- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz
rohammokus #177 üzenetére
Hmm,jónak tűnik ez a progi,csak az a serial amit találtam hozzá,az blacklisted = )
Nem akarok warezolni nagyon,de PM-ben kisegíthet valaki,ha úgy gondolja : ) -
storm3
senior tag
válasz
rohammokus #175 üzenetére
Vettem egy T-mobiles 5gigás cuccot,átlag 2500kbpsel tölt le,bár a pingje valóban nagy,így a cod4et nemkell túlzásba vinnem : I
Kérdésem még az lenne,hogy nincs e valami netforgalom limitáló program amit "kapcsolatok"ra lehet beállítani.Mert letöltésre itt van egy helyi net,ami hulladék szar,de valamiért torrentről(majomparádé) 500al szedek,de ilyen iwiw meg ilyenek az sacc 3-4perc mire betölti.Szóval hogy csak az usbs cuccot korlátozza le ha elérem az 5gigát,illetve csak azt számolja.Ha van ilyen,oszd meg velem -
storm3
senior tag
válasz
rohammokus #173 üzenetére
Az a cink,hogy ahol lakom lakásban,ott nem kaptunk engedélyt arra,hogy fúrjunk faragjunk,ezért jöhet szóba csakis mobilnet.
Amúgy a telefonos az jó hasonlat,csak azt el is bírod adni,hogyha már meguntad,de egy ilyen modemet nem biztos: ) -
storm3
senior tag
válasz
rohammokus #171 üzenetére
Kösz a választ!
Szóval akkor azt mondod,hogy nem lehet úgy megoldani hogy 'bérlem' a modemet,nempedig megveszem?Mert a fene akar 20ezerért olyan kis szart venni,aztán meg ha már nincs rá szükségem,vagy sokallom a havi 6k-t akkor kidobhatom körülbelül,vagy van egy 20ezres pendrivem? -
storm3
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a mobilinternet témában,lenne pár kérdésem.
Tudnék kéz alól egy vodás usb modemet,vodafonenál van -e lehetőség arra,hogy vitamaxos kártyára fizetek elő HAVONTA a netre+nem nagyon szar-e a minősége. Főként XI.kerület ,kocsis utcában használnám,de néha vonaton illetve buszon is,bár ott nem életbevágó a sebesség,de itt viszont néha szeretnék játszani is rajta.
Másik teória a T-Mobile csodája,ott van aranykártyám az előfizetésemhez,de ott gondolom akkor nem oldható meg úgy,hogy nem fix időre fizetek elő,hanem azt is HAVI fizetéssel oldjam meg.Csupán azért említettem ezt az aranykártya témát,mert úgy olvastam ,hogy azoknak jár valamiféle kedvezmény.
Válaszotok előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest