- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
Úgy legyen. maj meglátjuk. nem mondtam hogy rossz, mert jó, hanem én inkább az átállásra gondoltam. hogy eleinte nehéz lesz sl-nek mivel a flash annyira megszokott.
bár ha ms eléggé nyomja majd pénzzel a háttérből akkor akár gyorsabban is terjedhet.
nem csak az operán múlik hogy hogy jelenik meg a weboldal. tény hogy idegesítő néha mikor nem jön be ez-az, de ha rendesen meg van írva az oldal akkor megy mindenhol, csak ugye multiplatfromra nehéz fejleszteni. -
dark100
aktív tag
http://www.physorg.com/news95944421.html
As for which platform Silverlight will support next, Key said, ''Linux is an open question. We're looking at the desktops and browsers by volume. We want to put muscle behind supporting the bulk of the market.'' And Linux support is still under discussion, he said.
Hat nem azert, de a macintoshal osszemerheto. Inkabb csak az MS (Balmer?) Linux utalata (feltekenysege?) akadalyozza oket. Illo lenne mar egy ilyen meretu cegnek kinonie a dackorszakbol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged