- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ha már hiányolt valaki...:)
Hát igen, érdekes hír. De mi is történt valójában? Mindössze annyi, hogy markening-stratégiát váltott az Intel. Se több, se kevesebb, szvsz...
Ezen túlmenően két dolgot szeretnék megjegyezni (szubjektíve természetesen):
1. Kíváncsi lennék, hogy a fentebb kárörvendkedők hogyan viszonyultak volna a kérdéshez fordított esetben (mármint ha az AMD-nek lett volna órajel-előnye anno, és az Intel vezette volna be ELŐSZÖR a modell-számozást anno (tartok tőle, hogy ők (is) lefikázták volna az Intelt akkor).
2. A fentiekhez hozzájárul a hír itteni (prohardveres) tálalása is: érdemes elolvasni a HWSW-n a fenti hírt, valahogy egészen más hangnemben/stílusban/megközelítésben íródott (pl. kiemeli az új architektúra előnyeit, várható teljesítményét is: kíváncsi vagyok hogy a konkurens cégek hány év múlva fognak tudni hasonlót felmutatni...).
Ezzel együtt a legszebb öröm a káröröm: simán megértem az Intelt kevésbé komálók reakcióit. És is szakadtam a röhögtem, amikor megláttam a ''valós'' órajelen üzemelő Hammer első összehasonlító tesztjét a Tomshardware-n...:D
Aktív témák
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest