- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
Magyar nyelv jellemvonása, hogy értelmezett a kettős-, sőt a hármas tagadás is. Többszörös cáfolat formulája helyes összetett mondatban is.
Tagadást kifejező főmondat után álló mellékmondat állító, illetve tagadó formája is helyes.Pl.: angol nyelvben a kettős tagadás nem értelmezett (vagy logikai problémákat szül, nagyon mívelt anyanyelviek használják) ,de tudtommal többnyire magyarul társalgunk ezen a fórumon.
-
-
szupermacs
veterán
Köszi a javítást. Így már frankó lett.
Idejön valaki örülni és elsősorban azt említi meg, hogy mennyire nem tetszik neki a megmondóember. Az, hogy én milyen indíttatásból reagáltam ide, már nem is számít. De ha igen, akkor elmondom: mert egyébként is írtam volna, hogy örülök neki, hogy végre nyertünk legalább egy csoportmeccset. Oszt végül már gondoltam mást is hozzáteszek. Na most melyikünk van szarabb helyzetben? Akire reagáltam megmondóember, vagy én aki reagált a megmondóemberre, vagy te, aki reagált a megmondóembernek a reagálójára? Jó lesz ez a topic, csak a posztolót sajnálom kicsit miatta. Inkább offba is teszem mán. -
-
Viszlát
addikt
Az angol egyébként ugye meglehetősen foci-orientátl népség, abszolút értékelik ha valaki szívvel-lélekkel küzd. Én például a kint lévő szurkolókra is büszke voltam, olyan zajt csaptak, hogy szinte csak őket lehetett hallani, folyamatosan ment a buzdítás. Még a kommentátorok is vagy 15x megjegyezték, hogy eszméletlen hangulatot csinálnak a stadionban - balhé nélkül!
Na de majd jövő hét szerdán a portugálok ellen én is megteszem a magamét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest