- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juliabrilke #126 üzenetére
Beviszed a szolgáltatóhoz, amelyik rátette a hálózati zárat, ők leveszik azt. Az egyéb megoldások nem ide valóak.
-
stichus
tag
válasz
juliabrilke #124 üzenetére
nem
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
juliabrilke #121 üzenetére
Küldtek egy linket ahonnan tudnék frisstíteni , de nekem nem műxik sehogyse
! Lehet ennyi a baja csak , mert ügyfélszolgálat ezt írta. Lehetne már 7.2 Mb/s-osra is feltornászi egy másik linkkel, de ez úgyis elérhetetlen itt nekem, meg ez még bonyolultabbb lenne! Az 5 Gigát én sem értem, mert állítólag csak akkor rak át, ha torrentezel (fájlcserélővel töltögetsz) , mert ugyebár KORLÁTLAN a csomag , vagymi ?????? !!!!
Szerintem 1 hónap próbát megér . Persze akkor nekem is jobban üzemelt , mint azóta
bégé
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
juliabrilke #119 üzenetére
Nekem az E220-as van . Azért tartottam meg (van 30 nap próba) , mert akkor még 5ezer/hó volt a korlátlan és otthon nálam más nem műxik, kényszermegoldás! De sokszor Teleház (most is) , meg vlan a voda helyett . Szerintem nix minimum , nagyon sokszor közel 0, ha nem annyi a letöltés, oldalakat eldobál, vagy be sem tölti!
Persze más ahol szélessávon próbálkozik, de ott is van olyan hogy a minimum a 0 !!!
bégé -
baloghgabor
aktív tag
válasz
juliabrilke #117 üzenetére
Igen Szegedtől messze vagyok, de nem is onnan jön a jel , hanem Mórahalmon a közel (200m) toronyból, mértem már 2880 kb/s-ot is , de ez nem állandó, van hogy nagyon lassú, szinte 0 kb/s csak és nem akar "menni", videó megakad , azután elindul. Érdekes ha online nézek tv-t , felépíti a kapcsolatot , akkor viszont állandó ! Szerintem nincs fix minimum , azaz állandó le/feltöltés , épp a terheléstől függően csak (persze volt,hogy hajnali 2h-kor is lassú volt)!
bégé
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
juliabrilke #115 üzenetére
Hali ! nálam vidéken (Ásotthalom) GPRS-en megint csapnivalóan rossz , de Mórahalmon , ahol elvileg van 3G is olyan sz@r néha , hogy majdnem használhatatlan. Sokszor nincs letöltés , írtam vodának, frissítenem kellene az usb-modemet , küldtek is egy linket ahonnan letöltöttem, de sehogy nem akarja a jót. Most úgy oldom meg , hogy kihúzom , pici szünet , majd vissza , akkor jól műkszik egy ideig . . .
bégé
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest