- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyeri
tag
Nem azt mondom, hogy hazudsz, hanem hogy a hivatalosan kiadott adatokat megkérdőjelezed úgy, hogy nincs rá alapod. Elhiszem, hogy van olyan hely, ahol nincs T lefedettség (én is tapasztaltam már ilyet), de ha a T azt állítja, hogy 99% a lefedettsége, akkor elhiszem. Szerintem a másik két szolgáltatónál is könnyen találhatunk "üres foltokat", ezért nem állítja egyik sem, hogy 100% a lefedettsége.
Tehát csak annyit kérnék, hogy ha a T (vagy bármely szolgáltató) állít valamit, akkor ne állítsd azt, hogy nem igaz! Mondhatod, hogy nem hiszed el, de azt, hogy hazudnak, csak akkor állítsd, ha van bizonyítékod!
Ennek analógiájára nézzük akkor a Te problémádat. Magyarorszag 93030 km2. Ennek az 1%-a 930,3 km2. Ha a T lefedettségi térképén összeszámolsz több mint 1000 km2-nyi lefedettlen területet (kültéri), akkor már van érdemben miről beszélni. Ha a Te hasraütés szerinti lefedettségedet vesszük alapul, akkor ötször több a lefedetlen terület, tehát nem lesz nehéz dolgod... Hajrá!
Még valami... Mi abban a meglepő, hogy egy helyen az egyik szolgáltatónak nincs térereje, a másiknak pedig van? Bár véleményem szerint ezen a térerő problémán már tényleg nem kéne annyit lovagolni, mert ha x-nek nincs térereje, válts y-ra.
Részemről ennyi.
-
-
-
Vadafak
tag
hááát korlátlan a vodánál az azt jelenti hogy csak netezhetsz (ami uygebár lófasz, mert msn meg iwiwezésból sohase szedsz össze több gigát) szal csak a dunája jó a letöltés ugyabúgy 5-5 giga .... és teljeesn egyetértek a fölöttem szólóhoz! az a nem mind1 hogy stabil e , és én ahogy néztem IV. XV, és XIII is sokkal gyorsabb volt t-mint voda .. kezdetleegs ez a voda még ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Egyedi ékszerdobozka
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest