Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
freeknight #88 üzenetére
Nem szép dolog kifütyülni akkor sem. De hazaárulónak nevezni azért a legalja.
Szerencséjére nem kellett pályára lépnie. Azért kíváncsi lennék, hogy a válogatottban a csapattársai mit gondolnak most és, hogyan viszonyulnak hozzá. -
szupermacs
veterán
Köszi a javítást. Így már frankó lett.
Idejön valaki örülni és elsősorban azt említi meg, hogy mennyire nem tetszik neki a megmondóember. Az, hogy én milyen indíttatásból reagáltam ide, már nem is számít. De ha igen, akkor elmondom: mert egyébként is írtam volna, hogy örülök neki, hogy végre nyertünk legalább egy csoportmeccset. Oszt végül már gondoltam mást is hozzáteszek. Na most melyikünk van szarabb helyzetben? Akire reagáltam megmondóember, vagy én aki reagált a megmondóemberre, vagy te, aki reagált a megmondóembernek a reagálójára? Jó lesz ez a topic, csak a posztolót sajnálom kicsit miatta. Inkább offba is teszem mán. -
szupermacs
veterán
válasz
Evil Snowman #73 üzenetére
Akkor a kritikusoknak sincs létjogosultsága? Érdekes lenne a zenei/művészeti/irodalmi világ. Ez szinte ugyan az.
Ha az emberek nem mondják el a véleményüket semmiről, sehova nem haladna a világ. Az építő jellegű kritikát pedig illik elfogadni/felfogni. -
szupermacs
veterán
válasz
Evil Snowman #70 üzenetére
Engem aztán nem érdekel, hogy mennyit fociztál.
Gondolom téged sem, hogy én mennyit és hol és mikor. Ez egy fórum. Ide hozzászólni járunk és vitatkozni, véleményeket megosztani egymással. Vannak itt jó és kevésbé jó hangulatú beszélgetések is. Szerintem ezen nem kellene felkúrnod magad, hogy vannak megmondóemberek. Mindenhol lesznek. Akkor is itt lesznek az internyeten, ha megnyerjük az EB-t. Aztán mi van? Semmi. Megy tovább az élet. Többségben vagyunk mi, akik ünnepelünk és örülünk. De el kell fogadni, hogy nem mindenki tud örülni. Minden ember más.
Egyébként a legrosszabb érv, hogy mutasd meg, hogy te jobban tudod. Egyszer olvastam itt egy kommentet, amiben az volt, hogy ha neked nem tetszik egy autó, akkor jobbat építesz?
-
szupermacs
veterán
válasz
Evil Snowman #9 üzenetére
,,Gyerekek, lehet menni és megmutatni, hogy hogyan kéne."
Mert te megmutatnád, hogyan kell ha nem tetszik?
LOL!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest