trancmeta procikról is. Érdekes módon nekem úgy tűnik, hogy a TM tud többet, és mégis mintha az Intel megint elkezdené előadni, hogy ez a szuper, ennél nincs és nem is lehet jobb. Pedig bizony volna még tennivaló. Csak hát a nagy cégek sokmindennel elkezdenek foglalkozni, és ennek általábban kárát látja néhány dolog, amit azért szeretnének eladni.
-
CsendPenge
őstag
''Mindössze annyi, hogy markening-stratégiát váltott az Intel''
Ja. Amikor marketing szempontból az volt neki az előnyösebb, hogy minden ilyesmi hazugság, és csak a lemaradást akarják titkolni, akkor az volt a jó. Most, hogy többet tud profitálni, most már persze jöhet. És mindez úgy tálalva, hogy a miénk az természetesen jó és helyes és igazságos és stb. számozás... Bocsi, de ez is úgyanúgy szar és szemét hülyeség, mint az AMD számozása. AMD fan vagyok, de akkor sem teszik egyik cégnél sem, mert nincs normális, értelmezhető valódi összehasonlítási alap. És az ilyen marketing-stratégia váltogatások miatt nem is lesz soha megfelelő modellszámozás, mert akkor nem lehetne eladni azt a szöveget, hogy az enyém jobb, szebb, igazságosabb, demokratikusabb stb... :(( -
CsendPenge
őstag
Jaja, akasztják a hóhért... :) Azt hiszem, nem ártana, ha valamelyik szabványügyi szervezet a szárnyai alá venné ezt a modellszámozásos dolgot, mert így tényleg könnyű lesz átb*szni a júzereket. McJames-nek igaza van abban, hogy utána-, illetve színfalak mögé kell nézni, de mi van akkor, ha az átlag júzer nem akar heteket tökölni azzal, hogy beleássa magát a témába, hanem ''csak'' venni szeretne egy procit? Szóval utálom az ilyen marketinges húzásokat (mint pl. via, a kt400-al, ami nem támogatja a ddr400-at...)
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest