- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz
jettison #679 üzenetére
Na próbálgattam és az volt a baja hogy ha nem érzékelt elég fényt a fényérzékelő szenzor a felső hangszóró mellett akkor laggolt a pozíciókövetés. (emiatt lehetett hogy ha jobban kinyitottam akkor meg semmi baja nem volt) Kipróbáltam csak az ujjammal letakarva és az eredmény ugyanaz a lagg volt. Aztán levettem a külső fény alapján való képernyő-fényerőállítást és sokkal jobb lett.
Persze köze nem tudom mi lehet hozzá de összehasonlíthatatlanul javult a helyzet : ) -
flashpointer
őstag
Itt is megkérdezem hátha telefonspecifikus:
valami gagyi VR szemüvegben próbáltam Redmi 4 Prime-ot és ahogy becsukom a szemüvegbe laggol a mozgáskövetés, de amúgy meg nemHa résnyire kinyitom akkor is látszik hogy laggos, viszont ha jobban kinyitom akkor megszűnik... 3d videókban és alkalmazásokban is ugyanez a helyzet.
Értelmes magyarázatot még nem találtam rá, esetleg valaki találkozott már ilyennel? -
flashpointer
őstag
válasz
csokito100 #434 üzenetére
Nekem alapból kb 56%-on van és 1,3 giga szabad, ennél több szabad helyet még nem láttam
-
flashpointer
őstag
válasz
Andrewstarr #408 üzenetére
4 prime, 7 dolcsi volt a shipping+biztosítás
-
flashpointer
őstag
Na végre több mint 5 hét után megjött a geekbuyingtól a telefon, se vám se más nem volt csak amit az elején levont, 140 euro, asszem ennyit mindeképpen megért.
Kellemes meglepetés hogy Magyarul is tud és 8.0-s Global verzió van rajta. -
flashpointer
őstag
4 primehoz a tok kompatibilis még esetleg korábbi xiaomikkal vagy csak a sajátja jó rá?
-
flashpointer
őstag
válasz
minderbinder #182 üzenetére
dettó, ez kb két napja lett ott.
-
flashpointer
őstag
válasz
minderbinder #180 üzenetére
Pont most küldtem el egy levelet hogy mivanmá de akkor megvan mire számíthatok.
most a teló oldalán azt írja shipping in 10 days de mikor rendeltem még nem volt, hát remélem hamarabb küldik. -
flashpointer
őstag
válasz
csokito100 #93 üzenetére
Valaki rendelt még a Geekbuyról ekkortájt? 8 napja adtam le a rendelést de csak levonták a lét aztán azóta processing, két napja meg már csak preordert van a telóra annak aki most rendelne : q
-
flashpointer
őstag
válasz
csokito100 #93 üzenetére
Köszi a tippet úton is van, 145 ojró lett a vége, lumia 520 után remélem nem okoz csalódást : D
-
flashpointer
őstag
Hah pont a redmi 3s-t néztem ki de tegnap a topikjában olvasva kiderült hogy megérné várni a 4-re és tessék ma itt a cikk. kb mennyi idő lehet mire európában lehet kapni, pár hét?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest