- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Apple Watch
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
rohammokus
csendes tag
Van ilyen.
A program neve az hogy DuMeter. Ha telepítve van, be lehet benne állítani hogy mekkora forgalom esetén bontsa az adott kapcsolatot.
Illetve be lehet benne állítani, hogy milyen kapcsolatokat figyeljen (ez kell neked hogy csak a 3g-s cuccot figyelje, mert az ethernetet nem kell).Double posters deserve to die!
-
rohammokus
csendes tag
Mindig van valami akció amúgy!
Én azt az árat írtam amit a weboldalon találtam, de pl akcióban biztosan meg lehet venni 1 éves részletre is.De gondolj csak bele, ha mobiltelefonra fizetsz elő, ahhoz is kell készüléket venned (vagy részletben vagy egészben).
Ez a mobilinternet is olyan dolog, hogy akkor vegyél csak szerintem ha annyira szükséged van rá vagy van annyi felesleges pénzed. Ha csak néha akarsz a városban netezni, arra felesleges.
Hasonló árért már "korlátlan" (szolg. függő) vezetékes netet vehetsz, aminek normális válaszideje (ping) van, amivel tökéletesen játszhatsz/letölthetsz..Double posters deserve to die!
-
rohammokus
csendes tag
A vodás témát nem tudom.
A tmobil-nál aranykártyával is.. kedvezmény csak új díjcsomag vásárlása esetén van kedvezmény, tehát ha előfizetsz 1 évre, akkor 6 hónapig a havidíj felét kell fizetned illetve olyan 20-ezerért vehetsz a t-nél készüléket amivel megy a net.Nekem van mobilinternetem, tmobil-os Debrecen belvárosában, ahol tudok 700 kb/sec-el letölteni, tehát mondhatni jó a kapcsolat.. Ott is olyan 150-200 ping-em van (gondolom a mobilinternetes kapcsolat miatt) amivel az fps játékok nem valami élvezetesen játszhatóak, de pl WoW-ozni, Warcraft 3-azni fasza!
Double posters deserve to die!
Új hozzászólás Aktív témák
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
- Oneplus 13 16/512gb Blue + Oneplus Watch 2r, 3 év garanciával, újszerű állapotban, eladó!
- Gamer PC Ryzen 5 8500G // DDR5 6000 MHZ //RTX 4060 // ÁFÁS Számla+Garancia //