Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
letepem
aktív tag
Egyetértek veled teljes mértékben! Szegény sziku kolléga is egy naív eb tippjátékot próbált kezdeményezni és jöttek ugyanígy a hőbörgők. Az 5. hozzászólás-párbajnál feladtam.
Mindazonáltal, egy olyan kis apró örömet okoztak a srácok, nem véletlen, hogy az embersereg kiment az utcára, a nagykörútra. Nem tüntettek, nem törtek-zúztak, boldogok voltak és ünnepeltek. Persze kedves állandó kétkedő barátaink fogukat szívva mormolták az orruk alá, hogy "csak szerencse". Én ott voltam és ünnepeltem, tetszett a játék és végre látom azt, hogy a magyar is képes a 95. percben az életéért futni, ezért van most ott a válogatott ahol, ott az EB-n.
-
gzbotii
nagyúr
Ahogy mondod, ez egy győzelmet ünneplő poszt, aki kritikus akar lenni a fiúk szereplésével, az erre kérem: [link]
(#59) gyurkikrisz: Ausztria 9 győzelem, 1 döntetlen, 0 verességgel zárta a selejtezőket, világranglistán 10.
Magyar szurkoló meg szégyelje magát, ha a döntő előtt mer örülni a csapat sikerének!Gratula, sikerült más kedvét is elbaszni, hogy látom, egyeseknek semmi sem jó, ez is rossz, sőt...
-
C4mp3r
addikt
amerre en jarok sajnos az (usa pl.) lehet, hogy titeket nem erdekel, az meg is latszik az orszagon, hogy a legtobb ember nem nagyon foglalkozik vele. az meg rohadt jo, hogy 1 napra jo volt annak lenni, amit kb. ilyen hamar el is felejtenek en azert nem a focival szeretnem felpumpalni a magyarsagom. a tanacsodat meg koszonom, de sajnos annyira nem erdekelsz, hogy meg is fogadjam.

-
-
Vladi
nagyúr
Nézem a portugál meccset. Sajnos nem úgy alakul ahogy vártam. Ha a portugálok kitömik izlandot, akkor ellenünk nagyon elkeseredettek lesznek, győzelmi kényszer alatt sokat hibáznak.
De.... ha most nyernek, megverik a portugálokat, akkor meg a portugálok kerülnek formán kívül, megy a betlizés a hisztizés, és beleszaladnak ellenünk egy meglepetés győzelembe.
Szóval mindenhogy győzünk.

(#30) Lortech:
"Természetesen ez nem jelent semmit a továbbiakra "
Hát dehogynem. 3 szép győzelem tétmeccsen zsinórban... épp most emelte meg a válogatott magának a lécet. Mostantól ez a szint! -
Vladi
nagyúr
"Iszonyúan lehúzták a magyarokat"
tegyük hozzá, hogy ebben a magyarok jártak az élen.
Én is azt vártam, hogy 120%-on teljesítsen mindenki. Ezt kell csinálniuk. MIkor, ha nem most? Félni mostmár csak a sikertől lehet.
Azért kiemelném Királyt, a legöregebb résztvevő teljesen határozottan húzta le a labdákat és bravúrokat is bemutatott!

Kleinit meg nagyon megszrettem ma. Olyan hévvel dobta bele magát, ahogy kell. Az 1. félidőben egyértelműen húzta a csapatot.
Viszont most vagyok bajban, mert voltak ugye a fogadkozások, ha legalább egyszer nyerünk, akkor én....

"hogy a második félidőre már mindenki nekünk drukkolt"
Király. Pacsit!
Sok semleges szurkolót meg lehet nyerni az ilyen meccsekkel, szerintem most több a nem magyar szurkolónk, mint a magyar.

Ezt a filmet ajánlom, nagyon jó.
A mentális felkészüléshez a fiúknak meg kiküldöm dpd-vel pendriveon a 2012-es olimpia Magyarország - Izland férfi kézlibda meccset.

-
Vladi
nagyúr
Ezért is tart itt az ország. Most nyertünk, nagyon szépen, tehát msot kell búslakodni. Ha vesztünk, akkor meg ugyemegmondtamhogyszarokvagyunk.
Ekkkora önbizalommal utcát seperni sem lehet.

Én azt mondtam, ha 1 meccset is nyerünk, akkor már emelt fővel jöhet haza a csapat. Most ez megvan, msot új helyzet van. Mostmár azt kell számolni, hogy hogyan jutunk tovább. Izlandot meg kell verni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest