- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
kircsi21 #2621 üzenetére
Szerintem páran megszivták ezzel, de lekopogom azt írta visszafogja adni a vám összegét amint elutaltam a DPD-nek a kért vámeljárási összeget. Ezt tegnap este megtettem, majd rögtön elküldtem Jessica-nak az erről szóló pdf dokumentumot. Ma reggel irt hogy oké, vissza küldik nekem az összeget, figyeljem hamarosan a bankszámlámat.
Szerintem mi még pont abba a helyzetbe estünk hogy a kínai nemtudta mennyi telefonja maradt az eu raktárba és későb vette le a vámmentes opciót az oldalukról. Most meg hogy pár nap mulva ráeszméltek, már bele kerültek abba a helyzetbe hogy hivatalosan mi még vámmentesen rendeltük meg amit nekik kötelességük ilyenkor kifizetni. Szóval emiatt szerintem neked sem kell aggódni, kifogja fizetni.(#2620) SH4D0W2011:
Igen, amint van több infóm beszámolok a végkimenetelről. Egyenlőre a DPD megkapta a pénzt, kínai küldött sok-sok igéretet és várom a pénzt a számlámra. Kíváncsi leszek hány nap mulva lesz rajta, mert konkrét időpontot nem írt, ami jelentheti hogy elküldte, azt is hogy jó majd két kínai édessavanyú csípős leves között elküldöm.
De bízok benne hogy a héten megjön az utalás és rendben lezajlik minden.Amugy azt nem tudja valaki hogy ha nem irták rá a csomagra a telefonszámom (holott kértem őket rendelésnél), akkor hogy a bánatba fog a DPD futára nekem ideszólni hogy megjöttem a csomaggal? Mert ez panel lakás, nem kertesház, itt nemtud csak úgy bejönni. Azon filózom felhívom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest