- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rohammokus
csendes tag
Van ilyen.
A program neve az hogy DuMeter. Ha telepítve van, be lehet benne állítani hogy mekkora forgalom esetén bontsa az adott kapcsolatot.
Illetve be lehet benne állítani, hogy milyen kapcsolatokat figyeljen (ez kell neked hogy csak a 3g-s cuccot figyelje, mert az ethernetet nem kell). -
rohammokus
csendes tag
Mindig van valami akció amúgy!
Én azt az árat írtam amit a weboldalon találtam, de pl akcióban biztosan meg lehet venni 1 éves részletre is.De gondolj csak bele, ha mobiltelefonra fizetsz elő, ahhoz is kell készüléket venned (vagy részletben vagy egészben).
Ez a mobilinternet is olyan dolog, hogy akkor vegyél csak szerintem ha annyira szükséged van rá vagy van annyi felesleges pénzed. Ha csak néha akarsz a városban netezni, arra felesleges.
Hasonló árért már "korlátlan" (szolg. függő) vezetékes netet vehetsz, aminek normális válaszideje (ping) van, amivel tökéletesen játszhatsz/letölthetsz.. -
rohammokus
csendes tag
A vodás témát nem tudom.
A tmobil-nál aranykártyával is.. kedvezmény csak új díjcsomag vásárlása esetén van kedvezmény, tehát ha előfizetsz 1 évre, akkor 6 hónapig a havidíj felét kell fizetned illetve olyan 20-ezerért vehetsz a t-nél készüléket amivel megy a net.Nekem van mobilinternetem, tmobil-os Debrecen belvárosában, ahol tudok 700 kb/sec-el letölteni, tehát mondhatni jó a kapcsolat.. Ott is olyan 150-200 ping-em van (gondolom a mobilinternetes kapcsolat miatt) amivel az fps játékok nem valami élvezetesen játszhatóak, de pl WoW-ozni, Warcraft 3-azni fasza!
-
rohammokus
csendes tag
Már gondoltam erre a módszerre, de nem jó mert abba beleszámolja azt is amit a telefonnal beszélek illetve még anyukámnak is van rajta társkártya.
De van ez a progi, a neve DuMeter, beállítottam hogy 9500 megánál szól, meg blokkolja a kapcsolatot. ez a legeslegjobb idáig. -
rohammokus
csendes tag
Képes..
1 hónapja nagyon elengedtem magam, 10 gigás t-mobile csomagom van..
2 gigával léptem túl ez 20.000-be kerültAzóta van DuMeter-em, meg csak "óvatosan" azért.
Bár akkor nagyon akív voltam, meg sok videót néztem netről, de inkább mérje a csajszi az adatforgalmat mint hogy féljen netezni (hogy túllépi e vagy nem e)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Óvodások homokozója
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPad topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest