Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem azt mondtam, hogy rossz telefonok, hanem hogy ar/ertek aranyban borzasztoak. Mint pl a desire 626 is az volt amikor megjelent.
Pardon, egész pontosan azt írtad, hogy "igencsak verszegeny keszulekeket gyart". A Desire 626 (szigorúan a 2/16-os verzió) felhasználói élmény szempontjából teljesen vállalható, csak hát ennyiért (akár akkor, akár most) van jobb. Kb. ennyi.
Es igen, en is "hivo" vagyok, csak ugy vagyok vele, hogy a csucskategoria ~ugyanannyi mindenhol, a sense meg mindent agyonver, szoval csucsbol szamomra a htc a legjobb, ahany csucstelefonom volt eddig, mind htc volt, nem veletlenul.
Ezt vitatnám, ott van a Oneplus 3(T) például, amely azért egy árkategóriával olcsóbb, és nem rosszabb. Ha persze mindenáron Sense-t akar a felhasználó, akkor persze, nincs más, csak HTC (ám én személy szerint nem látom azt, hogy a Sense miatt megéri Flagship telefont választani - izlések és pofonok...).
De sajnos be kell latni, hogy csucs alatt ar/ertekben a htc csapnivalo.
Szigorúan szvsz, de a csúcson sem páratlan. A Sense az, ami elviszi a hátán... De ár/értékben ott sem best buy, akár hogy is nézem.
És igen, ezzel a problémával nem csak a HTC küzd, hanem a Sony, LG, Samsung, Motorola, stb. is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem fog lóerőcsatát nyerni a HTC One X9 folytatása, viszont kedvező árazással mutatkozhat be néhány hét múlva.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest