- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Apple Watch
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz baloghgabor #122 üzenetére
Szerencsére a kollégámnak van egy vodafone modemje, nála ki lehetne próbálni a szerkezetet!
Az 5 giga meg tényleg csak a torrentre vonatkozik. Nem is csoda, hogy megbüntették kb. 5 napja a vonafont a helytelen tájékoztatásért a mobil internettel kapcsoaltban.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz baloghgabor #120 üzenetére
Huh.. Az E220-ra írták, hogy gondok vannak vele és frissíteni kell rajta valamit. Egyébként enek a fajtának lényegesen gyengébb a feltöltése, nem?
Viszont most olvastam arról, ha a hónapban átléped az 5giga letöltést, akkor jogosultak téged áttenni egy másik előfizetési fokozatba. A garantált sebességről se mondanak semmit.
Lehet, hogy ebből egy hónap tesztelés lesz és utána meglátjuk. Csak nehogy ennek letelte után hülyéskedjen.
-
juliabrilke
veterán
válasz baloghgabor #118 üzenetére
Ezt a fix minimumot megnézem, mert ha nincs, az úgy elég meredek, főleg egy 1-2 éves nyilatkozattal ha nem megy rendesen.
Köszi a segítséget. Egyébként enkem netezésre. Online tv, youtube, meg ilyenekre kellene egy keveset fogyasztó, hordozható gépbe.
Köszi a segítséget!
Tényleg, milyen modemet is használsz?
-
juliabrilke
veterán
válasz baloghgabor #116 üzenetére
Lehet, hogy túl messze vagy Szegedtől és azért?
Azért remélem, hogy a megyeszékhelyeken azért rózsásabb a helyzet. EGyébként sebességre milyen? Már amikor megy? Garantált sebesség itt van, mint mondjuk az otthoni internetnél?
-
Vadafak
tag
válasz baloghgabor #88 üzenetére
Hát én Bp-n kívül nem tudok nyilatkozni, engem cska az idegesít hogy elvileg mind2 szolgáltatónál (pannont nem ismerem) full budapesti lefedettség van ... hááát vodánál ezt nem vettem észre , és én úgy vagyok ezzel hogy ha már itt szar a voda, akkor vidéken se lepődnék meg ha nem menne
-
stichus
tag
válasz baloghgabor #88 üzenetére
hát az is tény, hogy szegeden már hattyason sincs 3g
-
rogger
csendes tag
válasz baloghgabor #66 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? A Vodafonos "korlátlan" mobilinterbetem van és érdeklődnék, hogy a Rapidshare és a data beletartozik-e a "tiltásuk-korlátozásuk"-ba? Fontos lenne!!!
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Pajoz
őstag
válasz baloghgabor #56 üzenetére
A pannont sem lehet az egekbe emelni Olykor,ha telített a hálózat belassul.Nemrég pl cellafrissítest kellett kérnem olyan gázos volt.De tény,hogy országos az edge lefedettsége.Ami,mint írták.gyorsabb a gprs-nél.Én telón használom és általában meg vagyok elégedve vele.Itt van már 3G is,de azt csak letöltésnél használom.
-
Alukard
senior tag
válasz baloghgabor #63 üzenetére
Rárakod WLAN-ra a jelet és onnantól kezdve az alatt a fa alatt netezel amelyik alatt akarsz... (50-100m en belül)
https://blackfyre.ninja
-
megyeri
tag
válasz baloghgabor #58 üzenetére
Az edge kb 4-5-ször gyorsabb a GPRS-nél, szóval ha ott a Pannon-nak van EDGE lefedettsége, akkor inkább válts át, mert az EDGE-el már "élvezetesebb" az internet, akár már streaming is működhet (puffereléssel megspékelve). Ilyen alacsony tartományban ekkora különbség már számottevő, én T EDGE-et használok, és böngészésre szerintem tökre elfogadható, gondolom a Pannon is tudja ezt hozni... Sőt valahol azt olvastam a stratégiáknál, hogy a P ott épít ki 3G-t, ahol megnövekszik az adatforgalom az EDGE hálózatokon, ha pár szomszédod is rákattan a netre, talán egyszer kaptok egy 3G/HSDPA cellát...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
Alukard
senior tag
válasz baloghgabor #58 üzenetére
Amit az előző HSZem második felében írtam az talán járható út, de ez nem 1fős megoldás... Amúgy Pilis-Szentlászlón építettek ki néhány évvel ezelött ilyen rendszert....
Sok lehetőséged meg nincs, és nem hiszem, hogy a Pannon vagy a Tré hálózata jobb lenne a környékeden... És kétlem, hogy lenne kedved/pénzed 1 mobil hálózat erősítő láncot elhozni 1 3Gs városból...Amúgy az adatkártyák, illetve a modemként használható mobilok is mindíg az elérhető leggyorsabb hálózatot igyekszenek használni... (persze ha az eszköz képes a vételére...)
-
Alukard
senior tag
válasz baloghgabor #56 üzenetére
Üdv!
Ha végig olvastad az ehhez a témához tartozó cikket akkor ki fog derülni, hogy nálad jó indulattal is csak EDGE hálózat érhető el... ami igen, papíron gyorsabb a GPRSnél.
A mobil internet előfizetéseket viszont elsősorban olyan embereknek ajánlják akik olyan területeken élnek/dolgoznak amelyek rendelkeznek 3G/HSDPA lefedettséggel.
A GPRStől meg nem értem miért vársz sokat, 1 betárcsázós modem sebességével megy max, és az már elég rég volt...Viszont, láttam már olyat, hogy a településen lakók összefogtak, és Parablolás netre előfizettek, és WLANal lefedték az egész települést, de a parabolás csak 1 megoldás, jobb ha van mazzag... 2-3 DSL előfizetés az egész településnek WLANon leosztva... persze elsőre nem kis befektetés, de hosszútávon olcsó a havidíj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okos Otthon / Smart Home
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
- Oneplus 13 16/512gb Blue + Oneplus Watch 2r, 3 év garanciával, újszerű állapotban, eladó!
- Gamer PC Ryzen 5 8500G // DDR5 6000 MHZ //RTX 4060 // ÁFÁS Számla+Garancia //