- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Nem hiszem el. Minek zsúfolják tele P10-zel az egész kínálatot?? P20-ra mindenki azt mondaná, hogy oké menjen, de ez így egy kalap nulla. Nem értem, hogy ezek után hogy létezhetnek még HTC fanok, akik nem látják, hogy ez hulladék így.
Finn the human
-
Balzak83
senior tag
Az a baj a Htc-vel, hogy valahol mindig van egy elírás a képletben, igy nem jön ki az eredmény. Vagy az ár rossz, vagy a vas, vagy mindkettő. Pedig nem rossz az elgondolás, és lenne rá kereslet is.
-
dutrás
őstag
-
Dr.FantastiK
őstag
nincs mit tenni, nezni kell ahogy tovabb vagja maga alatt az agat a HTC (is.).
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Fentiekkel egyetértek. Sőt azért a kedvező árral nyitást is igen erős kételyekkel kezelném.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
Ez valami fétis lehet már a HTC-nél, hogy az idősebbekre gerjednek. Kiadtak idén SD810-es telefont, erre tessék, itt egy P10 is. Még egy MSM7227 nincs még valahol raktáron véletlen?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #6 üzenetére
Valakinek biztos.
-
opr
nagyúr
"A Desire 626 (szigorúan a 2/16-os verzió) felhasználói élmény szempontjából teljesen vállalható, csak hát ennyiért (akár akkor, akár most) van jobb. Kb. ennyi."
Pontosan erre gondolok, amikor azt mondom, hogy verszegeny.
"ott van a Oneplus 3(T)"
Fair enough, valoban csak a nagyobb markakba gondoltam bele, a oneplus jo pont.
"Szigorúan szvsz, de a csúcson sem páratlan. A Sense az, ami elviszi a hátán..."
Nekem pl. ez pont eleg erv is.
"De ár/értékben ott sem best buy, akár hogy is nézem."
Igen, ha nem csak a nagy markak telefonjait vesszuk, akkor ez is igaz. Oneplus elegge belerondit a kepbe. Bar nekem az amoled miatt kiesett, de elismerem, hogy nagyon ott van a szeren, ha valakit nem zavar az amoled, vagy esetleg egyenesen szereti, akkor ott mar keves erv van a oneplus ellen.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Nem azt mondtam, hogy rossz telefonok, hanem hogy ar/ertek aranyban borzasztoak. Mint pl a desire 626 is az volt amikor megjelent.
Pardon, egész pontosan azt írtad, hogy "igencsak verszegeny keszulekeket gyart". A Desire 626 (szigorúan a 2/16-os verzió) felhasználói élmény szempontjából teljesen vállalható, csak hát ennyiért (akár akkor, akár most) van jobb. Kb. ennyi.
Es igen, en is "hivo" vagyok, csak ugy vagyok vele, hogy a csucskategoria ~ugyanannyi mindenhol, a sense meg mindent agyonver, szoval csucsbol szamomra a htc a legjobb, ahany csucstelefonom volt eddig, mind htc volt, nem veletlenul.
Ezt vitatnám, ott van a Oneplus 3(T) például, amely azért egy árkategóriával olcsóbb, és nem rosszabb. Ha persze mindenáron Sense-t akar a felhasználó, akkor persze, nincs más, csak HTC (ám én személy szerint nem látom azt, hogy a Sense miatt megéri Flagship telefont választani - izlések és pofonok...).
De sajnos be kell latni, hogy csucs alatt ar/ertekben a htc csapnivalo.
Szigorúan szvsz, de a csúcson sem páratlan. A Sense az, ami elviszi a hátán... De ár/értékben ott sem best buy, akár hogy is nézem.
És igen, ezzel a problémával nem csak a HTC küzd, hanem a Sony, LG, Samsung, Motorola, stb. is...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
opr
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy rossz telefonok, hanem hogy ar/ertek aranyban borzasztoak. Mint pl a desire 626 is az volt amikor megjelent.
Ettol fuggetlenul lehet az egy tokeletesen eleg telefon, sot, valoszinuleg igazabol a sense miatt jobb, mint a kategoriatarsak, csakhat ugye az a franya ar az valahogy sose az igazi.
Es igen, en is "hivo" vagyok, csak ugy vagyok vele, hogy a csucskategoria ~ugyanannyi mindenhol, a sense meg mindent agyonver, szoval csucsbol szamomra a htc a legjobb, ahany csucstelefonom volt eddig, mind htc volt, nem veletlenul. De sajnos be kell latni, hogy csucs alatt ar/ertekben a htc csapnivalo.
Es hiaba porog a menu, meg a felulet, ha kozben az elinditott program mar lassabb/lassabban indul el, mint a versenytarsakon, mert vegeredmenyben az a fontos."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Dr.FantastiK
őstag
kell valakinek ? ?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Alapvetően a HTC azt vallja, hogy nem a SoC, hanem az optimalizált felület a kulcs a jó felhasználói élményért. A P10 is tudja ezt prezentálni átlag felhasználóknak, szóval ebből a szempontból nem feltétlen hibás a megközelítés.
Az már egy másik kérdés, hogy a vásárlók meg-e eszik ezt a szendvicset, vagy úgy vannak vele, hogy ha azonos pénzért erősebb HW-t kapnak, akkor az kell nekik. Valahol szomorú, hogy az erősebb HW jobb "selling point", mint a simábban futó felhasználói felület, de ilyen világot élünk...
@opr: A mellettem ülő kolléganőnek Desire 626-osa van, 2/16GB-os, Telekom féle. Nem mondom, hogy ár/érték bajnok, mert közel sem az, de azt teljes mellszélességgel állítom, hogy korrekt telefon, és felhasználói szempontból teljesen vállalható - vagyis említésre éppen érdemes. Az más kérdés, hogy a telefon tulajdonságokban elmerülő felhasználók két keresztet vetve dobnák el, hogy jujj, csak Snapi 410 van benne, és 5"-on csak HD-s, használhatatlan f0s, fúj-fúj...
És a szomorú az, hogy valahol igazuk van, mert annyiért, amibe került, én is inkább a Huawei P9 Lite-ot ajánlottam volna...[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Nem valoszinu, hogy sokan. Altalaban a htc rajongok is tudjak, hogy mig a htc csucskategoriaja zsenialis, alatt nem is erdemes megnezni a gyarto kinalatat, mert igencsak verszegeny keszulekeket gyart. Igy hirtelen nem is tudom, hogy van-e kivetel ez alol a mostani kinalatukban.
A htc 10 szerintem zsenialis, az egyik legjobb idei csucsmobil (s7 mellett), viszont van barmi mas htc, ami emlitesre erdemes? Szvsz nincs, es ezt tudjak a marka rajongoi is."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz
tibcsi0407 #1 üzenetére
A HTC rajongók. Az már más kérdés, hogy mennyien lesznek...
-
tibcsi0407
félisten
Csak egy kérdés: Miért? Ennyiért meg főleg nem értem, hogy miért?
ZUK Edge Kínában 2300 Yuan-ért rajtol januárban. Ki ad pénzt ennek fényében ezért?[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem fog lóerőcsatát nyerni a HTC One X9 folytatása, viszont kedvező árazással mutatkozhat be néhány hét múlva.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest