- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
ha csak 1 wattal is túlfutott az adott tdp osztályon, akkor nem rakják be oda, hanem az 1el magasabba. ugyan ez van a llanoknál is. 65 vs 100w.
amúgy az előbbi "kitöréshez" szelíden hozzászólva, csak nézz meg egy inteles vagy nV-s hírt/tesztet... ezek után gondolom már érezhető a no comment kategória, főleg h fatális hülyeséget nem mondtak. -
antikomcsi
veterán
Én kizártnak tartom, hogy ez új stepping lenne.
A jobban sikerült lapkákból lesznek a 4 modulosok, ahol meg nagy a szivárgás, és egyéb gond, abból a 2 és 3 modulosok.
Szerintem meg az az érdekes, hogy még a "legkisebb" újdonság sem fért egy osztállyal lejjebb. De hát gondolhatjuk, hogy mindent szeretnének eladni.
Viszont az jó lenne, ha itt is "elfelejtenék" fizikálisan módosítani a procit, és majd egy kis uefi buherálás után kapjunk mindenféle kódnevű procit, több maggal.
Az effélékből nekem most a 960T a kedvencem, de jöhetnek a mod FX-ek is.
(#48) miresz
1.315V az alap feszed? Akkor azért megy ilyen jó az a proci. Úgy látszik egy jól sikerült darabot fogtál ki. Nálam 1.275 az alap a bátyusnál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest