Új hozzászólás Aktív témák
-
Az rendben van, h. egy telcsi (vagy bármi más eszköz) nem csak ''hagyományos'' formavilággal készülhet, de azért mindennek van határa... Pl. a Nokiánál a 7280-as telcsi. Bog írt róla egy tesztet, ha nem olvastad esetleg, a lényege az volt, gazdag nénik (kezelhetetlen) játékszere -SMS-írás...
-
Igazad van, de -mint azt a Nokia piacvesztése is mutatja- nem mindegy merrefelé fejleszt egy cég...
Az pedig, h. egy telcsit kiadtak 2-3 kinézettel...Nem jó!!!
Én pl. azért nem vettem Nokiát, mert nem volt (és még mindig nincs!!! -kiv. N90) olyan kijelzőjű telcsije, mint az ex-Motorolám v. a mostani Sharpom...
Ez egy vásárló minusz, ez egy milliomid százalék piaci részesedés... Azonban nem csak én voltam így, hanem sokan, nagyon sokan!!! Term. nem mindenki a kijelző miatt pártolt el... Nekem ez a fontos, meg a normális kinézetű, nem horror árú kinyitható forma.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest