- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorio86
csendes tag
Olyan problémával találkoztatok már, hogy meg akartok nyitni egy alkalmazást, ráböktök, és egy három ikonnal arrébb lévő alkalmazás nyílik meg az eredeti helyett? Nekem ezt néha csinálja, ma például egy csomószor, és mostmár nagyon idegesít... Mi lehet a megoldás?
-
Thorio86
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3646 üzenetére
Akkor: Vau-vau!
Ezzel csak az a baj, hogy nem tudom mennyit kérjek érte, hogy ne kérjek túl sokat, de saját magammal se tekerjek ki
Egyébként egy samu A5 2017-re cserélném... -
Thorio86
csendes tag
Szerintetek mi lehet az oka, hogy használtan nem nagyon lehet találni ilyen telót?
Azon gondolkoztam, hogy megválok tőle, és gondoltam megnézem mennyiért mennek kéz alól, de csak egy hirdetést találtam, törött kijelzővel -
Thorio86
csendes tag
Elkövettem azt a hibát, hogy tegnap egy fesztiválon felvételeket készítettem a telóval
Tud-e valaki valamilyen trükköt, amivel utólag helyrehozható a szörnyű recsegés??És ha már itt vagyok, van még egy kérdésem. Már kezdem nagyon unni, hogy minden alkalommal amikor wifire kapcsolódok kijön hogy frissítsem 8.2.4.0.MBEMIDL Stabil verzióra... ezzel mit lehet kezdeni?
-
Thorio86
csendes tag
Helló!
Szerintetek melyik a legjobb offline térképes alkalmazás?
Görögországba megyünk, autóbusszal, de ott azért majd szeretnék kocsikázni, amihez jól jönne az offline térkép... -
-
Thorio86
csendes tag
Segítség!!
Felébresztettem a telót, hogy megnézzem érkezett-e üzenet, majd leraktam az asztalra.
10 perc múlva megpróbáltam megint rápillantani, de a telefon kikapcsolt. Még gondoltam is magamban, hogy biztos történt valami, mert még 40 százalék volt akksiból.
Rádugom a töltőre, nem reagál semmit.
Power + Volume up - nem reagál... mit tegyek? -
Thorio86
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3170 üzenetére
Adatait töröltem, a frissítéseit nem tudom, hogy/hol kell
-
Thorio86
csendes tag
válasz
csokito100 #3166 üzenetére
Azt hiszem valaki azt írta korábban, hogy nem lehet állítani a frissítés gyakoriságán...
-
Thorio86
csendes tag
Én a Runtastic appot használom. Amikor elindítom, minden alkalommal kiírja, hogy gyenge a gps jel, de ettől függetlenül jól működik.
Viszont a GPS keresése nálam is több appnál előjön, és mostmár kezd nagyon idegesíteni... pl. instagramnál minden egyes alkalommal, amikor megnyitom az appot. -
Thorio86
csendes tag
A telótöltéshez annyit, hogy nekem a múltkor lemerült teljesen a telefon, aztán kikapcsolva töltöttem kb 70%-ig, és azóta a 2 nap 8/9 óra helyett, 3 nap 8/9 órát bír, ugyanolyan használattal
Előbb kellett volna teljesen lemeríteni -
Thorio86
csendes tag
válasz
DrKapocs #2754 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ha ezeket az appokat nem tudom használni, akkor minek az okos teló?
Egyébként nálam akkuhasználatból legtöbbet az android rendszer visz, utána pedig az android! Ezt meg tudná valaki magyarázni? mármint hogy miért van kétszer android az akkuhasználat listámon...
-
Thorio86
csendes tag
válasz
csokito100 #2559 üzenetére
Nekem az nem jön be, h alul-felül nyitott. Meg nem is érzem csúszósnak a mostanit. Persze tok nélkül szebb lenne, meg lehet h tényleg nem sokat véd, de talán azért ér valamit
-
Thorio86
csendes tag
Én is ilyen tokot rendeltem aliról. Előbb megérkezett, mint teló, és ki voltam akadva, hogy amit küldtek, annak a felső sarkainál nincs kivágás, csak alul. Aztán amikor megjött a teló is és rátettem, sokkal jobban tetszett, hogy felül nincs ott az a kivágás
úgyhogy érdekes dolgok ezek. Próbáltam keresni ilyen tokot kivágás nélkül, de nem találtam. ps. nagyon tetszik az anyag, amiből a tok készült, jó a tapintása
-
Thorio86
csendes tag
GPS keresése... probléma másnál is van? igazából nem probléma, csak nem értem miért jön ki random... eddig csak maga a teló kereste, most már az instagram app is kiírja ezt... minek?
-
Thorio86
csendes tag
válasz
csokito100 #2354 üzenetére
Próbáltam megkeresni, de azt hiszem nem lehet. Ha valaki mégis tudja, szóljon.
Én meg azt kérdezném, hogy milyen appot használtok fényképezéshez? Tegnap igencsak meglepődtem amikor bliccel lőttem pár képet. Nagyon rosszul sikerültek. :-/ A 6,7 megapixeles Lumia 735-öm jobb képeket csinált, mint ez a 13 mp-es...
-
Thorio86
csendes tag
Nálam állandóan megy a net, vagy wifi, vagy mobilnet, de valamelyik mindig be van kapcsolva (éjszakára kapcsolom csak ki). Az első nap sok témát néztem meg rajta, meg telepítettem néhány appot. Rezgést kikapcsoltam, fényerő is viszonylag alacsony. Appok közül nálam a Facebook, Messenger, Viber, Gmail, Instagram mennek (nem ész nélkül, de használom őket).
-
Thorio86
csendes tag
Szerintetek, ha két kártyával használom a telót jobban merül, mintha eggyel használnám?
igaz, hogy igy is okés az aksi, de nálam nem fogja kibírni a két napot... most tartok 1 nap 2 óránál, 40 százalékkal (és pl nem is játszottam rajta)...
-
Thorio86
csendes tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de mivel nem értek hozzá, inkább megkérdezem
Eddig Nokia Lumia 735-öm volt, tölthetem-e a 4 primeot a lumia töltőjével? vagyis a kérdés az igazából az, hogy lehet-e belőle baj? -
Thorio86
csendes tag
Ha már a fekete keretről meg a TG-ről témáztok, felteszem ötödször is a kérdésem, hátha valaki válaszol rá végre
Szerintetek mennyire lógna ki a fekete TG alól a fehér előlapú telefon? -
Thorio86
csendes tag
Szerintetek, ha az arany színű telefonra fekete keretű védőüveget ragasztok, mennyire látszódik ki majd a telefon eredeti színe?
-
Thorio86
csendes tag
Tapasztalatok érdekelnek! Van-e valaki, aki olyan TG-t tett a telójára, aminek a színe eltér a telefon előlapjának eredeti színétől, pl arany színű telóra fekete TG? Az érdekelne, hogy mennyire kandikál ki az eredeti szín? nagyon zavaró-e?
-
Thorio86
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1662 üzenetére
Igen, gondoltam rá, hogy az m3 note témában is felteszem a kérdést, de ott nem ilyen aktívak az emberek
Köszönöm a válaszokat, meggyőztetek!
-
Thorio86
csendes tag
Sziasztok! Vásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni. Meizu m3 note vagy Xiaomi redmi 4 prime?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Linux haladóknak
- Dark Souls sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest