Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

válasz opr #7 üzenetére

Nem azt mondtam, hogy rossz telefonok, hanem hogy ar/ertek aranyban borzasztoak. Mint pl a desire 626 is az volt amikor megjelent.

Pardon, egész pontosan azt írtad, hogy "igencsak verszegeny keszulekeket gyart". A Desire 626 (szigorúan a 2/16-os verzió) felhasználói élmény szempontjából teljesen vállalható, csak hát ennyiért (akár akkor, akár most) van jobb. Kb. ennyi.

Es igen, en is "hivo" vagyok, csak ugy vagyok vele, hogy a csucskategoria ~ugyanannyi mindenhol, a sense meg mindent agyonver, szoval csucsbol szamomra a htc a legjobb, ahany csucstelefonom volt eddig, mind htc volt, nem veletlenul.

Ezt vitatnám, ott van a Oneplus 3(T) például, amely azért egy árkategóriával olcsóbb, és nem rosszabb. Ha persze mindenáron Sense-t akar a felhasználó, akkor persze, nincs más, csak HTC (ám én személy szerint nem látom azt, hogy a Sense miatt megéri Flagship telefont választani - izlések és pofonok...).

De sajnos be kell latni, hogy csucs alatt ar/ertekben a htc csapnivalo.

Szigorúan szvsz, de a csúcson sem páratlan. A Sense az, ami elviszi a hátán... De ár/értékben ott sem best buy, akár hogy is nézem.

És igen, ezzel a problémával nem csak a HTC küzd, hanem a Sony, LG, Samsung, Motorola, stb. is...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák