- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
f(x)=exp(x) #103 üzenetére
csank janesz megmondta frankót - igen így kisbetűvel. Pont erről beszéltem.
-
válasz
f(x)=exp(x) #100 üzenetére
Pali (ha nevezhetem így) szakmailag német embernek, származásilag pedig magyarnak tartom valóban. Ezekkel a hányadék magukat "edzőnek" nevezű magyar futóbolondokkal nem lehet egy lapon említeni. Ő az első olyan edző, aki látja, hogy miben jobbak a játékosok és arra építi a taktikát nem pedig egy olyan taktikát akar ráerőltetni a játékosokra, amit nem tudnak technikailag megugrani.
-
válasz
f(x)=exp(x) #98 üzenetére
Ezon a meccsen egy dilettáns edző volt, aki képes volt annyit mondani a félidőben, hogy nem szeretném, ha nyolcat kapnánk és csak dacból is lépjetek nekik oda. Ez aztán kurva motiváló lehetett.
Magyar edzői társadalmat el kell felejteni, már náluk a csapat makákó is többet ér.
-
-
válasz
szupermacs #74 üzenetére
Egyetlen probléma van. Semmilyen építő jellegű kritika nem hangzott el.
-
válasz
szupermacs #72 üzenetére
"Mert te megmutatnád, hogyan kell ha nem tetszik?
LOL!" -> Ezen kijelentésedre írtam ezt a kis litániát. Erre azt mondod, hogy nem érdekel. Ok.
"Szerintem ezen nem kellene felkúrnod magad, hogy vannak megmondóemberek." -> tudod ezzel az a bajom, hogy évtizedek óta erről szól a magyarság. Hogy sosem jó semmi, mindenben a hibát keresik az emberek. Ahogy nagyapám mondotta volt: Még a szar is ízetlen nekik. ÉS igen felkúrom magam rajta, sőt már kezdek benne megcsömörleni. Semmiért nem tud hálás lenni a magyar, semmiért.
És igen, akik okoskodik, mutassa meg, hogy szerinte hogyan kellene. Nem a gép előtt osztani az észt. A lehetőség mindenki előtt adott. És majd, ha valamit érdemben lerakott az asztalra, akkor lehet bárminemű joga kritizálni azt aki csinálja. Addig ne tegye.
-
válasz
szupermacs #65 üzenetére
"Érvelésed" - már ha annak lehet nevezni ezt az ide böfögést/hányást - annyira szánalmas, hogy legszívesebben válaszra sem méltatnálak, de kivételt teszek. Az általad kiragadott mondat azon savanyú emberkéknek szólt, akik mindíg mindent jobban tudnak. Erre reagáltam, hogy akkor gyerekek lehet villantani, nem a fotelből ugatni.
De ha érdekel igen megmutatnám, ha lenne rá lehetőségem. 10 éves korom óta fociztam 24 éves koromig több amatőr bajnokságban. 24 évesen volt egy laza tüdő lobectómiám, melyet követően fél évvel már újra játszottam, pedig 20%-al kisebb a tüdő kapacitásom. Gyerek koromban egyetlen dolog szabott gátat annak, hogy elmenjek profi egyesületbe és az a kibaszott szemüveg. Most már kontaklencsével tolom lassan 11 éve, de 30 évesen az esélytelenek nyugalmával játszanék bárhol is profi szinten. Gyerek korban sajnos a kontaktlencse nem volt opció.
-
válasz
gyurkikrisz #59 üzenetére
Messi-Suarez párhuzamot én is erősnek érzem. Ennek ellenére látom, hogy lövésed sincs a jelenlegi európai válogatottak erőviszonyairól de mind. Nézd meg az osztrákok selejtező eredményeit mielőtt nettó hülyeségeket irogatsz az plénum elött.
-
Csak csatlakozni tudok Viszlát kollega véleményéhez. Mi köze Vityesz elmeroggyant stadion építési örületének a válogatott szerepléséhez? Amúgy meg ti választottátok meg anno újra ezt f@szt és állítom, hogy a következő választási ciklusban is ő fog hatalomra kerülni. GG.
Nem baj, okoskodjatok csak, nekem elég hogy több, nemzetközi szaksajtó is pozitívan nyilatkozott a válogatott játékáról. Gondolom nekik is megmagyarázánátok, hogy ők a hülyék csak ti vagytok egyedül a helikopterek.
-
-
-
-
válasz
szabonagyur #19 üzenetére
Nem pont ezen bejegyzés alatt megy a károgás, de persze a közösségi médiában még mindig sok az okos, vagy ami még undorítóbb a sok köpönyeg forgató, aki eddig szidta őket, most meg elsőnek posztolja, hogy hujjuju de ügyesek voltak. Persze ez nem rád meg Ori-ra vonatkozik.
Azt viszont el kell fogadni, hogy az elmúlt hetekben/hónapokban elért eredmények pozitív változást sejtetnek. Sokan összemossák a válogatottat valamint agyhalott vzetőnk stadion építési örületét és szerintem emiatt állnak ilyen negatívan az egészhez. De ennek az elmebetegnek a nyomorult EB/VB rendezési vágyairól nem a kinti srácok tehetnek. Emiatt nekünk nem ekézni, hanem drukkolni kéne értük. Ha nyernek, ha vesztenek.
Mégegyszer, ez a csapat jelenleg technikailag ennyit tud. Sok passzos, lassú, de labda biztos, tördelő játékot. Azt senki ne várja, hogy minden passz pontos lesz, mert olyan nincs. 13 évig fociztam amatőr bajnokságokban, nincs olyan meccs, hogy egy passz ne legyen rossz. Legyen bármelyik csapatról szó. A következő generáció - akikből első fecskének már ott van a jelenlegi válogatottban szereplő Nagy Ádám - viszont, hiszem hogy jobb lesz. Amit viszont el kell felejteni az a magyar edzők - kivéve Dárdai - az elmúlt évtizedekben tökéletesen bizonyították azt, hogy nincsenek és soha nem is lesznek világszinten edzői vonatkozásban. Dárdai más, mert ő kint "nevelkedett" edzőként. Storck a jelenleg látottak alapján az ő vonalát viszi tovább.
-
Én meg ezt az elbaszott magyar mentalitást bírom, amitől itt jópár józan embernek már hányingere van. Ügyes vagy hogy kinyomsz 200 kilót gg. Tegyük fel kimész egy világversenyre, mondjuk egy fekvenyomó EB-re és azt sulykolnánk beléd, hogy jajj hát a magyar gyerek ugyis sz@r lesz, csak égeti majd a magyarokat, ennek ellenére teszem azt simán tovább jutnál a következő körre és még ekkor is csak elégedetlenkednénk, akkor hogy esne? Hm?
-
-
Annyira tudtam, hogy ennél lesz megint pár megmondó ember. Gyerekek, lehet menni és megmutatni, hogy hogyan kéne. Ja hogy annó a cooper teszten is meghaltatok 1,5 jobb esetben 2 kilómeter után. Szalai 70 perc alatt futott 6 kilométert pedig csatár. Gerzson nem is tudom mennyit, de szvsz 10 km közelében volt meccs végére 30+ évesen.
Az ész osztás megy a fotelből, ezt annyira szeretem.
Lassú játék? Jelenleg mivel technikailag nem vagyunk európai top csapat szinten, ezért igen lassan, sok passzal, felfejlődve kell eljutni a kapuig, ellenfél támadás esetén pedig tördelni azt. Rövid, biztos passzok, keresni az ellenfél védelmén a rést és belépni az üres területre, ha megnyílik. Ez is egy taktika. Lassú volt? Ki nem sz@rja le ha eredményes?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged