- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
Mert ez kihívás és ilyenkor ugyanolyan autóval (és egyformán tuningolva) mentek mindketten.
Szerk.
A járgányokat meg kell venned pontokért. Ezért sajnos sokat kell játszani, majd még többet, hogy fejleszteni is tudd.
Ha akarod, pénzért is vehetsz pontokat/gyémántokat, ez egyéni döntés kérdése. -
Gaborz1
senior tag
1. Amennyire tudom facebook profil alapján ment. (a többiek majd megerősítenek benne). Én is 2 eszközön szoktam vele játszani.
2. A multi abban nyilvánul meg, hogy mások ideje ellen versenyzel, vagyis nem realtime versenyek vannak. Tehát 1 kupában, 3 random ellenfél az autójával és idejével vs TE.
3. Ezt passzolom.
4. Hogy kinek mi érdemes és szükséges az szerintem egyéni preferencia kérdése. Én nem költöttem rá, de az új verda miatt ez lehet változni fog. -
Gaborz1
senior tag
Szerintem kocsinak a Super Dieselt fullozd ki először. Egy igazán jó mindenes kocsi. Néhány pályára a legjobb, de átlagban elég jó időket lehet vele hozni. + az Adventure pályákon ezzel jutsz a legmesszebbre. És mivel ezzel jutsz a legmesszebbre ez hozza a legtöbb pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged