- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz
Evil Snowman #110 üzenetére
Belgakat kaptuk. Lehett volna nehezebb ellenfel is, nem vagyunk eselytelenek.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Szerintem sokkal jobb esélyeink vannak a második helyre, mint a harmadikra, de én még az első helyre is nagyobb pénzben fogadnék.
-
EczkE
veterán
válasz
Legyenek az angolok.
Legalabb piszkalhatnam fonokot meg munkatarsakat.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Evil Snowman #102 üzenetére
Hatalmas +1.
-
G-Guts
aktív tag
válasz
Evil Snowman #99 üzenetére
Így van, le kellene már cserélni az összes őskommunista futball, bazmeg mindig az a kib@szott FUTBALL (állandóan így nevezik a focit) edzőt.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Evil Snowman #99 üzenetére
Hát igen, nekem is fület szúrt Egervári félidei "ösztönző beszéde".
Dárdait nem tudom hova sorolod, ő azért elég jó magyar edző. Gondolom németnek vetted. -
Vladi
nagyúr
válasz
Evil Snowman #83 üzenetére
Én is bosszankdok. Ha előre tudtam volna, egy millát ráteszek a magyakra.
-
szupermacs
veterán
válasz
Evil Snowman #73 üzenetére
Akkor a kritikusoknak sincs létjogosultsága? Érdekes lenne a zenei/művészeti/irodalmi világ. Ez szinte ugyan az.
Ha az emberek nem mondják el a véleményüket semmiről, sehova nem haladna a világ. Az építő jellegű kritikát pedig illik elfogadni/felfogni. -
szupermacs
veterán
válasz
Evil Snowman #70 üzenetére
Engem aztán nem érdekel, hogy mennyit fociztál.
Gondolom téged sem, hogy én mennyit és hol és mikor. Ez egy fórum. Ide hozzászólni járunk és vitatkozni, véleményeket megosztani egymással. Vannak itt jó és kevésbé jó hangulatú beszélgetések is. Szerintem ezen nem kellene felkúrnod magad, hogy vannak megmondóemberek. Mindenhol lesznek. Akkor is itt lesznek az internyeten, ha megnyerjük az EB-t. Aztán mi van? Semmi. Megy tovább az élet. Többségben vagyunk mi, akik ünnepelünk és örülünk. De el kell fogadni, hogy nem mindenki tud örülni. Minden ember más.
Egyébként a legrosszabb érv, hogy mutasd meg, hogy te jobban tudod. Egyszer olvastam itt egy kommentet, amiben az volt, hogy ha neked nem tetszik egy autó, akkor jobbat építesz?
-
ncc1701
veterán
válasz
Evil Snowman #18 üzenetére
Semmiféle versenyre nem megyek, mert hobbiból csinálom, amúgy informatikus vagyok én is, mint itt gondolom sokan. Ha vki profi, azért kapja a sok pénzt, akkor ne essünk már hanyatt attól, ha jól teljesít, ezért fizetik.
Ezzel nem akarom azt mondani, h ez nem eredmény, ellenkezőleg, meglepődtem azon, amit összehoztak a srácok.Gondolom az osztrákok is bekészültek vmi kényelmes 3-0 meccsre oda, de meglepődtek.
-
szupermacs
veterán
válasz
Evil Snowman #9 üzenetére
,,Gyerekek, lehet menni és megmutatni, hogy hogyan kéne."
Mert te megmutatnád, hogyan kell ha nem tetszik?
LOL!
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Evil Snowman #57 üzenetére
Na igen, mint Messi meg Suarez. Már csak azt nem értem, hogy akkor miért nem ők játszanak topcsapatokban milliós pénzekért
első komolyabb ellenfél kirekteli ezt a válogatottat, nekem mondjuk elég sokat elmond a magyar fociról, hogy ennyire örülünk annaj, hogy egy gyenge válogatottat képesek voltunk elverni.
-
válasz
Evil Snowman #34 üzenetére
Tőlem a hold és a mars is kergerheti a labdát.
jó tudom megyek.
-
Scroll Lock
tag
válasz
Evil Snowman #18 üzenetére
+1
Becsüljük meg jobban őket! -
szabonagyur
félisten
válasz
Evil Snowman #15 üzenetére
Azért ezt még leírom: ha elolvasnátok senki sem szidja őket. Csupán a tényeket írtuk le, hogy itt bizony a győzelemben nagy szerepe volt az osztrákok bénaságának. És nem nem játszottunk jól, a passzok bőven nem voltak pontosak, a kapura rúgások is pontatlanok voltak.
Ha majd tényleg bizonyítják, hogy EB-re valók akkor lehet kiemelten kezelni őket. De az nem egy vagy 5 vagy 10 alkalommal történjen meg hanem folytatólagosan.
Sajnos az ilyen egy-egy felemelkedés után bízzuk el mindig magunkat minden téren.
(#18) Evil Snowman: azért ez a simán továbbjutás erős kifejezés. Sima tovább jutás az nem pótselejtezőt kellene, hogy jelentsen.
(#16) Viszlát:többnyire arról volt szó, hogy már az is nagy eredmény, hogy kijutottunk.
Bárki bármit mond azért nagy szerencse kellett hozzá.Összességében: legyen szerencséjük, meg lehetőségük megmutatni, hogy mit tudnak.
-
ncc1701
veterán
válasz
Evil Snowman #9 üzenetére
Bammeg, hova ne fossak, h mennyit fut, ez a dolga, ezért kap pénzt. Én meg kinyomtam 200 kilót, és ki nem szarja le azt is? Rájuk raknád, meghalnának. Bírom az értelmes érveid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest