- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz
rohammokus #177 üzenetére
Hmm,jónak tűnik ez a progi,csak az a serial amit találtam hozzá,az blacklisted = )
Nem akarok warezolni nagyon,de PM-ben kisegíthet valaki,ha úgy gondolja : ) -
storm3
senior tag
válasz
rohammokus #175 üzenetére
Vettem egy T-mobiles 5gigás cuccot,átlag 2500kbpsel tölt le,bár a pingje valóban nagy,így a cod4et nemkell túlzásba vinnem : I
Kérdésem még az lenne,hogy nincs e valami netforgalom limitáló program amit "kapcsolatok"ra lehet beállítani.Mert letöltésre itt van egy helyi net,ami hulladék szar,de valamiért torrentről(majomparádé) 500al szedek,de ilyen iwiw meg ilyenek az sacc 3-4perc mire betölti.Szóval hogy csak az usbs cuccot korlátozza le ha elérem az 5gigát,illetve csak azt számolja.Ha van ilyen,oszd meg velem -
storm3
senior tag
válasz
rohammokus #173 üzenetére
Az a cink,hogy ahol lakom lakásban,ott nem kaptunk engedélyt arra,hogy fúrjunk faragjunk,ezért jöhet szóba csakis mobilnet.
Amúgy a telefonos az jó hasonlat,csak azt el is bírod adni,hogyha már meguntad,de egy ilyen modemet nem biztos: ) -
storm3
senior tag
válasz
rohammokus #171 üzenetére
Kösz a választ!
Szóval akkor azt mondod,hogy nem lehet úgy megoldani hogy 'bérlem' a modemet,nempedig megveszem?Mert a fene akar 20ezerért olyan kis szart venni,aztán meg ha már nincs rá szükségem,vagy sokallom a havi 6k-t akkor kidobhatom körülbelül,vagy van egy 20ezres pendrivem? -
megyeri
tag
válasz
rohammokus #167 üzenetére
Az kizárt! Nekem is társkártya megoldással van netem (2GB), de nekem az aktuális egyenlegnél és az előző havi egyenlegnél csak a netes kártya adatait mutatja, hiszen azzal a számmal lépek be. Ha a fő kártyámmal lépek be, egész más számokat látok, amik értelem szerűen a főkártya egyenlegét jelentik.
-
megyeri
tag
válasz
rohammokus #164 üzenetére
Akkor inkább a My T-Mobile-ban a kezdőoldalon kísérd figyelemmel az aktuális egyenleget (My T-Mobile kezdőlap >> ingyenes) és oszd el 8,53-mal, akkor megkapod az elhasznált MB-ok számát. Vagy úgy is nézheted, hogy ha az aktuális egyenleged 87.347 Ft alatt legyen, akkor még kereten belül vagy.
Én ezt a módszert használom, bár nekem csak a 2GB-os társkártya csomag van, és csak netezek róla, más forgalom (pl. SMS) nincs.
Egyébként adatforgalmi értesítőt nem kaptál róla, hogy túllépted az 5 illetve 10 GB adatforgalmat?
-
megyeri
tag
válasz
rohammokus #161 üzenetére
Akkor az nem egy hónapja volt... Mert július és augusztus hónapokban 25 GB-ot kaptál a csomagban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házasság, esküvő
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest