- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Cathfaern #119 üzenetére
Akkor írok egyet neked is. Városi bevezető, délutáni csúcs. Kereszteződés, nekem macisajt, keresztben főútvonal. Egyenesen szeretnék átmenni. A kereszteződés túloldalától kb 50m -re útfelbontás, dugó. A KRESZ világosan fogalmaz. Akkor hajthatok be a kereszteződésbe, ha azt el is tudom hagyni. Csakhogy, jobbról és balról, a főútvonalról is próbálnak bekanyarodni, és nekik elsőbbségük van velem szemben. Ha mindenki szabályos, akkor ha felszabadul egy autónyi hely, akkor a következő behajthat. Már így is veszett a helyzetem, de erre még rátesz egy lapáttal az, hogy nekik elég 5m hely. Én viszont nyergessel vagyok, tehát kb. 20m kéne. Esélytelen. Az egy dolog, hogy én beugrom a helyi okmányirodába, és beíratom lakcímnek a kereszteződést. De, a mögöttem levők sem tudnak átjutni a kereszteződésen, mert elzárom az útjukat. Erre mi a megfejtés? Én megoldottam a nagyobb tömeg elvén. Beugrattam a kereszteződésbe, mert senki sem szeret a közvetlen közelében egy 40 tonmás monstrumot. De, egy robot ezt nem teheti meg.
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #88 üzenetére
"Ennek fényében amikor meglátok olyan kommenteket, hogy na majd a magyar utakon nem tud mit kezdeni a gödrökkel, akkor csak röhögni tudok "
Nem tudom, az a helyzet hogy én pl. olyanokat is szoktam gondolni hogy nem lehet bankoktól url átírással pénzt lopni, hogy az olyan nagy cégektől mint a yahoo vagy microsoft vagy sony nem tudnak sok milliárd accountot ellopni, hogy nem plain textben tárolják a jelszavakat 2017-ben, aztán mégsem igy van...
Vagy hogy a Volvo ütközés megelőző rendszere nem üti el az újságírót a nyilvános bemutatón, vagy a Tesla nem néz reklámtáblának egy nyergesvontatót stb.Vagy hogy egy olyan nagy cég, mint a google, amelyik ugye azt a csuda okos autót fejleszti amit korábban valaki említett, az le tud gyártani egy közönséges mobiltelefont (nem autót, mobiltelefont) amin van operációs rendszer nem kattog, nem szineződik el a kijelzője stb.
Aztán valahogy mégsem megy, pedig azért ez nem egy űrtechnika.
Szóval "Mások meg ezen dolgoznak éveken keresztül napi 8+ órában" és a végeredmény sokszor semmit nem változik vagy rosszabb lesz
Egyszóval, ne nézd le azt aki aggódik amiatt hogy vajon felismeri-e az autó a kátyút és le tudja-e kezelni, mert lásd fentiek (és a listát nap estig lehetne sorolni), napjaink és főleg az informatika, gyakorlatilag arról szól hogy teljesen triviális dolgokat képesek elb@szni.
Csak mondjuk eddig maximum ideges lettél ha elsz@ródott a telefonod, míg itt ha becsókolod a nyerges vontatót akkor már ideges sem leszel (végülis ez akár pozitiv is lehet...)
-
dajkopali
addikt
válasz
Cathfaern #23 üzenetére
mint több százezer kilométert levezetett hajdani sofőr, csak megerősíteni tudom: rengeteg esetben vagy bizonytalan: nem látod a felfestést, nincsenek táblák, szar az idő, és ilyenkor csak a rutin segít ki - és ezt a rutint, vagyis azokat az attribútumokat, amelyeket egy emberi sofőr ilyen helyzetekben figyelembe vesz, amik alapján dönt, a mai szoftverek már most is kiválóan tudják, sőt (hogy az átlagos autósról, akinek nincs ekkora tapasztalata, ne is beszéljek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged