- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkati
tag
Jobb topicot nem találtam, de azért passzol ide is valamennyire
Tudja valaki, hogy valamelyik mobilszolgáltató fogad el internet utalványt? Amit a cégeknél osztanak, ilyen Sodexho meg Ticket Accord és társai? Amit a upc meg a digi elfogad.
-
veterán
Tudom, hogy már régi a HSZ, amire válaszolok, csak most olvastam és nem értem:
Miért nevetséges a Voda csomag? Nagy mennyiségű használatnál valóban nagyon drága, ugyanakkor a két alap T-csomag esetén messze olcsóbb a Vodáé (T: 30MB 1.300; 80 MB 2k; V 50MB 0Ft, 250 MB 1k), márpedig prepaid kártyás csomagot felteszem inkább az választ, aki kevesebbet óhajtja használni.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
emery2
tag
Üdv !
T-mobile Domino net 5 GB csomagom van. Spanyolországba megyek nyaralni és az szeretném kérdezni tudom ezt ott használni vagy reménykedjek valami kóbor wifi jelben ?
Köszönöm a választ.
Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
senior tag
Sziasztok, megkérdezem itt is..
Tudnátok-e tanácsot adni azt illetően, hogy vodafone-os E220-as mobilmodemem kb 10 perc internetezés után 'eltűnik' a windowsból? Egyszercsak megszakad az internetkapcsolat és a gép nem látja a modemen lévő file-okat sem. Újra kell indítani a gépet, vagy a modemet kihúzni és újra csatlakoztatni ahhoz hogy újabb 10 percet tudjak vele internetezni. Több számítógépen is próbáltam és mindenhol produkálta ezt a jelenséget. Mondanom se kell, baromi zavaró.
Elvileg a legfrissebb szoft van rajta.Valami tanács, ötlet?
-
Joe bácsi
őstag
válasz tal-garius #181 üzenetére
Hát ez szívás, már bocs, de átb@sztak téged.
1 év hűség van rá. Kötbér ellenében lemondhatod a netet.
Kiverheted a balhét, de ott virít az aláírásod a szerződésen.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
edward2
addikt
Sziasztok, kéne nekem valami mobilnet otthonra (akár lehet dsl is). Bármilyen opcio per pillanat magyarhonban ami prepaid dolog? Eddig csak hűségnyilatkozatos cuccokat találtam ráadásul azokat is röhejes árakon. Köszi a segitséget.
-
stichus
tag
válasz tal-garius #181 üzenetére
nekem úgy tűnik, h valami olyan konstrukcióban vetted meg a telefont, amivel aláírtál hűséget a mobilnet csomagra
-
tal-garius
aktív tag
Hello ma vettem egy telcsit elofizuval t-mobile-nal es kaptam melle egy 80megas mobilinternet elofizetest ugy h nem is kertem. semmi kedvezmenyt nem adtak a telo arabol tehat nem koteleztek 12honap internet elofizetesre, vagy igen? Remelem le lehet mondani 1 honap utan gondolom azt mar fizetnem kell. Remelem vki hasznal ilyen internetelofizut es tud segiteni.
-
xxxbence
csendes tag
ennel zavarobb szinu tablazat hatterek nem voltak? keresztbe all a szemem ha ranezek...
-
storm3
senior tag
válasz rohammokus #177 üzenetére
Hmm,jónak tűnik ez a progi,csak az a serial amit találtam hozzá,az blacklisted = )
Nem akarok warezolni nagyon,de PM-ben kisegíthet valaki,ha úgy gondolja : )“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
rohammokus
csendes tag
Van ilyen.
A program neve az hogy DuMeter. Ha telepítve van, be lehet benne állítani hogy mekkora forgalom esetén bontsa az adott kapcsolatot.
Illetve be lehet benne állítani, hogy milyen kapcsolatokat figyeljen (ez kell neked hogy csak a 3g-s cuccot figyelje, mert az ethernetet nem kell).Double posters deserve to die!
-
storm3
senior tag
válasz rohammokus #175 üzenetére
Vettem egy T-mobiles 5gigás cuccot,átlag 2500kbpsel tölt le,bár a pingje valóban nagy,így a cod4et nemkell túlzásba vinnem : I
Kérdésem még az lenne,hogy nincs e valami netforgalom limitáló program amit "kapcsolatok"ra lehet beállítani.Mert letöltésre itt van egy helyi net,ami hulladék szar,de valamiért torrentről(majomparádé) 500al szedek,de ilyen iwiw meg ilyenek az sacc 3-4perc mire betölti.Szóval hogy csak az usbs cuccot korlátozza le ha elérem az 5gigát,illetve csak azt számolja.Ha van ilyen,oszd meg velem“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
válasz rohammokus #173 üzenetére
Az a cink,hogy ahol lakom lakásban,ott nem kaptunk engedélyt arra,hogy fúrjunk faragjunk,ezért jöhet szóba csakis mobilnet.
Amúgy a telefonos az jó hasonlat,csak azt el is bírod adni,hogyha már meguntad,de egy ilyen modemet nem biztos: )“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
rohammokus
csendes tag
Mindig van valami akció amúgy!
Én azt az árat írtam amit a weboldalon találtam, de pl akcióban biztosan meg lehet venni 1 éves részletre is.De gondolj csak bele, ha mobiltelefonra fizetsz elő, ahhoz is kell készüléket venned (vagy részletben vagy egészben).
Ez a mobilinternet is olyan dolog, hogy akkor vegyél csak szerintem ha annyira szükséged van rá vagy van annyi felesleges pénzed. Ha csak néha akarsz a városban netezni, arra felesleges.
Hasonló árért már "korlátlan" (szolg. függő) vezetékes netet vehetsz, aminek normális válaszideje (ping) van, amivel tökéletesen játszhatsz/letölthetsz..Double posters deserve to die!
-
storm3
senior tag
válasz rohammokus #171 üzenetére
Kösz a választ!
Szóval akkor azt mondod,hogy nem lehet úgy megoldani hogy 'bérlem' a modemet,nempedig megveszem?Mert a fene akar 20ezerért olyan kis szart venni,aztán meg ha már nincs rá szükségem,vagy sokallom a havi 6k-t akkor kidobhatom körülbelül,vagy van egy 20ezres pendrivem?“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
rohammokus
csendes tag
A vodás témát nem tudom.
A tmobil-nál aranykártyával is.. kedvezmény csak új díjcsomag vásárlása esetén van kedvezmény, tehát ha előfizetsz 1 évre, akkor 6 hónapig a havidíj felét kell fizetned illetve olyan 20-ezerért vehetsz a t-nél készüléket amivel megy a net.Nekem van mobilinternetem, tmobil-os Debrecen belvárosában, ahol tudok 700 kb/sec-el letölteni, tehát mondhatni jó a kapcsolat.. Ott is olyan 150-200 ping-em van (gondolom a mobilinternetes kapcsolat miatt) amivel az fps játékok nem valami élvezetesen játszhatóak, de pl WoW-ozni, Warcraft 3-azni fasza!
Double posters deserve to die!
-
storm3
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a mobilinternet témában,lenne pár kérdésem.
Tudnék kéz alól egy vodás usb modemet,vodafonenál van -e lehetőség arra,hogy vitamaxos kártyára fizetek elő HAVONTA a netre+nem nagyon szar-e a minősége. Főként XI.kerület ,kocsis utcában használnám,de néha vonaton illetve buszon is,bár ott nem életbevágó a sebesség,de itt viszont néha szeretnék játszani is rajta.
Másik teória a T-Mobile csodája,ott van aranykártyám az előfizetésemhez,de ott gondolom akkor nem oldható meg úgy,hogy nem fix időre fizetek elő,hanem azt is HAVI fizetéssel oldjam meg.Csupán azért említettem ezt az aranykártya témát,mert úgy olvastam ,hogy azoknak jár valamiféle kedvezmény.
Válaszotok előre is köszönöm“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
megyeri
tag
válasz rohammokus #167 üzenetére
Az kizárt! Nekem is társkártya megoldással van netem (2GB), de nekem az aktuális egyenlegnél és az előző havi egyenlegnél csak a netes kártya adatait mutatja, hiszen azzal a számmal lépek be. Ha a fő kártyámmal lépek be, egész más számokat látok, amik értelem szerűen a főkártya egyenlegét jelentik.
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
rohammokus
csendes tag
Már gondoltam erre a módszerre, de nem jó mert abba beleszámolja azt is amit a telefonnal beszélek illetve még anyukámnak is van rajta társkártya.
De van ez a progi, a neve DuMeter, beállítottam hogy 9500 megánál szól, meg blokkolja a kapcsolatot. ez a legeslegjobb idáig.Double posters deserve to die!
-
baloght40
csendes tag
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy a napokban előfizetek a Vodafone "internet szabadon" csomagjára. Gyulán és Pesten (VI. ker) használnám leggyakrabban. Infókra lenne szükségem, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel a szolgáltatással kapcsolatban? Érdemes rá előfizetni? Eddigi fórumakat olvasva, talán a leggyakoribb probléma a szakadozás volt. De úgy tűnik, hogy ezt a firmware frissítés megoldja. Ez így van?
Előre is köszi a válaszokat!
-
megyeri
tag
válasz rohammokus #164 üzenetére
Akkor inkább a My T-Mobile-ban a kezdőoldalon kísérd figyelemmel az aktuális egyenleget (My T-Mobile kezdőlap >> ingyenes) és oszd el 8,53-mal, akkor megkapod az elhasznált MB-ok számát. Vagy úgy is nézheted, hogy ha az aktuális egyenleged 87.347 Ft alatt legyen, akkor még kereten belül vagy. Én ezt a módszert használom, bár nekem csak a 2GB-os társkártya csomag van, és csak netezek róla, más forgalom (pl. SMS) nincs.
Egyébként adatforgalmi értesítőt nem kaptál róla, hogy túllépted az 5 illetve 10 GB adatforgalmat?
[ Szerkesztve ]
-
megyeri
tag
válasz rohammokus #161 üzenetére
Akkor az nem egy hónapja volt... Mert július és augusztus hónapokban 25 GB-ot kaptál a csomagban...
-
rohammokus
csendes tag
Képes..
1 hónapja nagyon elengedtem magam, 10 gigás t-mobile csomagom van..
2 gigával léptem túl ez 20.000-be kerültAzóta van DuMeter-em, meg csak "óvatosan" azért.
Bár akkor nagyon akív voltam, meg sok videót néztem netről, de inkább mérje a csajszi az adatforgalmat mint hogy féljen netezni (hogy túllépi e vagy nem e)
Double posters deserve to die!
-
Dufresne
addikt
válasz Viktor0610 #159 üzenetére
Köszi szépen, azóta rátaláltam a Du Meter nevű progira és elég jónak tűnik, de megjegyzem a Netmeter nevét is.
Thx mégegyszer -
MODERÁTOR
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Vettem egy 2gigás mobilnetes előfizut a T-mobile-nál és kérnélek titeket, hogy ajánljatok normális adatforgalom mérőt, hogy tudjam mennyit netezek vele.
Köszi. -
czanga
őstag
Tiszteletem mindenkinek. Átolvastam a teljes topic-ot, de a hölgy ismerősöm megnyugtatása képpenfelteszem ezt a fatális kérdést minden esetre. A mai napon vettünk neki egy 7,2-es netet V-nél. Az első 3 hónapban most 5 gigás net van egy akció miatt, mivel igy a havidíj minimális, de a 3 hónap leteltével "korlátlan"-ra váltás lesz. A kérdés az lenne, hogy ezt a megkötött havi 5 gigás adatforgalmat képes e valaki átlépni normás netezéssel... értem azalatt: msn nagyon gyakori használata, ott küldözgetés, e-mail, böngészés, internetes rádió hallgatás, stb stb...
-
stichus
tag
nem fordítva?
-
megyeri
tag
Erre a jelenségre én is rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, ahol azt a választ kaptam, hogy 6 óránként frissítik az adatokat (nem csak a GPRS, hanem minden hívásforgalmi adatot). Vagyis lehet, hogy az egyik frissítésnél még pár megával a limit alatt vagy, ezért nem kapsz értesítést, de 6 óra múlva már (a te esetedben, mert én ennyit nem forgalmazok 6 óra alatt) 200 megával átlépted a limitet. Ezért a rendszer csak azt érzékeli, hogy pl. 11:11:11-kor a forgalmad 5312 MB, ami limit feletti és azonnal le is küldi az SMS-t...
-
legenda
hát érdekes, nekem másként szokták küldeni...
nekem 5 gb csomag van, és csak néhány 100 mb szokott lenni a forgalmam havonta.
a 2 gb csomag is bőven elég lenne - ha nem csak társkártyára lehetne kérni
a 80 mb meg nagyon kevés (volt) - mert gyakran notihoz kapcsolom a mobilt, és úgy netezek. mindegy, így nem kell idegeskednem, meg a telcsi számlálóját nézegetnem...
a lakásban meg van korlátlan kábeles net, a mobilos csak távoolsági kiegészítésRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
gondolom sokáig tart feldolgozni a forgalmat ( ) , mert valóban úgy működik, hogy néha csak órákkal később érkezik meg az sms, hogy elérted a forglami korlátod 100%-át, bár az sms-ben pontosan - másodpercre pontosan! - szerepel, hogy korábban mikor is érted el. ha az elérés pillanata és az sms érkezése között is folyamatosan netezel, akkor az már + költség! olyan nagy csomagot kell választani - felhasználói szokásoktól függően -, hogy esély sem legyen a korlát átlépésére. tudom, nem olcsó, de a mobilitásért mindenütt több pénzt kérnek, és ez a fajta net nem is húzósabb letöltésekre van...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
stichus
tag
azért ezekben az smsekben nem lehet teljesen megbízni. nekem rendszerint 2800nál érkezik meg, holott 2560nál kellene. a másik meg 5300nál, aminek 5120nál kellene
-
Pajoz
őstag
válasz IIIstIII #142 üzenetére
Ha a telefon lesz a modem,értelemszerű,hogy azon ajánlatos az adatforgalmat mérni,mert a tényleges forgalom azon keresztül fog lezajlani.
A telóknak meg van beépített számlálója.Ott kb nyomon tudod követni.
Nem tudom a Tnél hogy van,de gondolom mielőtt elérnéd a 2 gigát 80-90%nál ők is küldenek értesítőt. -
IIIstIII
senior tag
Üdv
Tré komos netünk lesz (2 gigás) mobilon keresztül. Azt mondták lehetlesz így netezni a mobilon is vagy modemként használva a telót a gépen is. Az lenne a kérdésem hogy van e valami mobilos, pc-s program amivel mérni lehet az adatforgalmat? Tehát lássam hogy hónap vége fele mennyit netezhetek, hogy még beleférjek a 2gb-os korlátba. -
Joe bácsi
őstag
miért fontos, h t-mobile? Ezt TE írtad. Én értelmezem rosszul a szöveget vagy rossz volt a kérdés?
Amúgy nem nekem kell, hanem bnőmnek, csak én intézem neki. Valaki nem tudja véletlenül, hogy mennyibe fáj az usb stick 2 Gb-os nettel?
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
megyeri
tag
válasz Joe bácsi #133 üzenetére
Én a 2GB-os társkártya megoldást használom. Nálunk csak EDGE van, és a legdurvább hónapban 1,7 GB adatot forgalmaztam... Én csak böngészek, illetve ami megdobja a forgalmat, az a YouTube. Egyébként most visszanéztem a sajtóközleményeket, mert emlékeztem rá, hogy tavaly szeptemberben volt erről szó, és ott azt írják, hogy egy átlagos internetes oldal 300 kilobyte, vagyis 5GB-ból akár 17000 oldal is kijöhetne...
Ami a sebességet illeti, Békéscsaba határán vagyok, néha megjelenik a HSDPA rendkívül alacsony jel erősséggel, de az EDGE-el (USB Stick) simán hozza a 200-250 kbps sebességet. Böngészésre nem olyan idegesítő, YouTube videóknál viszont pufferelés miatt kb fél percenként megszakad a videó.
-
MODERÁTOR
válasz Joe bácsi #133 üzenetére
Pfff.... Jó kérdések...
Azt, hogy mire elég nem lehet megmondani. Böngészésre bőven elég, de videók, bonyolultabb (jelentősebbbb méretű) oldalak nagyobb számú nézegetése esetén túlléphető a keret.
A sebesség pedig lefedettségfüggő, elég széles skálán mozog. 4 kB/s (GPRS) és 921 kB/s (7,2 Mbps HSDPA) között.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Joe bácsi
őstag
Valaki tudna abban segíteni, hogy megmondja, hogy egy 5 Gb-os mobil net (T-mobile) mennyire elég egy hónapban. Mennyit netezhetek (hogy az 5 Gb-ban benne maradjak), mennyi oldal böngészésére elég, stb..?
Tudod, ez így elég furcsa kérdés, de valami infó kellene olyan emberkéktől, akik használnak ilyet.
Milyen a sebessége?Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Ebit
addikt
A modemeknek van saját foruma, ahol sok okosság van leirva, progikkal kiegészitve.[link]
-
juliabrilke
veterán
válasz Viktor0610 #127 üzenetére
Ok köszi!
Akkor úgy néz ki, hogy ez nem járható út, mert külföldről vettem volna meg az adott modemet és esélyem se lesz levetetni. Azért köszi a válaszokat!
-
MODERÁTOR
válasz juliabrilke #126 üzenetére
Beviszed a szolgáltatóhoz, amelyik rátette a hálózati zárat, ők leveszik azt. Az egyéb megoldások nem ide valóak.
Xiaomi 13T
-
stichus
tag
válasz juliabrilke #124 üzenetére
nem
-
juliabrilke
veterán
A külföldről vett vodafone usb-s modem menne itt Magyarországon?
-
juliabrilke
veterán
válasz baloghgabor #122 üzenetére
Szerencsére a kollégámnak van egy vodafone modemje, nála ki lehetne próbálni a szerkezetet!
Az 5 giga meg tényleg csak a torrentre vonatkozik. Nem is csoda, hogy megbüntették kb. 5 napja a vonafont a helytelen tájékoztatásért a mobil internettel kapcsoaltban.
[ Szerkesztve ]
-
baloghgabor
aktív tag
válasz juliabrilke #121 üzenetére
Küldtek egy linket ahonnan tudnék frisstíteni , de nekem nem műxik sehogyse ! Lehet ennyi a baja csak , mert ügyfélszolgálat ezt írta. Lehetne már 7.2 Mb/s-osra is feltornászi egy másik linkkel, de ez úgyis elérhetetlen itt nekem, meg ez még bonyolultabbb lenne! Az 5 Gigát én sem értem, mert állítólag csak akkor rak át, ha torrentezel (fájlcserélővel töltögetsz) , mert ugyebár KORLÁTLAN a csomag , vagymi ?????? !!!!
Szerintem 1 hónap próbát megér . Persze akkor nekem is jobban üzemelt , mint azóta
bégé
bégé
-
juliabrilke
veterán
válasz baloghgabor #120 üzenetére
Huh.. Az E220-ra írták, hogy gondok vannak vele és frissíteni kell rajta valamit. Egyébként enek a fajtának lényegesen gyengébb a feltöltése, nem?
Viszont most olvastam arról, ha a hónapban átléped az 5giga letöltést, akkor jogosultak téged áttenni egy másik előfizetési fokozatba. A garantált sebességről se mondanak semmit.
Lehet, hogy ebből egy hónap tesztelés lesz és utána meglátjuk. Csak nehogy ennek letelte után hülyéskedjen.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz juliabrilke #119 üzenetére
Nekem az E220-as van . Azért tartottam meg (van 30 nap próba) , mert akkor még 5ezer/hó volt a korlátlan és otthon nálam más nem műxik, kényszermegoldás! De sokszor Teleház (most is) , meg vlan a voda helyett . Szerintem nix minimum , nagyon sokszor közel 0, ha nem annyi a letöltés, oldalakat eldobál, vagy be sem tölti! Persze más ahol szélessávon próbálkozik, de ott is van olyan hogy a minimum a 0 !!!
bégébégé
-
juliabrilke
veterán
válasz baloghgabor #118 üzenetére
Ezt a fix minimumot megnézem, mert ha nincs, az úgy elég meredek, főleg egy 1-2 éves nyilatkozattal ha nem megy rendesen.
Köszi a segítséget. Egyébként enkem netezésre. Online tv, youtube, meg ilyenekre kellene egy keveset fogyasztó, hordozható gépbe.
Köszi a segítséget!
Tényleg, milyen modemet is használsz?
-
baloghgabor
aktív tag
válasz juliabrilke #117 üzenetére
Igen Szegedtől messze vagyok, de nem is onnan jön a jel , hanem Mórahalmon a közel (200m) toronyból, mértem már 2880 kb/s-ot is , de ez nem állandó, van hogy nagyon lassú, szinte 0 kb/s csak és nem akar "menni", videó megakad , azután elindul. Érdekes ha online nézek tv-t , felépíti a kapcsolatot , akkor viszont állandó ! Szerintem nincs fix minimum , azaz állandó le/feltöltés , épp a terheléstől függően csak (persze volt,hogy hajnali 2h-kor is lassú volt)!
bégé
bégé
-
juliabrilke
veterán
válasz baloghgabor #116 üzenetére
Lehet, hogy túl messze vagy Szegedtől és azért?
Azért remélem, hogy a megyeszékhelyeken azért rózsásabb a helyzet. EGyébként sebességre milyen? Már amikor megy? Garantált sebesség itt van, mint mondjuk az otthoni internetnél?
-
baloghgabor
aktív tag
válasz juliabrilke #115 üzenetére
Hali ! nálam vidéken (Ásotthalom) GPRS-en megint csapnivalóan rossz , de Mórahalmon , ahol elvileg van 3G is olyan sz@r néha , hogy majdnem használhatatlan. Sokszor nincs letöltés , írtam vodának, frissítenem kellene az usb-modemet , küldtek is egy linket ahonnan letöltöttem, de sehogy nem akarja a jót. Most úgy oldom meg , hogy kihúzom , pici szünet , majd vissza , akkor jól műkszik egy ideig . . .
bégé
bégé
-
juliabrilke
veterán
Hello mindenkinek!
Milyen minőségű a net az usb-s modemmel a vodafonnál? Megbízható, stabil?
Helyileg Pest, Székesfehérvár és a Balaton környékén használnám. -
baloghgabor
aktív tag
Üdv! Mégis maradt a vodás mobilnet . Kipróbáltam a Pannont többször is Hát, mit mondjak, lehet, hogy EDGE, vagy mittudomén, de még úgysem ment mint a trémobil annó, pedig azthittem azt már nem lehet felülműlni (sikerült !!! ). Szóval, úgy tűnik, hogy egy gyönyörű helyen élek, de itt csak mobilszolgáltató által továbbított jel jut el hozzám, így a végén mégis maradtam ennél! Nnna, meg Mórán meg néha tényleg mintha normálisan működne, és azért az otthonihoz képeset tényleg szédületes a 2000 kb/s-os sebesség nekem, és a havi 5000 Huf-ért korlátlanul böngészhetek. NNa ezért maradt.
bégébégé
-
megyeri
tag
Nem azt mondom, hogy hazudsz, hanem hogy a hivatalosan kiadott adatokat megkérdőjelezed úgy, hogy nincs rá alapod. Elhiszem, hogy van olyan hely, ahol nincs T lefedettség (én is tapasztaltam már ilyet), de ha a T azt állítja, hogy 99% a lefedettsége, akkor elhiszem. Szerintem a másik két szolgáltatónál is könnyen találhatunk "üres foltokat", ezért nem állítja egyik sem, hogy 100% a lefedettsége.
Tehát csak annyit kérnék, hogy ha a T (vagy bármely szolgáltató) állít valamit, akkor ne állítsd azt, hogy nem igaz! Mondhatod, hogy nem hiszed el, de azt, hogy hazudnak, csak akkor állítsd, ha van bizonyítékod!
Ennek analógiájára nézzük akkor a Te problémádat. Magyarorszag 93030 km2. Ennek az 1%-a 930,3 km2. Ha a T lefedettségi térképén összeszámolsz több mint 1000 km2-nyi lefedettlen területet (kültéri), akkor már van érdemben miről beszélni. Ha a Te hasraütés szerinti lefedettségedet vesszük alapul, akkor ötször több a lefedetlen terület, tehát nem lesz nehéz dolgod... Hajrá!
Még valami... Mi abban a meglepő, hogy egy helyen az egyik szolgáltatónak nincs térereje, a másiknak pedig van? Bár véleményem szerint ezen a térerő problémán már tényleg nem kéne annyit lovagolni, mert ha x-nek nincs térereje, válts y-ra.
Részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
ddddd4
tag
-
MODERÁTOR
-
stichus
tag
amúgy szerintem tök egyforma az összes. csak az egyiknek zemplénhujjdemesszevanvölgyben nincs térereje 10 négyzetméteren a másiknak meg cserháthujjdemesszevanvölgyben nincs 10 négyzetméteren
-
megyeri
tag
Szerintem ez akkor is szánalmas, ha nem képes elfogadni a tényeket... Tehát ha a T azt állítja, hogy 99% a lefedettsége, akkor hazudik... De gyerekes felfogás.
Nem véletlenül nem írtam a "topikjába" sem, mert kitért volna a hitéből, hogy elégedett vagyok a T lefedettségével, miközben például az egykori V-s lakótársam az albérlet konyhájában nem tudta használni a telefonját, mert nem volt térerő...
-
stichus
tag
válasz Viktor0610 #106 üzenetére
változott a véleménye
-
stichus
tag
ez csak a privát véleménye, írta. azzal meg nem lehet vitatkozni.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Újévi hardvergyülekező
- Spórolós topik
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Előrendelői előzetesen a Tempest Rising című RTS (PC)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő