Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

válasz kircsi21 #2621 üzenetére

Szerintem páran megszivták ezzel, de lekopogom azt írta visszafogja adni a vám összegét amint elutaltam a DPD-nek a kért vámeljárási összeget. Ezt tegnap este megtettem, majd rögtön elküldtem Jessica-nak az erről szóló pdf dokumentumot. Ma reggel irt hogy oké, vissza küldik nekem az összeget, figyeljem hamarosan a bankszámlámat.
    Szerintem mi még pont abba a helyzetbe estünk hogy a kínai nemtudta mennyi telefonja maradt az eu raktárba és későb vette le a vámmentes opciót az oldalukról. Most meg hogy pár nap mulva ráeszméltek, már bele kerültek abba a helyzetbe hogy hivatalosan mi még vámmentesen rendeltük meg amit nekik kötelességük ilyenkor kifizetni. Szóval emiatt szerintem neked sem kell aggódni, kifogja fizetni. :)

(#2620) SH4D0W2011:

Igen, amint van több infóm beszámolok a végkimenetelről. Egyenlőre a DPD megkapta a pénzt, kínai küldött sok-sok igéretet és várom a pénzt a számlámra. Kíváncsi leszek hány nap mulva lesz rajta, mert konkrét időpontot nem írt, ami jelentheti hogy elküldte, azt is hogy jó majd két kínai édessavanyú csípős leves között elküldöm. :D
    De bízok benne hogy a héten megjön az utalás és rendben lezajlik minden.

Amugy azt nem tudja valaki hogy ha nem irták rá a csomagra a telefonszámom (holott kértem őket rendelésnél), akkor hogy a bánatba fog a DPD futára nekem ideszólni hogy megjöttem a csomaggal? Mert ez panel lakás, nem kertesház, itt nemtud csak úgy bejönni. Azon filózom felhívom őket.

Új hozzászólás Aktív témák