Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
A kábellel semmi gáz. Ha az overscan 0-án áll, onnantól kezdve a TV beállításai között kell túrni. Pont ott a képméret / képarány résznél. Nekem Samsung D5000 TV-m van 4 HDMI bemenettel, amiből az első direkt PC bemenetre van irva (mert nem feltétlenül vár rajta hangot).
Videokártya pedig 6970 nativ hdmi kimenettel. A slusszpoén: HDMI1-en a TV beállitásai közül egy csomót elvesz, viszont mindenképp kitölti a képet.
A többi HDMI bemeneten át kellett állítani a képméret/képarány résznél egy beállítást, hogy kitöltse a képet (az overscan csúszka 0 állásban van). Így most a kártyán is és a TV-n is megvan minden beállítási lehetőség.
Szerintem a Te TV-den is itt lesz elásva a kutya. Valamelyik menü almenüjének egyik beállitása lesz az (ami az adott bemenetre vonatkozik, és azt állitja, hogyan töltse ki a képet a beérkező jel). -
InfiniteReality
őstag
Overscan csúszkát nulla állásba kell tolni, felbontást a maximumra. És ki kell kapcsolni a GPU scalinget.
Nem hiszem, hogy a kábel hibája, persze full HD-hez (1080p) nem venném meg a legolcsóbb, leg gagyibb kábelt.
Örökös vita és valószinüleg sokáig az is marad még, de "hivatalosan" a gagyi kábel 1080i-t visz át, a jobb minőségű 1080p-t is.
Én igyekszem érzésre jó minőségű kábelt venni, de nem a legdrágábbat, ami már parasztvakítás. -
dabadab
titán
Ha csak annyi a hiba, hogy tul nagy/tul kicsi a kep, akkor valoszinuleg a driver overscan beallitasaival lesz hiba - ez felbontas+frekvencia kombokent kulonbozo, szoval be kell allitani kulon 1920x1080@60 Hz-re is meg 1920x1080@24 Hz-re is.
A HDMI-s nemkikapcsolas meg sajnos a TV-k hulyesege
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest