- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #399 üzenetére
Szóval nem
Akkor majd tavasszal...
-
Wesder
titán
Szerintetek ha most rendelek Spemall-ról, még megjöhet?
-
válasz
hallerlaller #396 üzenetére
Kipróbálhatnád az olvasási (read) módot.
Hátha azzal jobban bírod az olvasást.
-
hallerlaller
addikt
Pár hét után leírnám a tapasztalataimat.
Előző telefonom egy motorola nexus 6, azért váltottam mert meguntam a napi 3x töltést meg a 7.0 igencsak belassította. Nehezebb a kisebb kijelzőn gépelni, meg az amoled kellemesebb a szemnek, tovább tudok olvasni rajta szemfájás nélkül, viszont ezzel el tudok menni kocsmázni.
Mindkettőnek van előnye és hátránya amivel együtt kell élni.
Processzor: mindenképp egy redmi telefonban gondolkoztam, kollégának redmi 3 pro-t vettünk idén korábban és eléggé bevált neki, én valami új típust akartam. Gondolkoztam snapdragon 650-es redmi note 3-on, redmi note 4 és redmi pro bár jól néznek ki de mtk proci miatt kiestek, mi max volt még esélyes de már untam a nagy telefont nem akartam. Mindenképp kíváncsi voltam erre a snapdragon625-re, ezért is vettem meg, jókat olvastam róla, meg furdalta az oldalam, hogy más gyártók miért pozicionálják mind 100k fölé az ezzel szerelt telefonjaikat. Nos az lehet hogy antutuban kevés pontszámot ér el, de 4 óra Vainglory után is csak 33 fokos. Telefonoknál is igaz az mint a laptopoknál, ha melegszik akkor visszavesz a teljesítményből, ez igaz volt a nexus 6-ra is főleg töltés közben. Szóval használat közben jobban teljesít, mint egy 28nm-en gyártott lapka.
-
jettison
tag
-
Osi222
tag
Én november 28.-án rendeltem tőlük 4A-t. Dec. 8.-át adták meg átvételi időpontnak, majd jött aznap egy levél, hogy a vámoltatás miatt csúszik a kiszállítás. Azóta se kép, se hang. Ha csütörtökig nincs tőlük visszajelzés, vagy nem fognak tudni mit mondani, akkor újratervezés...
-
-
jettison
tag
Én is tőlük vettem, gyári rom-mal kértem, mert tudtam, hogy úgyis cserélni fogom. Szerintem tökmind1 melyikkel kéred, mert se a kínait, se a webshop-os romot nem érdemes fent hagyni. A kínai romot használtam kb egy hétig, jól működött, csak ugye voltak felesleges kínai cuccok...
Nem egy nagy ördöngösség a már létező EU romot rátenni, de azért volt 1-2 pillanat, amikor izgultam közben...
-
sdfasd
csendes tag
Sziasztok!
Én két napja rendeltem meg az Aliexpress-en keresztül egy "TOP ONE" nevű eladótól egy Redmi 4 pro készüléket.
Most azt kérdezik, hogy kínai vagy custom ROM-mal küldjék.
Mit válaszoljak?
Soha nem csináltam ROT-olást, így nem vállalkoznék rá, inkább fizetnék érte valakinek.
Köszi a válaszokat.
-
Wesder
titán
Sziasztok. Redmi 3 Pro-ról érdemes lenne vàltani R4P-ra? Akinek van/volt mindkettő leírnà a tapasztalatokat?
Előre is köszönöm -
zol71
tag
válasz
Viktor0610 #383 üzenetére
Akkor ez a megoldás.
köszi -
csokito100
aktív tag
Nem szoktam vele fényképezni,csak az elmúlt éjszaka olyan különlegesnek láttam az eget.Egyébként nem kell a kamerától csodákra számitani! Üdv
-
tothmaxy182
őstag
válasz
csokito100 #384 üzenetére
Esetleg nincs valami Google drive vagy Onedrive, vagy ilyesmi galériád Redmi 4-es képekből? Megnézném, hogy milyen képeket lő.
-
-
frenk1
aktív tag
mikor lesz rá hivatalos magyar rom ????????????????????
-
zol71
tag
Üdv.
Redmi 4 2/16 telefon esetén be lehet állítani ,hogy híváskor hosszan csengjen ki? -
zadir1
tag
Most rendeltem a www.puremobile.hu-ról 4A modellt. 4-8 napot ír, aki rendelt innen mennyi idő alatt jött meg?
-
slimG
tag
Sziasztok!
A honorbuy.com oldalról rendelt már valaki? Megbízható cég? Van Eu raktáruk, ezek szerint onnan rendelve vám-optimalizáltan érkezne meg a rendelés?
Előre is köszi. -
válasz
flashpointer #375 üzenetére
Tudnád linkelni? Csak mert ahogy le ett írva, nem kompatibilis a két tok egymással.Most látom, annyi a különbség, hogy másik oldalon van a vaku. Azt hittem, több az eltérés.
-
felali
tag
válasz
csokito100 #374 üzenetére
-
felali
tag
Sziasztok!Lenne egy láma kérdésem hol tudok képméretet váltani a kamerába 2 ,5 megapixel ilyenre gondoltam.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Viktor0610 #371 üzenetére
-
válasz
szaboi6512 #368 üzenetére
szaboi6512:
Settings - Battery & performance - Manage apps battery usage - Choose apps - {kiválasztod az appot} - majd No restrictions, ha a GPS is kell, akkor a BACKGROUND LOCATION legyen Allow.csokito100:
AliExpress, de inkább a Nillkintől vedd, ha van már nekik, ez a hivatalos. -
jettison
tag
válasz
flashpointer #369 üzenetére
Nem kompatibilis még a Redmi 4 és Redmi 4 Prime tokja sem, mert fel van cserélve a flash és a kamera.
-
flashpointer
őstag
4 primehoz a tok kompatibilis még esetleg korábbi xiaomikkal vagy csak a sajátja jó rá?
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hol lehet beállítani hogy futhat egy program zárt képernyőnél is?
köszi
-
jettison
tag
válasz
csokito100 #363 üzenetére
A fólia ugyanúgy nem ragad le a szélén. 2hete így használom, és még nem jött fel. De nekem nem tetszik.
-
csokito100
aktív tag
Igen lelóg az üvegfólia és alvó kijelzőnél sajnos látszik,hogy nem tapad rá körbe a szélén. Szerintem ez is teljesen sik és ugyanúgy nem tapad meg szélen,mint a többi. Én használok rajta egy tokkal együtt és persze látszik,hogy nem tapad meg a szél.De nemigazán érdekel,mert bekapcsolt kijelzőnél nem látszik és a lényeg,hogy védje a kijelzőt.Ha viszont olyat használsz,ami csak a sik részig ér,akkor a szabadon maradt részen idővel tuti látszani fog apró karc vagy kopás.
Viktor hol rendelted,megkérdezhetem? Üdv -
jettison
tag
válasz
Viktor0610 #364 üzenetére
https://www.aliexpress.com/store/product/Xiaomi-Redmi-4-Pro-Prime-tempered-glass-MOFi-Redmi-4-Pro-Prime-glass-screen-protector-full/1971201_32767032391.html?spm=2114.12010608.0.0.y7F9SC
Ez lelóg a 2.5D részre is. Nem tudom, hogy vajon a belső része is ennek megfelelően van-e kialakítva. Ha igen, az számomra tökéletes lenne. Teljes mértékben fedne, de mégsem áll el az oldalánál. Sajnos ez a renderelt képekből nem állapítható meg.
Rendelt már valaki ilyet?
-
válasz
csokito100 #363 üzenetére
Az üvegfólia lelóg a 2.5D részre is?
Remélem, a Nillkin fólia, amit rendeltem, nem. Mert akkor jó eséllyel az is fel fog jönni.
-
csokito100
aktív tag
A Redmi 4 pro-ra üvegfóliát nem lehet normálisan felrakni.Sajnos a szélén nem ragad le.Esetleg probálta valaki fóliával,hogy működik-e,vagy ugyanúgy nem ragad le az iveltség miatt? Üdv
-
frenk1
aktív tag
ha valakit érdekel üvegfólia privátban írjon
-
-
albandy
tag
Üdv.
Úgy néz ki redmi 4A-ból már van B20-as verzió ! illetve elö lehet rendelni ..
[link] -
csokito100
aktív tag
Ez az átka,amikor ritkán kell tölteni a telót
-
hallerlaller
addikt
Nem találom a töltőt :@(
-
jettison
tag
válasz
doeme_A64 #353 üzenetére
Sajna ez megint csak a hívásokra vonatkozik.
Egyébként én sem videózok minden nap, de azért jól jönne párszor, hogy meg tudok valamit örökíteni, amitől utána nem süketülök meg.
Engem leginkább az elv háborít fel. Eladok valamit több millió példányban, több szérián keresztül teljesen használhatatlanul, majd hónapokig teszek rá, mintha nem is létezne a probléma. Számomra ez olyan ciki bug, hogy ki se kerülhetett volna ilyen a gyárból... Ha az én cégem lenne, nálam fejek hullanának. De szerencsére nem az enyém.
-
doeme_A64
csendes tag
-
jettison
tag
válasz
doeme_A64 #351 üzenetére
Nagy vagy! Ezt én is megtaláltam. Sajnos 2016 júliusi a report és még mindig "more info needed". Ez azért több mint szánalmas. Ahogy többen írják, a szanaszét ajnározott flagship-en is megvan ugyanez a probléma...
Úgy látszik süketek építették azt a hajót is.
Az a vicc, hogy a végén amire írja a srác, hogy "szerinte a Mi5-ön végre kijavították". Hát nem tudom a magasak ebben is ugyanúgy szanaszét van menve. Mély pedig egyáltalán nincs. Holott az eszköz képes felvenni mély hangokat, ezt bizonyítják a videóim is.... Még mindig rohadt erős a feldolgozás benne, de legalább nem hullámzik az egész kontrollálatlanul. Bár azért azt én sem várom el, hogy koncert/klub környezetben is megállja a helyét.
-
-
sxxorp
őstag
válasz
Viktor0610 #344 üzenetére
Hát bakker ennyiért... Tegnapelőtt láttam a Huawei Nova-t a Mediamarktban 110000 felett... (szintén Snapdragon 625) 11 nap az nagyon jó! De lehet, h már spanyolból?
Akkor gondolom a garanciás kérdés is tárgytalan, veszel másikat -
jettison
tag
válasz
csokito100 #346 üzenetére
A program adatait nem tudod törölni? Akár manuálisan a fájlrendszerből, mintha frissen lenne telepítve?
Settings -> Installed apps -> Mail -> Clear data, cache, ezután elvileg újra kell majd konfigolni mindent és elvesznek az adataid.
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segitseg. A gyari mail appot aktivaltam es a biztonsagi kerdeseknel mar kicsit elszallt az agyam,hogy a google mindenhez hozza akar ferni es nem engedelyeztem a fotokat es meg nem tudom mi volt az utolso lepes.Viszont bepipaltam,hogy tobbet ne mutogassa ezt az ablakot.Mar tudom nagy marhasag volt,mert nem tudok valasz emailt kuldeni ezen kersztul es uj emailt irni sem.Van valakinek otlete,hogy tudnam visszaallitani,hogy megoldodjon a problemam? Torolni nem lehet az appot,mert az megoldana,de nincs mod a torlesre.Egyebkent azert sajnalom annyira,mert agyament biztonsagos kis app,jelkod,ujjlenyomat minden tokeletes rajta,de igy csak fogadni tudok emailt.Vagy van esetleg alternativa email app,ahol ilyen biztonsagi funkciok leteznek.Koszi a segitseget elore is! Udv
-
jettison
tag
válasz
jettison #333 üzenetére
Most, hogy sikerült elérnem a Xiaomi hivatalos oldalán, hogy az egy hónapja piacon levő telefonjukról is lehessen bug reportot készíteni, meg is tettem ezt a videó és hangrögzítés hang sávjának kritikán aluli minősége miatt.
Mivel kezd eléggé összekuszálódni a téma, hangsúlyozom, ez a probléma kizárólag arról szól, hogy fél másodperc után bekapcsol a zajszűrés, ami tönkretesz minden olyan hangfelvételt, amin nem csak és kizárólag a beszéd a lényeg és/vagy nem csendes környezetben készült.
Ha ti is tapasztaljátok a problémát, vagy csak az 5 darab videó alapján elhiszitek, hogy ez egy igenis létező probléma, és rendelkeztek Xiaomi accounttal, kérlek nyomjatok egy confirm-et és bőszen kommenteljétek is a problémát. Igazán elszántak egy-két felvételt is betolhatnának.
Ide jöhetnek az elégedetlen hozzászólások
Azért pörgök ennyire ezen a témán, mert ezt a más modelleket is érintő témát (több millió készülék!!!) a Xiaomi hónapok óta módszeresen ignorálja. Talán tényleg ők a kínai apple...
Más: Nagyon szívesen látnám/hallgatnám olyan emberek felvételét, akik úgy érzik, hogy Redmi 3 vagy 4-en ez a probléma nincs jelen és ez így tökéletesen rendben van. Fontos a háttérzaj, ami miatt bekapcsol a zajszűrés, úgy mint utca, egy zajos terem, zene, stb. Mert az is lehet, hogy én vagyok a hülye.
Köszi!
-
54 volt szállítással együtt Kínából, két év EU garral a Spemalltól. 11 nap alatt ért ide, elég jó időt futott.
A B20 akkor gond, ha olyan helyen laksz/jársz, ahol nincs B20. Ez mindhárom szolgáltatót érintheti.
Engem eddig jellemzően elkerült, így nem foglalkozom vele. Jellemzően Budapesten, Pest megyében használom, amerre én járok, nincs B20 hiányából adódóan problémám. -
sxxorp
őstag
válasz
Viktor0610 #342 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Igen Antutu-t néztem gyorsan, abban másfélszer jobb a 4.
Mennyiért vetted (vs 51000ft a 3S-ért), és mennyi idő alatt ért ide?
Ha gáz lenne vele, akkor mit csinálsz? Hm, jó lenne tudni mennyi időbe telt míg a Redmi 3-ból 3S lett, annál csak gyorsabban lesz 4S a hivatalosabb, és gyorsabb forgalmazás miatt, ha már végre belefogott a Xiaomi.
Még nem volt B20 nélküli telefonom, a Vodafone-t hallom általában problémásnak ebből a szempontból, Telenorosként nem tudom mennyire érint. -
-
sxxorp
őstag
Tudom, h a legideálisabb a Redmi 4S Prime lenne, de addig is ezt a típust (még nem tudom honnan, spemall-on nincs fekete) vagy a Redmi 3S Prime-ot néztem, ha nem tudom kivárni.(innen)
Milyen előnyei/hátrányai lehetnek a kettőnek egymáshoz képest (kínai import vs magyar gari, még nem a legjobb Redmi 4 ROM, B20, akku, stb., stb.)?
Z3C-m van, nagyjából azt hozza a Redmi3S Prime teljesítményben, de az erősebb jövőállóbb lenne természetesen. A B20 hiánya Telenorosként okozna gondot? Angol nyelvű ROM elég. -
gilead
tag
válasz
hallerlaller #338 üzenetére
Mennyit telefonáltál rajta? Jól emlékszem, te két karival használod, ugye?
-
hallerlaller
addikt
Ez hihetetlen, ma nem nagyon volt időm nyomkodni és 90%-on van az akksi.
-
-
frenk1
aktív tag
ujjnyomat olvasóval hogyan tudok hívást fogadni ? Hol lehet beállítani ?
-
jettison
tag
válasz
jettison #332 üzenetére
Megindult az offenzíva Kínába. Ha támogatnátok az ügyet megtehetitek a "confirm" gomb megnyomásával és hozzászólásokon keresztüli megerősítésekkel. Ne hagyjuk már, hogy egy ilyen banális probléma tegye tönkre ezt az amúgy nagyon kis jó telót...
Ide jöhet a confirm és a hozzászólás
xiaomi.eu-s posztom, ide jöhet a hozzászólás
ide szinténKöszi!
-
jettison
tag
válasz
jettison #331 üzenetére
Itt vannak a felvételek, amiket csináltam. Ha megcsináltam a bug reportot, majd belinkelem azt is. A videóban remélhetőleg minden fontos info elhangzott.
Alap MIUI recorder
Alsó mikrofon külső appal
Gyári kamera app, hátsó kamera
Gyári kamera app, első kamera
Ugyanez a környezet egy ősrégi, ütött-kopott, Samsung Galaxy S Advance-szelNagy segítség lenne, ha ti is tesztelnétek hasonló körülményeket, bizonyítva, hogy nem csak én vagyok béna. Az öcsém Redmi 3Pro-ja ugyan ezt produkálja.
-
jettison
tag
Készül a demonstráció...
Abból majd látszik, hogy nem csodát várok. Őszintén szólva magasról teszek a FullHD-ra, mert ha a hang minősíthetetlenül tort, elő sem veszem a telefont, hogy bármit felvegyek...
Ezt a minőséget 10 éves telefonok is elgyepálják. És mindez csak a zajszűrés miatt. Az első fél másodperc jó. Utána elrontják. Ez nem annak a kérdése, hogy mennyibe kerül a telefon. Ne érts félre, nem téged akarlak támadni ezzel... Sőt, senkit. Csak megoldást keresek erre, mert ez elfogadhatatlan.
-
gilead
tag
Köszönöm. Nem hangzik rosszul... :-)
-
jettison
tag
Szia! Köszi a gyors válaszod. Nekem alapból semmi problémám nem volt a telefonálással. Az LTE-s cucc alapból ki lett kapcsolva nálam.
A hangrögzítéssel vannak problémák. Mindegy, hogy melyik mikrofont használom, a jelenség ugyanaz. A beszédhang csendes környezetben gyönyörű. Bármilyen háttérzajjal viszont jönnek ezek a sci-fi zajok. Ugyanúgy a zenéből is megpróbálja kiszűrni a "zajt". Szinte csak a vokál marad érthető. Egyébként próbáltam egy sima 100Hz-es szinuszt játszani. Ezt is olyan fél másodperc után ugyanúgy kiszűri mint bármi mást. Az első fél másodperc jó... Utána szűr..
-
jettison
tag
válasz
jettison #275 üzenetére
Komolyan csak engem zavar eddig a hang/videófelvételek borzasztó hangminősége? Ennél Edison bácsi is komolyabb minőséget produkált 140 éve...
Ahogy utánaolvastam, ez a teljes redmi szériát és több mi modellt is érint. Akármit próbáltam, nem lehet kikapcsolni azt a hulladék zajszűrést.
-
gilead
tag
válasz
hallerlaller #323 üzenetére
Ez nem hangzik rosszul. Megkérdezhetem, te vámmentesen vetted?
-
frenk1
aktív tag
ujjnyomat olvasóval hogyan lehet fogadni hivást ????
-
hallerlaller
addikt
válasz
Viktor0610 #319 üzenetére
Közben rájöttem, enyém is tianma.
Akksi idő nekem brutális, 10 óra kijelző úgy hogy 3 órát nyomtam a room3-at is, fél óra twitch fél óra youtube, fb messenger stb minden megy.
-
válasz
hallerlaller #318 üzenetére
About phone - Kernel version részen néhány katt, majd a Device view lehetőség.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Viktor0610 #315 üzenetére
Megnezem ha megmondod hol kell.
-
wocsok
tag
válasz
Ez nekem is új. Eddig volt egy Redmi 3 EBBG-vel, és egy R3 pro BOE-vel. Ez inkább az EBBG-re hasonlít.
-
trebrona
nagyúr
válasz
3S-em BOE kijelzős.
-
-
batai15
félisten
sziasztok! cyanogen mod és custom romok várjatóak a telefonra?
-
felali:
Valami hiba lesz a beállításaidban, vagy rosszul adtad hozzá az ujjlenyomatot, esetleg a ROM hibás.
Nálam 10/10 a felismerés sikeressége, sőt, néha csak megérintem, és már fel is oldott, tehát 11/10.
Hardverhibára azért nem gyanakodnék, mert azért nálad is felismeri néha.frenk1:
Szerintem nincs rá lehetőség. -
hallerlaller
addikt
Hehe tud 5.0 Ghz-es wifit ez kellemes meglepetés.
-
-
frenk1
aktív tag
ujjnyom olvasóval lehet hívást fogadni ?
-
trebrona
nagyúr
"Megjött az enyém is miui global 8 stabil rom van rajta."
Akkor valószínűleg itt a hiba forrása, mint ahogyan már előttem is írták, módosított, nem gyári rom van a készülékeden. Mivel nincs még global stable.
Szerk: Ja, hogy meg sem próbáltad, amit írtam, akkor minek kérdezel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged